ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AFRICA TWIN CLUB
Για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας του Africa Twin Club πας στη Κρύα Λειβαδιάς στις 15 Ιανουαρίου (ημέρα Κυριακή) στο Δημοτικό περίπτερο.
Αναχώρηση από τα πρώτα διόδια στις 09.15
Paides ti lete pame kai emeis?
Για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας του Africa Twin Club πας στη Κρύα Λειβαδιάς στις 15 Ιανουαρίου (ημέρα Κυριακή) στο Δημοτικό περίπτερο.
Κανα κομματακι κρατηστε βρε και στειλτε το με ταχυδρομεα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
![]()
euxaristos file mou.... 8a sto ferw ton maio pou 8a anebw panw!![]()
mammou8... jurassic park...
:rotflmao: :rotflmao:
Υπάρχει κάποιο λίνκ όπου μπορώ να δω τις αναζητήσεις σε κλεμένες Africa αν την επικράτεια? Διότι κάτι υπέπεσε στην αντίληψή μου για μια Άφρικα που την βλέπω λίγο παρατημένη σε κεντρικό σημείο εδώ και αρκετό καιρό. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή ότι αντίστοιχο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
den iparxi kati tetio file mou apo oti kseroΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Υπάρχει κάποιο λίνκ όπου μπορώ να δω τις αναζητήσεις σε κλεμένες Africa αν την επικράτεια? Διότι κάτι υπέπεσε στην αντίληψή μου για μια Άφρικα που την βλέπω λίγο παρατημένη σε κεντρικό σημείο εδώ και αρκετό καιρό. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή ότι αντίστοιχο.
ala mporis na mas pis edo pia africa vlepis an valis ke mia foto akoma kalitera ke an vre8i o katoxos na tou pis pou ine na pai na tin pari
to idio mporis na kanis me ligo filotimo ke sto africa club
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Με το συμπάθιο, ποιά είναι η διεύθυνση του site με τις Αφρικάνες?Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
den iparxi kati tetio file mou apo oti ksero
ala mporis na mas pis edo pia africa vlepis an valis ke mia foto akoma kalitera ke an vre8i o katoxos na tou pis pou ine na pai na tin pari
to idio mporis na kanis me ligo filotimo ke sto africa club
![]()
![]()
Κοίτα σε τέτοιες περιπτώσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο, σωστά? Μιλάω για μια μηχανή που φαίνεται να είναι παρατημένη περίπου 20μέρες. Απ'όσο ξέρω τους ιδιοκτήτες Africa στην πόλη μου δεν είναι κάποιου. Όσο για φωτό, δεν θέλω να δημιουργήσω άδικα εντυπώσεις. Μην κάνω και καμιά γκάφα, ίσως από το τίποτα.
Θα περιμένω λίγο ακόμη για φωτό.......δεν το ξεχνάω. Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Λοιπόν, πρίν γράψω το παραπάνω πόστ είχα ψάξει σε όλο το moto.gr & bikenet.gr και δεν βρήκα κάτι.
Πήγα και στο Africa κι εκεί τίποτα.
Τελικά αν και έγραψα ότι "δεν είναι κάποιου που ξέρω" έπρεπε να γράψω πως "υποψιαζόμουνα ποιανού είναι αλλά δεν ήμουν σίγουρος".
Η παρατημένη Africa, είναι όντως παρατημένη για περίπου 20+ μέρες. Αλλά η διαφορά είναι πως είναι ιδιοκτησία ασφαλίτη. Απλός την παράτησε-πέταξε έτσι απλά σε πολύ κεντρικό μέρος κι ο Θεός βοηθός.
Τέσπα, συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά γενικά καλό είναι να έχουμε υπ'όψιν μας διάφορα τέτοια παρά να μένουμε απαθείς.
Paides h pita htan poly kalh... polles mhxanes.
o kairos xalia alla tipota den mas thn espase!!!
Emena mou arese perasame poly kala!!!
prin gia kafe meta gia masa...
meta thn masa phgame k se off-road agwna kai xazepsame ligo ta ka8aroaima na petane thn lasph tous!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Paides h pita htan poly kalh... polles mhxanes.
o kairos xalia alla tipota den mas thn espase!!!
Emena mou arese perasame poly kala!!!
prin gia kafe meta gia masa...
me thn masa phgame k se off-road agwna kai xazepsame ligo ta ka8aroaima na petane thn lasph tous!!!
![]()
Ποιοι "εσεις" ρε?
Το "Αφρικα Τουιν Κλαμπ" ξεκινησε να παει, αλλα τους γυρισαν πισω απο την Μαλακασα οι τροχονομοι.
Μετα πηγαν για μασα στο Κρυονερι, ενω νομιζαν πως καθοντουσαν στα Κιουρκα! :hypnotize
Θα μας τρελλανετε ρε ... :wacko:
Den milhsa gia to pou phgame (Africa twin Club)...
kryoneri gia faghto k mara8wna gia kafedaki...
Eixe xionia alliws ekei 8a eixame paei!!! (leibadia... me mhxanes... phgan leibadia alla atoma pou eixan er8ei me autokinhta 4x4 )
htan poly kala!!! Egw perasa poly omorfa mazi k me thn parea mou.
kai apo pita? koryfaia!!! poly design!!! apsogh!!! Me to logo tou CLUB.
Πουλαει κομματια της για ανταλλακτικα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Λοιπόν, πρίν γράψω το παραπάνω πόστ είχα ψάξει σε όλο το moto.gr & bikenet.gr και δεν βρήκα κάτι.
Πήγα και στο Africa κι εκεί τίποτα.
Τελικά αν και έγραψα ότι "δεν είναι κάποιου που ξέρω" έπρεπε να γράψω πως "υποψιαζόμουνα ποιανού είναι αλλά δεν ήμουν σίγουρος".
Η παρατημένη Africa, είναι όντως παρατημένη για περίπου 20+ μέρες. Αλλά η διαφορά είναι πως είναι ιδιοκτησία ασφαλίτη. Απλός την παράτησε-πέταξε έτσι απλά σε πολύ κεντρικό μέρος κι ο Θεός βοηθός.
Τέσπα, συγνώμη για την αναστάτωση, αλλά γενικά καλό είναι να έχουμε υπ'όψιν μας διάφορα τέτοια παρά να μένουμε απαθείς.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ποιοι "εσεις" ρε?
Το "Αφρικα Τουιν Κλαμπ" ξεκινησε να παει, αλλα τους γυρισαν πισω απο την Μαλακασα οι τροχονομοι.
Μετα πηγαν για μασα στο Κρυονερι, ενω νομιζαν πως καθοντουσαν στα Κιουρκα! :hypnotize
Θα μας τρελλανετε ρε ... :wacko:
Εσυ το καλο σου λογο παντα ετοιμο τον εχεις !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσυ το καλο σου λογο παντα ετοιμο τον εχεις !!
Στο ποστ που εγραψε ο mixanobio$, αφησε να εννοηθει οτι ΠΗΓΑΝ στην Λειβαδια ...![]()
Και δεν μ' αρεσει να υφερπουν υπονοουμενα ...![]()
egw eipa oti perasame kala!!! den eipa kati tetoio... einai kati pou to jeroun oloi oti den egine k oute emeine kryfo!!!!
Twra giati na ginei 8ema den to katalaba... anyway....
Pantos erixne xiononero stou 1-2 ba8mous (exw 8ermometro sthn mhxanh)
ebrexe touloumi akoma k mexri ton mara8wna pou phgame k sta kiourka.
Gia thn asfaleia mas den phgame leibadia... Den 8a htan magia na eixame paei leibadia! Den yponohsa tipota gia leibadia! APla eipa oti sthn pita perasame polu kala!!! auta........
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
egw eipa oti perasame kala!!! den eipa kati tetoio... einai kati pou to jeroun oloi oti den egine k oute emeine kryfo!!!!
Twra giati na ginei 8ema den to katalaba... anyway....
Pantos erixne xiononero stou 1-2 ba8mous (exw 8ermometro sthn mhxanh)
ebrexe touloumi akoma k mexri ton mara8wna pou phgame k sta kiourka.
Gia thn asfaleia mas den phgame leibadia... Den 8a htan magia na eixame paei leibadia! Den yponohsa tipota gia leibadia! APla eipa oti sthn pita perasame polu kala!!! auta........
Δεν ανεφερες ΚΑΘΟΛΟΥ οτι ΔΕΝ πηγατε Λειβαδια.![]()
Ενω την προηγουμενη μερα εγω εγραψα οτι ΔΕΝ καταφεραμε να φτασουμε.
Απλω το ανεφερα εγω για την "ταξη" του πραγματος, μιας κι ειμαι πιο "μεσα" στα πραγματα.![]()
Δεν εγινε κανενα θεμα, εξ' αλου εδω μεσα 2-3 ατομα παρακολουθουν ...![]()
Στο Κρυονερι ησασταν αλλα νομιζατε οτι ησασταν στα Κιουρκα!
:rotflmao:
![]()
![]()