Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: SUZUKI V STROM 650 K4 αλλαγή λαδιών μπροστινού

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    οταν εβαλα γεφυρα στο δικο μου μπροστινο στο στρωμα ... Εδεσε το μπροστινο και μετα εχασα το πισω μερος

εννοείται... ότι αν σε ένα σύστημα ενισχύσεις παραπάνω το ένα μέρος του, το υπόλοιπο δείχνει τις αδυναμίες του....

όμως η κατεύθυνση και το φρένο της μοτοσυκλέτας είναι μπροστά και συνεπώς αξίζει αυτή η επέμβαση.
    Τώρα αν βγει αργότερα το budget, ένα revalving στην πίσω ανάρτηση ή μία οικονομική αναβάθμιση θα φέρει τα πράγματα στα ίσα τους...!

Η μια αλλη μοτοσικλετα κιολας γιατι το νερο κρασακι δεν γινεται...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Από αλλαγή λαδιων φτάσαμε στις γέφυρες στα φυσίγγια σε άλλο μηχανάκι. .......
    Μήτσο δεν ρωτάς στο ΚΤΕΛ αν έχει δρομολόγια για Τσεχία;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η μια αλλη μοτοσικλετα κιολας γιατι το νερο κρασακι δεν γινεται...
    γι αυτο το παρατησαμε και πηγαμε ευρωπη.

παντως το k4 θελει και τα σωληνακια του υψηλης
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Κσεβιδωνεις την βιδα αποκατΟΥ απο την μποτα (με την μακρια μερια του αλεν, την βλεπς στην φωλια του αξονα) και αφου βγει, τραβας και θα χωρισουν καλαμι και μποτα. Θα βγει η εσωτερικη τσιμουχα μαζι με το καλαμι, μια ροδελα που παταει το πανω κουζινετο και το πανω κουζινετο. Α, να εχεις βγαλει την ασφαλεια κατω απο την ξυστρα με ενα κατσαβιδακι πριν τα τραβηξεις για να χωρισουν. Δες την κατασταση των κουζινετων με την ευκαιρια, αν το τεφλον εχει ψευτισει και βλεπεις το χαλκο, παρε νεα.

Ειτε μετρησεις υψος η ml το ιδιο ειναι, το υψος πιο ευκολο. Μπορεις να βαλεις παλι 10αρι αλλα λιγο περισσοτερο, παλι θα σφιξει και δεν θα χασεις ανεση.

Προσθηκη: Αναλογα τη χρονια θελει αλλο υψος (η ml).
    Οποτε δες το μανιουαλ. Οι ξενοι λενε 135χιλιοστα για πιο σφιχτο και 15αρι λαδι.
    Πως θα έχει πρόσβαση στην ασφάλεια της τσιμούχας αν δεν έχει χωρίσει το καλάμι στα 2;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πως θα έχει πρόσβαση στην ασφάλεια της τσιμούχας αν δεν έχει χωρίσει το καλάμι στα 2;
    Βγάζοντας την ξύστρα, δες το βίδεο, αυτό το "circlip" που λέει.

Βγάζοντας την ξύστρα, δες το βίδεο, αυτό το "ciclip" που λέει.
    Η μπουκάλα χωρίζεται στα 2 ακόμη κι αν η ασφάλεια της τσιμούχας βρίσκεται στη θέση της. Ο σκοπός που βρίσκεται εκεί είναι για να μην ρολλάρει προς τα πάνω η τσιμούχα στο ανεβοκατέβασμα του πιρουνιού. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, είναι και απλούστερο, IMO πάντα.

Η μπουκάλα χωρίζεται στα 2 ακόμη κι αν η ασφάλεια της τσιμούχας βρίσκεται στη θέση της. Ο σκοπός που βρίσκεται εκεί είναι για να μην ρολλάρει προς τα πάνω η τσιμούχα στο ανεβοκατέβασμα του πιρουνιού. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, είναι και απλούστερο, IMO πάντα.
    Ο καθ'ένας με τον τρόπο του, απλά εμένα μου φαίνεται λίγο κάφρικο το να βιάσεις την ασφάλεια που θεωρητικά είναι εκεί όπως τα λες για να απαγορεύει την κίνηση προς τα πάνω της τσιμούχας, τραβώντας την τσιμούχα να περάσει και να παρασύρει την ασφάλεια, όταν με ένα ψιλό κατσαβιδάκι την αφαιρείς σε μηδέν χρόνο.

Ο καθ'ένας με τον τρόπο του, απλά εμένα μου φαίνεται λίγο κάφρικο το να βιάσεις την ασφάλεια που θεωρητικά είναι εκεί όπως τα λες για να απαγορεύει την κίνηση προς τα πάνω της τσιμούχας, τραβώντας την τσιμούχα να περάσει και να παρασύρει την ασφάλεια, όταν με ένα ψιλό κατσαβιδάκι την αφαιρείς σε μηδέν χρόνο.
    Κάφρικο είναι να προσπαθείς να χώσεις τις δακτυλάρες σου σε κενό χιλιοστών ενώ μπορείς να το κάνεις με πιο απλό τρόπο. Καμία ασφάλεια δεν ζορίζεται με τον δικό μου τρόπο. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, άλλος τη βρίσκει με το συντριβανάτο κι άλλος με το τραπεζάτο αλά ''ο ταχυδρόμος rings twice''

Κάφρικο είναι να προσπαθείς να χώσεις τις δακτυλάρες σου σε κενό χιλιοστών ενώ μπορείς να το κάνεις με πιο απλό τρόπο. Καμία ασφάλεια δεν ζορίζεται με τον δικό μου τρόπο. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, άλλος τη βρίσκει με το συντριβανάτο κι άλλος με το τραπεζάτο αλά ''ο ταχυδρόμος rings twice''
    Μπρε Ελλήνικος μιλάω. ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΚΙ ΨΙΛΟ. Αυτό κάνει ο τύπος στο βίδεο, αυτό κάνω και εγώ τόσο καιρό που το έκανα πριν βγει το βίδεο. Αν βγάλεις την ξύστρα, βλέπεις την ασφάλεια. Δοκιμαστικό ηλεκτρολόγου ή οποιοδήποτε άλλο ίσιο της πλάκας με πολύ λεπτό κορμό. Τα δάχτυλα δεν χωράνε, ούτε παιδικά να είναι.

Αλλά δεν μου λύνει αυτό που λες την απορία: πως η ασφάλεια που απαγορεύει την μετακίνηση προς τα πάνω της τσιμούχας τελικά βγαίνει με απλό τράβηγμα μαζί με την τσιμούχα κάνοντας αυτό που... απαγορεύει και πως αφού βγαίνει η τσιμούχα τραβώντας με την ασφάλεια στη θέση της δεν σου συμβαίνει το ίδιο και εν κινήσει, αν βρεις καμμιά γιγαντολακκούβα ή άλλη συνθήκη τερματίσματος στο μπροστινό.

Τεσπα, για να το λήξουμε γιατί το βλέπω το ατελέσφορο της κουβέντας, ας κάνει ο καθ' είς home mastoras ότι εκ των δύο του έρχεται πιο εύκολα και η ώρα η καλή στα μπροστινά του. Προφανώς αφού ζούμε και οι δύο μας, δουλεύουν αμφότερες οι μέθοδοι.

Πάντως ο δικός μου τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος.
    Έχεις δίκιο σε ένα πράγμα: ας το σταματήσουμε εδώ γιατί απλά δεν παραδέχεσαι πως η δική σου μέθοδος είναι η λιγότερο σωστή και η συζήτηση φθάνει σε αδιέξοδο. No hard feelings.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11047936900120886001352753423frontdamper.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	60,9 KB 
ID:	334011

θα συμφωνήσω με τον amyroukai. Η ασφάλεια είναι εκεί για να κρατάει κάτω την τσιμούχα σε περίπτωση απότομης έκτασης της ανάρτησης. Το αν γίνεται αυτό που λες, ή αν βολεύει, δεν σημαίνει ότι είναι και το ενδεικνυόμενο. ΟΜΩΣ! υπάρχει περίπτωση να έχεις μπερδευτεί και να μην θυμάσαι ότι πρώτα έβγαζες την ασφάλεια πριν τραβήξεις απότομα την ανάρτηση για να λυθεί. Σκέψου το λίγο.

Μέλος Το avatar του/της Στράτος88
    Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά άν το μικρό κουζινέτο έχει σημείο έδρασης πάνω στο καλάμι, χωρις να βγεί η ασφάλεια δεν...
    Λεωνίδιο-Kαλαμάτα-Erlangen

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Στράτος88 Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά άν το μικρό κουζινέτο έχει σημείο έδρασης πάνω στο καλάμι, χωρις να βγεί η ασφάλεια δεν...
    Υπαρχει καλαμι (δεν εχω λυσει usd) που δεν εχει το μικρο κουζινετο επανω;

Την έχω πρόσφατη την αλλαγή τσιμουχών-ελατηρίων-λαδιών με φωτορομάντζο στο vstromhellasforum για Κ4 και έχω να πω μια χαρά πρόσβαση έχεις στην ασφάλεια βγάζοντας τη ξύστρα.

shooter μη βγάλεις τα ελατήρια πριν λύσεις την αλλενόβιδα από κάτω. Πιθανόν να μη λύνει. Θα χρειαστείς τη πίεση του ελατηρίου για να λύσει η αλλενόβιδα αλλιώς αν είναι κολλημένη θα γυρνάει μαζί με τον εσωτ. μηχανισμό. Εγώ τη μια την έλυσα με αερόκλειδο, δεν έλυνε αλλιώς. Θέλει το ειδικό κωνικό εργαλείο της suzuki για να κοντράρεις το μηχανισμό (ξέχασα πως λέγεται το 13 της φωτο). Γίνεται δουλειά και με κρουστικό κατσαβίδι μπαταρίας.
    Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 17/04/2015 στις 06:22.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •