Ρε μαν, ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή απλά ήθελες να γράψεις ένα post για να πεις για τις ανθρώπινες αξίες που ασφαλώς υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν.
Το αν θα με δεις κάπου με χαλασμένο tuono (φτου κακά) και με πάς πατάκι μέχρι το βενζινάδικο, δεν θα αλλάξει σε τίποτα την θέληση σου να πουλήσεις (παράνομα, γιατί είναι αντισυνταγματικό από το Συμβ. Επικρατείας από το 2005) την άδεια φαρμακείου σου εάν αποφασίσεις να συνταξιοδοτηθείς.
Επίσης δεν θα αλλάξει την ευγνωμοσύνη μου για σένα εαν με βρεις νύχτα στον Όλυμπο και με πάρεις για να μη με φάνε οι λύκοι, το οτι στο καπάκι θα κάνεις απεργία διαρκείας για να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Στ.Ε για την μεταβίβαση αδειών, ή όσων αποφάσεων καθορίζουν ελεύθερα την πώληση βρεφικού γάλακτος ή την κατάργηση συγκεκριμένου ποσοστού κέρδους επειδή θα υπακούσεις στην απόφαση απεργίας του συλλόγου Φαρμακοποιών.
Ο φίλος μου ο Βασίλης που πάσχει από παιδικό διαβήτη και χρειάζεται ινσουλίνη, με αγαπάει το ίδιο είτε είμαι τραπεζικός, είτε φαρμακοποιός. Απλά γιατί έψαξα 10 φαρμακεία στον Πειραιά πριν κανένα χρόνο για να του βρω την ινσουλίνη που χρειάζεται μιας και τα φαρμακεία της Αθήνας ήταν σε απεργία διαρκείας προκειμένου να υπερασπιστούν "αγώνες δεκαετιών" και η ινσουλίνη είχε εξαφανιστεί από τα ελάχιστα φαρμακεία ασφαλείας.
Το ότι ο Βασίλης και κάποιοι χιλιάδες συμπολίτες χρειάζονταν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φάρμακα για να ζούν, ουδόλως ενδιέφερε το σωματείο σας στις απεργίες. Ο λόγος που ένας φούρναρης δουλεύει για να φτιάξει ψωμί, είναι επειδή πεινάς δηλαδή?
Καμμία διάθεση αντιπαράθεσης φυσικά, κουβέντα κάνουμε. Αλλά #natalemeafta![]()