Σελίδα 11 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Σας ειδα ολους τους ακρανοτους σημερα... Αργησατε φετος να βγειτε...

Σας ειδα

Δυο κατιμια 990 στην εθνικη

Ενα τζιες 1200 και ενα φειζερ 600 στο Καρπενησι

Ενα τζιες 800 και ενα βεστρομ 650 προς Προυσσο
    πουτσ@@@@@@@@@

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε ειδα κ@ριολα,να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο,για να κανεις τη δουλεια σου,ακριβως απ'εξω απο εκει που σε βολευε,περασε η τροχαια,μια,δυο εβαλε σειρηνα και την τριτη,σε κλεινει και αρχιζει και σε γραφει..τι να το κανεις που ηρθες για να φυγεις,τη λυπητερη την εφαγες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σας είδα σήμερα στο μοσχάτο να σταματάτε μόνο μηχανάκια (άσχετο κόσμο τελείως - θα μου πεις ο κλέφτης δεν φωνάζει - αλλά και ο κουστουμάτος, προβλεπέ ή ο παππούς με την πάπια φωνάζει ?) και άκουσα να λέτε ότι ψάχνετε κλεμμένα. Εύγε που ευαισθητοποιηθήκατε αλλά δυστυχώς έτσι δν το κόβω να βρίσκετε ούτε βίδα κλεμμένη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδα σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό να έχεις κολλήσει (ένα μήκος μοτοσικλέτας και αν) με το ER6 πίσω από το λεωφορείο και να πηγαίνεις...

Αν δεν την παλεύεις με την πρωινή ψύχρα, ντύσου καλύτερα.

Banned
    Σε ειδα κουκλα σημερα στην γεφυρα ροσινιολ Kawa Ninja 900 με Billet 6 πιστονες....

καλους δρομους

Σε ειδαι και εσενα κλαρινογαμπρε στο ποταμι, παπι 50αρι (!!!) εθνικη ξεκρανωτος, γυαλι ηλιου και το χερι στην τσεπη (sic) να σερνεσαι και τα αμαξια απο πισω να σε βριζουν δικαιως!!!
    Γεμισε ο τοπος μ@λ@κες με διτροχα....

Σε είδα προχτές GS800 στα διόδια Σχηματαρίου να προσπαθεί να σε καβαλήσει ένα saab aero. Θεϊκή στιγμή όταν ο οδηγός του saab για να επανορθώσει έκανε όπισθεν.... Οτιδήποτε κυκλοφορούσε σε απόσταση ενός μέτρου από το saab κινδύνευε!

Σε είδα και σένα κόπρε να μπαίνεις σε pause μες στη μέση του δρόμου και να ψάχνω διέξοδο. "Ταργκετ φιξεισον" και αντιπανικ braking πήγαν για ούζα. Έπρεπε να βγω αντίθετο για να το γλιτώσω. Τελικά σου ξούρισα λίγο ουρά. Τόσοι φιλόζωοι γιατί δεν τα μαζευουτε?

Σε είδα κοπελιά να με πλησιάζεις, ψηλή, όμορφη, καλοντυμένη και όντας διπλοπαρκαρισμένος όταν μου είπες "με συγχωρείτε" νόμιζα ότι σε είχα κλείσει. Μετά που έβαλες τα κλάμματα και ζητούσες "ότι μπορώ γιατί ψάχνεις για δουλειά και πεινάει το παιδί στο σπίτι" έμεινα χαζός... Ρε γαμώτο ή έχουν γίνει εξαίρετοι ηθοποιοί μερικοί γύρω μας για το μεροκάματο ή πραγματικά οι "μεσαίοι" έχουν φτάσει σε πρωτοφανή σημεία. Έχω σοκαριστεί.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Είδα εγώ όμως έναν ωραίο μαύρο 800άρη Τιγρη σήμερα ίδιο με τον δικό μου. Πήγα δίπλα και χαιρετηθήκαμε με το παληκάρι και βλογήσαμε τα γένια μας (τι ωραία μηχανάκια που έχουμε, πόσο ευχαριστημένοι είμαστε κλπ) τα γνωστά....

Σε ειδα γαλαζουλι μπαντιτ αεροψυκτο με τα χρυσα usd μπροστινα, στηλες ολυμπιου διος...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα με το βαραντερο σου ..............
    Καταμεσημερο με προβολακια αναμμενα,καγκελα παντου και βαλιτσακια κρεμμασμενα απο αυτα (μπρος-πισω),βαλιτσα και δεν συμμαζευεται καμμαρωτος να μας επιδεικνυεις την αστραφτερη μοτο σου.
    Μπραβο φιλε μου και εγω αν γυρναγα απο το μακρινο Τρικαλισταν ετσι θα καυχιομουνα.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    ειδα με το καπονορντ στην κηφισιας να ερχεσαι απο το τρικαλισταν μιτινγκ 2015. Φουλ προβολακια καγκελα και σακιδια. Σε ειδα και σενα με το cbf να εισαι εξαιρετικα σβελτος αλλα ημουν πιο σβελτος. Καλο μεσημερι.....

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σε έιδα busa χθες, ολοκαίνουργια, χωρίς πινακίδα να στρίβεις στο ποτάμι στην έξοδο από Πειραιά, ο αναβάτης ΟΛΑ τα λεφτά:

φουλ προβλεπέ, κράνος arai, μπουφάν dainese δερμάτινο, γάντια και....βερμούδα με πολύχρωμο σανδάλι!!!!!!

Μου έφτιαξες την μέρα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Σε έιδα busa χθες, ολοκαίνουργια, χωρίς πινακίδα να στρίβεις στο ποτάμι στην έξοδο από Πειραιά, ο αναβάτης ΟΛΑ τα λεφτά:

φουλ προβλεπέ, κράνος arai, μπουφάν dainese δερμάτινο, γάντια και....βερμούδα με πολύχρωμο σανδάλι!!!!!!

Μου έφτιαξες την μέρα
    Σημερα μεσημερακι, ο γιαπης με το λευκο μπουσα, το λευκο polo shirt με τον γιακα σηκωμενο, κουναμενος σειναμενος με 100-110 για να μην φυγει το γυαλι. ισε πωλι ορεως, ιμε μπλοκ κανε με αντ φιλαρακι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα Τόλη με το υπηρεσιακό στο Μικρολίμανο αλλά μάλλον δε με καταλάβεις καθότι ήμουν με το ταξί

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε