Σελίδα 5 από 29 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 429

Θέμα: Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είσαι μεσίτρια αλλά δε μου καθότανε καλά.

Ανεβαίνουν στο παπί και πάτε και τους δείχνεις σπίτια? Πάντα μόνοι τους έρχονται?

Τέσπα, δουλειά σου είναι, δεν είναι εκεί το θέμα, έμαθες και το μοτοταξί αν έρθουν δύσκολες μέρες

Συμφωνώ στο να μάθεις να οδηγάς, και στο να πάρεις σκούτερ, όσο αντίθετος κι αν είμαι με τα σκούτερ γενικά.

Καβάλα, άνοιγε γκάζι εσύ κι άσ'το αυτό να αποφασίζει τί "σχέση" θα έχει μέσα να μη σκοτίζεσαι.
    Γιατι δε σου καθοτανε καλα?
    Οχι δεν ερχονται μονοι τους αλλα δεν περιμενω και τελευταια στιγμη να το μαθω! Ρωταω απο πριν πως θα ερθουν και ποσα ατομα θα ειναι στο ραντεβου. Αν ειναι παραπανω απο ενας και το αμαξι του γραφειου δεν ειναι ελευθερο, ή τους δειχνω μονο ενα σπιτι, ή κανω παραπανω ραντεβου....τι θα θες, καθε δουλεια εχει τα δικα της, και η συγκεκριμενη εχει παααααρα πολλα, αλλα την κανω καλα

Επισης ρε aleaxzafeir και 7Tolis, !! Απο το μεσημερι γελαω μονη μου με τα αααν και τα αχχχχ!!

Και κατι ακομα μου κανει εντυπωση, πως και ολες οι απαντησεις ειναι το πρωι και το βραδυ χαμενοι ολοι σας?? Ή ποσταρετε απο τη δουλεια πουλακια μου, ή ειστε ολοι νυχτοκάματο...

Σημερα παντως μετα που σχολασα τις προσεχα τις ταχυτητες που μου λεγατε, και δεν εβαλα ΚΑΘΟΛΟΥ τεταρτη...ολα λαθος τα ειχα στο μυαλο μου τελικα, εγω νομιζα δεν πρεπει να κανει θορυβο ο κινητηρας, αλλα ετσι που μου τα λετε, οταν πηγαινεις σωστα κανει και λιγο βρουμ...........τι μαθαινει κανεις...
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ας περιοριστούμε στην επιλογή μηχανής.

Αν χρειαστείς συμβουλές οδήγησης, στην σχετική ενότητα του φόρουμ παρακαλώ.

Α ενταξει ζητω συγνωμη!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Σημερα παντως μετα που σχολασα τις προσεχα τις ταχυτητες που μου λεγατε, και δεν εβαλα ΚΑΘΟΛΟΥ τεταρτη...ολα λαθος τα ειχα στο μυαλο μου τελικα, εγω νομιζα δεν πρεπει να κανει θορυβο ο κινητηρας, αλλα ετσι που μου τα λετε, οταν πηγαινεις σωστα κανει και λιγο βρουμ...........τι μαθαινει κανεις...
    Μήπως δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις μηχανάκι;
    Μήπως με ένα μάζεμα και πιό σωστή χρήση σταματήσουν τα προβλήματα;
    Σκέψου το.

ναι ρε γαμωτο....δυο μερες τωρα αυτο σκεφτομαι...αυτο και το honda vision - που μαλλον δεν ενθουσιαζει κανεναν ως ιδεα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    ναι ρε γαμωτο....δυο μερες τωρα αυτο σκεφτομαι...αυτο και το honda vision - που μαλλον δεν ενθουσιαζει κανεναν ως ιδεα
    Μην το λες.....
    Και εμας σε αυτο ειναι κολλημενο,αλλα δεν το φτιαχνει η Χοντα......
    Περα απο την πλακα η σκεψη του να κρατησεις το δικο σου μαλλον ειναι η ποιο ενδεδειγμενη.
    Κανε μια αναθεωρηση του οδηγικου σου στυλ και θα ανακαλυψεις οτι το παπι σου αντεχει αρκετα βασανα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

...να δεις που στο τελος θα με πεισετε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    πω - πω ρε παιδί μου, αυτό το επιχείρημα όταν το διαβάζω, ανατριχιάζω.....

E τι να κανουμε τωρα.Οταν μια εταιρεια πουλαει τοσα, οσο ολες οι αλλες μαζι, κατι λεει αυτο για την ποιοτητα των προιοντων της,ειδικα στα μικρα-λαικα-κυβικα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    πω - πω ρε παιδί μου, αυτό το επιχείρημα όταν το διαβάζω, ανατριχιάζω.....

Kαι πολυ καλα κανεις!!!!

Honda ρεϊιιιιιι!!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    να το παμε λιγο σοβαρα..........
    τι εννοεις οτι απο προπερσι χαλαει συνεχεια; τι χαλαει δηλαδη;
    τα παπια δεν χαλανε και αν χαλασουν φτιαχνονται φθηνα και αν ειναι σωστος ο μαστορας οταν φτιαχτουν μια φορα κρατανε πολυ καιρο ακομα
    κρατα αυτο που εχεις και καντου ενα καλο σερβις να ανασανει
    μετα αλλαξε τροπο οδηγησης κανοντας δοκιμες μονη σου
    αφου πηγαινεις συχνα δικαβαλο με χαμηλες ταχυτητες εξηγησε το στον μαστορα μηπως σε βοηθησει με ενα γραναζωμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Όλα καλά, αλλά κόψε κανένα άλογο ...
    Όταν το είχα εγώ τόσα άλογα είχε... H έκδοση που είχα ήταν του 2001 αν θυμάμαι καλά.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    και κάνε και καμιά αναλογία με τα κιλά (169 kg)...
    Παρά τα κιλά του εγώ ξέρω ότι σε απότομες ανηφόρες της Καβάλας (και όσοι έχουν έρθει Καβάλα ξέρουν για πόσο απότομες μιλάω) με δεύτερο άτομο πάνω και γεμάτη βαλίτσα δεν μάσαγε. Πες μου ένα παπί που να μπορεί να κάνει το ίδιο.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Όταν το είχα εγώ τόσα άλογα είχε... H έκδοση που είχα ήταν του 2001 αν θυμάμαι καλά.
    Για το βαραντεράκι λέτε; Πανέμορφο μηχανάκι όταν είχε βγει, θυμάμαι είχα διαβάσει στη σκοπιά 100 φορές το άρθρο κάποιου περιοδικού (κάπου το 2002).

Τα λιμιτέισονς ωστόσο κατά τη γνώμη μου είναι δύο: Είναι παλιό και έχει συμπλέκτη. Δε νομίζω να την πάλευε η φίλη μας με ταχύτητες.

Επιμένω σε σκούτερ (ή ακόμα καλύτερα Smart να μην καταπίνει την ψυχή της όταν πάει για δουλειά κ με κόσμο επάνω) ή να κρατήσει το δικό της και να το μάθει σωστά κ τέλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Για το βαραντεράκι λέτε; Πανέμορφο μηχανάκι όταν είχε βγει, θυμάμαι είχα διαβάσει στη σκοπιά 100 φορές το άρθρο κάποιου περιοδικού (κάπου το 2002).

Τα λιμιτέισονς ωστόσο κατά τη γνώμη μου είναι δύο: Είναι παλιό και έχει συμπλέκτη. Δε νομίζω να την πάλευε η φίλη μας με ταχύτητες.

Επιμένω σε σκούτερ (ή ακόμα καλύτερα Smart να μην καταπίνει την ψυχή της όταν πάει για δουλειά κ με κόσμο επάνω) ή να κρατήσει το δικό της και να το μάθει σωστά κ τέλος.
    Γιατί να μην την παλεύει με ταχύτητες;;; Όντως είναι παλιό αλλά είναι άσπαστο. Επίσης κατά την δική μου άποψη απορώ πως ο οποιοσδήποτε την παλεύει με τα σκουτερ και δεν προτιμά να πάρει μια μηχανή.

Το δοκιμαζω τωρα λιγες μερες να μη βαζω τεταρτη και το ψιλοκαταφερνα, ωσπου σημερα εκατσα παλι μια κοπελια που σωνει και καλα να με κραταει απο τους ωμους, όποτε παταγα φρενο κοντευε να μου κανει καφαλοκλειδωμα....και να σου, κοιταω προς τα κατω και ειχα ξεχαστει, παλι αναβε το λαμπακι της τεταρτης στα 35χλμ.....Αλλα τελοσπαντων μη γραφω πολυ για το πως οδηγαω γιατι εδω λεμε για μοντελα....

Οσο για το φιλο toyar, χαλαει και παραχαλαει...περσυ ειχε παθει το πηνιο Αυγουστο μηνα και δε βρισκαμε αλλο πουθενα, οποτε μου αδειαζε τη μπαταρια καθε τρεις μερες....αναγκαστηκα να παρω τη μπαταρια με τα τσιμπιδακια, και μερα παρα μερα ξεβιδωνα πλαΐνα, εβαζα μανταλακια και το φορτιζα με μια μπαλαντεζα λες και ηταν υβριδικο....αυτο τωρα σε περιοδο 15ωρων τη μερα οπου καθε χαμενη ωρα απο τη δουλεια ηταν και χαμενα λεφτα, επομενως το φορτιζα μετα τις εντεκα το βραδυ που σχολνουσα και περιμενα τριωρο να φορτισει, στη δουλεια, γιατι σπιτι μου δε γινοταν....αστα τι τραβηξα!!!!!!!!!!! την ιδια περιοδο μου χαλουσαν και τα μπουζια καθε βδομαδα, αναγκαστηκε ο μαστορας να μου μαθει να τα αλλαζω μονη μου για να μην τον πρηζω. Και την περασμενη βδομαδα πριν το service, μου μαυρισε μπουζι και δεν επαιρνε μπρος μεσα σε μια μερα που του ειχα βαλει καινουριο!!!!! (καποιο λαστιχακι μου ειπε ειχε φαγωθει)..Αλλες κυκλοφορανε με κραγιον στο μηχανακι για ωρα αναγκης, εγω με 2 μπουζια spare.....

Αρα, και δεν ξερω αν με νιωθετε, δεν εχω πει "το αλλαζω" με την πρωτη δυσκολια- οσο να ναι κουραστηκα, αφου οι στραβες τυχαινουν μονο οταν μου ειναι απαραιτητο το μηχανακι....αν δε σκεφτομουν τα λεφτα θα ειχε φυγει.

Σελίδα 5 από 29 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δαγκανα ακτινες offset και το λουρι της μανας...
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 19:19
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. Τι γνωμη εχετε για το κρανος της Hjc της Colori
    από ela ela στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 22:46
  4. Διχρονα και ποιο ειναι το καλυτερο της αγορας?
    από pavlaras1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2005, 01:34
  5. να το μηχανακι του spiderman (τι αλλο???)
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2005, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF