ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ......
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ......
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ
άστοχη η σύγκριση με τον Τουρέ καθώς ο ένας είναι καθαρός κόφτης θα έλεγα...ο άλλος επιτελικός μέσοςΑρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Eχουμε και λεμε.....
5.ΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????Δηλαδη τωρα το ρωτας αυτο πραγματικα?????Καλα τον Γκονζαλες ακομα τον θεωρειτε χρησιμο???Μεγαλη κοροιδια αυτος ο παιχτης,ΣΚΕΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!!!Συν τοις αλλοις,εριστικος και αλητης απεναντι στους ιδιους τους πιτσιρικαδες συμπαικτες του...Αλλα αστο αυτο!Τι εχει κανει τα 2 τελευταια χρονια ο κυριος Τιποτα?Απλα ΤΙΠΟΤΑ!Ειναι κατι περισσοτερο απο αστειος ο αργεντινος.Ελεος πια.........
παλτό ????ένας παίχτης που:
1. σουτάρει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια
2. έχει μακρινή πάσα
3. εχει κοντινή πάσα
4. παίζει με το κεφάλι ψηλά και πετάει 5 ασίστ σε κάθε παιχνίδι?
τι έχει κάνει?όλα τα γκολ του Παναθηναϊκού προέρχονται από τον άξονα...στο ελληνικό πρωτάθλημα τα περισότερα γκολ έχουν ξεκινήσει από δικές του προσπάθειες....τι θες δηλαδή να κάνει????όσο για τον χαρακτήρα του...ε τι να κάνουμέ έτσι είναι οι αργεντίνοι...προτιμώ ένα παίχτη που θα τρώει 4 κόκκινες το χρόνο επειδή τα δίνει όλα και δεν γουστάρει να χάνει ούτε στην προπόνηση από άλλους αδιάφορους...βλέπε Κονσεϊσάο κτλ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
1.αν διάβασες καλά τα μηνύματα δεν νομίζω να ισχυρίστηκε κάποιος (τουλάχιστον όχι εγώ) ότι η ομαδάρα του παίζει μπαλάρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
Για ποια ρόστερ μιλάτε ρέ ?? για το πρωτάθλημα που ο μονόφθαλμός βασιλεύει του τυφλού?? Τα ίδια σκατά είναι ! Πείτε μου ένα παιχνίδι που είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο φέτος γενικά στην Ελλάδα .
Αλλά μια ζωή σε αυτή την μιζέρια θα είμαστε αφού το μόνο που ενδιαφέρει το ΟΠΑΔΟ του γαύρου και του παναθηναϊκού είναι να είναι λίγο καλύτερος από τον άλλο.Στην Ευρώπη είμαστε για να συμπληρώνονται οι όμιλοι και αν δεν κόβαμε και πολλά εισιτήρια αμφιβάλω αν θα ήμασταν και εκεί .Αλλά δεν πειράζει μωρέ αφού αυτήν την εποχή έχουμε λίγο καλύτερο ρόστερ από τους άλλους όπως λένε και οι εφημεριδάρες μας εε!!
Ρε ο ένας κάνει εμπόριο παικτών και ο άλλος κοντεύει να παίρνει παίκτες με Leasing ,αλλά τα εισιτήρια των 30,60,90,120 € δεν μας πειράζουν….
![]()
![]()
![]()
![]()
2.το ότι είμαστε ανυπόλιπτοι στην Ευρώπη σίγουρα δεν περιμέναμε εσένα να μας το πεις.....
3. αυτές τις ομάδες έχουμε με αυτές ασχολούμαστε...τι θέλεις να κάνουμε να πάρουμε διαρκείας στην Μπαρτσελόνα και να πεταγόμαστε με τσάρτερ????
4. το να συγκρίνουμε τα ρόστερ των ομάδων δεν σημαίνει ότι επικροτούμε τις κινήσεις της διοίκησης
5.ποιος σου είπε ότι πληρωνουμε εισιτήριο 30, 60, 120 ευρώ για να δούμε αυτές τις ομάδες????αν δεν έχεις παρατηρήσει τα γήπεδα είναι άδεια....28.000 εισιτήρια σε όλους τους αγώνες της αγωνιστικής..... άρα σημαίνει ότι οι φίλαθλοι δεν τρ'ωνε κουτόχορτο....και δεν πληρώνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
+1 και απο μένα.
Μα γι'αυτό και ασχολούμαστε τόσο κάθε λίγο και λιγάκι.Αφού μας δίνουν "τροφή" συνέχεια.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
2 μπαλακια χαλαρα μεσα στο μ...δελο!!!
Το να ειναι μια ομαδα χαλια και μια αλλη πιο χαλια δεν ειναι τιμητικο για κανενα....στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος λενε .... και εδω ταιριαζει γαντι λοιπον!!! Την τυφλα μας δεν την βλεπουμε φετος ?? που σαν χωρα πηραμε ποδοσφαιρικα το τριτο το μακρυτερο? Ετσι οπως παμε θα παιζουμε προκριματικα για να βγει καμια ομαδα στο.....UEFA!!!
Ας αρκεστουμε λοιπον στα γνωστα......
2 μπαλακια χαλαρα μεσα στο μ...δελο!!!
Α, και που ειστε γαυροι? την ξεφτιλα την δικη σας δεν την βλεπετε ρε εδω και χρονια που αφηνετε το ανθρωποειδες(Τσουκαλας) να γαυγιζει στο καναλι του προεδρου? Το DVD σας πειραξε??.....και ενταξει , ειστε οι περισσοτεροι αντιστοιχου επιπεδου (του Τσουκαλα).... αλλα ενας λογικος δεν υπαρχει αναμεσα σας να καταλαβει οτι σας διασυρει καθημερινα?
Δε μιλάμε για μηχανές καλύτερα??![]()
Πάντως σαν βάζελος, αυτή τη σαιζόν στεναχωρήθηκα και ένιωσα χειρότερα από ποτέ (ελλάδα, ευρώπη, κύπελλο..)
Και το DVD μαλακία ήταν ναί! ΟΜΩΣ φίλε la_villa απάντα ειλικρινά και άσχετα με αυτό: ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
ειλικρινά
ΟΧΙ στον πρώτο γύρο δεν βλέπω που αδικηθήκατε.Μήπως στις κάρτες?Γιατί μήπως δεν ήταν?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Συγνωμη ρε zzr2005 αλλα αφου γηπεδο δεν παμε οπως λες γιατι να μην ασχοληθουμε με την Μπαρτσελονα? Δηλαδη αν σου αρεσουν οι μηχανες δεν παρακολουθεις moto gp γιατι δεν μπορεις να πας να το δεις και παρακολουθεις αγωνες στα Μεγαρα??Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
3. αυτές τις ομάδες έχουμε με αυτές ασχολούμαστε...τι θέλεις να κάνουμε να πάρουμε διαρκείας στην Μπαρτσελόνα και να πεταγόμαστε με τσάρτερ????
4. αν δεν έχεις παρατηρήσει τα γήπεδα είναι άδεια....28.000 εισιτήρια σε όλους τους αγώνες της αγωνιστικής..... άρα σημαίνει ότι οι φίλαθλοι δεν τρ'ωνε κουτόχορτο....και δεν πληρώνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες....Ρε παρτε το χαμπαρι οποιος ειναι πραγματικος φιλαθλος του ποδοσφαιρου και οχι οπαδος που αρεσκεται στο να τσακωνεται καθε μερα με το γειτονα του δεν ασχολειται με το Ελληνικο πρωταθλημα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Aλλο τι ικανοτητες εχει ενας παικτης κι αλλο τι αποδιδει τελικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
1. σουτάρει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια
2. έχει μακρινή πάσα
3. εχει κοντινή πάσα
4. παίζει με το κεφάλι ψηλά και πετάει 5 ασίστ σε κάθε παιχνίδι?
...
Μπορει ο Γκονζαλες να εχει ολα αυτα που λες (5 ασιστ ΔΕΝ κανει παντως ανα παιχνιδι!!) αλλα τελικα στον φετινο ΠΑΟ ειδικα,ειναι χαμενος στην απεραντη μετριοτητα και του ιδιου και της ομαδας του.Σε πολλα παιχνιδια κρυβεται και ειναι λες και δεν παιζει καν...Που ηταν στα ντερμπι φετος ο κυριος?Αστο,τερμα το παραμυθι του παικταρα Γκονζαλες,ξεθωριασε...
Μη ξεχνας οτι κι αλλοι ξερανε μπαλα αλλα δεν απεδωσαν ποτε π.χ Ζαχοβιτς...
Κι αν ο Γκονζαλες ειναι τελικα τοσο καλος οσο λες που ειναι οι μεγαλες ομαδες να τον ζητησουνε???
Ενω ο Τουρε το καλοκαιρι χαιρεταει το γαβρο,καθοτι ο ανθρωπος ειναι για πολυ ψηλοτερα....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α, και που ειστε γαυροι? την ξεφτιλα την δικη σας δεν την βλεπετε ρε εδω και χρονια που αφηνετε το ανθρωποειδες(Τσουκαλας) να γαυγιζει στο καναλι του προεδρου? Το DVD σας πειραξε??.....και ενταξει , ειστε οι περισσοτεροι αντιστοιχου επιπεδου (του Τσουκαλα).... αλλα ενας λογικος δεν υπαρχει αναμεσα σας να καταλαβει οτι σας διασυρει καθημερινα?
Καλα εσυ δηλαδη προτιμας να εχεις Τσουκαλο-ΠΑΕ αντι για Τσουκαλα απλως??Ημαρτον που λεει κι ο Γεωργιου....
Και τι θες να κανουν οι γαβροι δηλαδη???
Να τον δειρουν για να μη μιλαει η να ζητησουν να σταματησει η εκπομπη???
Αστον να βγαινει και να λεει οτι θελει,προσφερει γελιο αλλωστε....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
re paidia eipame kanoume plaka alla...
MIN TA ISOPEDWNOUME OLA
DEN EINAI PAIKTARAS O GONZALES???
PATE KALA????
KAI STHN TELIKH MONO AN DEIS STO GHPEDO ENA PAIXTH BOREIS NA TON KRINEIS KAI OXI APO TIN TV.
SOVAREUTEITE.
Ολυμπιακός 39
ΑΕΚ 36
Παναθηναϊκός 30
Σκόντα Ξάνθη 25
ΠΑΟΚ 24
Ναι συνεχίζεται....... ΟΕΟΟΟΟ![]()
![]()
![]()
![]()
κρύβεταιο Γκονζάλες????ε όχι ρε παιδιά...το παιδί γυρνάει στην άμυνα για να πάρει μπάλα όταν δεν μπορούν να την δώσουν σωστά οι κόφτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Aλλο τι ικανοτητες εχει ενας παικτης κι αλλο τι αποδιδει τελικα....
Μπορει ο Γκονζαλες να εχει ολα αυτα που λες (5 ασιστ ΔΕΝ κανει παντως ανα παιχνιδι!!) αλλα τελικα στον φετινο ΠΑΟ ειδικα,ειναι χαμενος στην απεραντη μετριοτητα και του ιδιου και της ομαδας του.Σε πολλα παιχνιδια κρυβεται και ειναι λες και δεν παιζει καν...Που ηταν στα ντερμπι φετος ο κυριος?Αστο,τερμα το παραμυθι του παικταρα Γκονζαλες,ξεθωριασε...
Μη ξεχνας οτι κι αλλοι ξερανε μπαλα αλλα δεν απεδωσαν ποτε π.χ Ζαχοβιτς...
Κι αν ο Γκονζαλες ειναι τελικα τοσο καλος οσο λες που ειναι οι μεγαλες ομαδες να τον ζητησουνε???
Ενω ο Τουρε το καλοκαιρι χαιρεταει το γαβρο,καθοτι ο ανθρωπος ειναι για πολυ ψηλοτερα....
για το αν θα τον ζητήσουν ομάδες περίμενε λίγο έως ότου λήξει το συμβόλαιο....δεν είναι κανένας χαζός να πληρώσει τώρα λεφτά όταν σε μερικούς μήνες μπορεί να τον έχει τσάμπα....
επίσης ένας ανασταλτικός μέσος είναι πιο εύκολο να πάρει μεταγραφή...ενός ένας επιτελικός πρέπει να δείξει 10 φορές παραπάνω της αξία του για να τον εμπιστευτεί μεγάλη ομαδα καθώς τις θέσεις αυτές τις καταλαμβάνουν συνήθως αστέρια που θα τραβήξουν και εισιτήρια...
όι κόφτες είναι άλλη υπόθεση...μέχρι και ο Ζαγοράκης έχει παρει μεταγραφή στο εξωτερικό....
μήπως αλήθεια ο Τουρέ φανηκε στα ντέρμπι?????δεν το νομίζω....πάλι ο Τζόρτζεβιτς σας ξελάσπωσε...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ρε φίλε δεν σου είπα ότι δεν θα παρακολουθήσω Μπαρτσελόνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Συγνωμη ρε zzr2005 αλλα αφου γηπεδο δεν παμε οπως λες γιατι να μην ασχοληθουμε με την Μπαρτσελονα? Δηλαδη αν σου αρεσουν οι μηχανες δεν παρακολουθεις moto gp γιατι δεν μπορεις να πας να το δεις και παρακολουθεις αγωνες στα Μεγαρα??Ρε παρτε το χαμπαρι οποιος ειναι πραγματικος φιλαθλος του ποδοσφαιρου και οχι οπαδος που αρεσκεται στο να τσακωνεται καθε μερα με το γειτονα του δεν ασχολειται με το Ελληνικο πρωταθλημα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά και αυτό ακόμα για να το κάνεις πρέπει να έχει filmnet...που δεν έχω...περιμένω πως και πως να δω CL....
τι να κάνουμε εφόσον ζούμε στην Ελλάδα ασχολούμαστε και με το ελληνικό ποδόσφαιρο...μου αρέσει να ασχολούμε ρε φίλε τι να κάνουμε...μου άρεσε που έχω αφήξει δεύτερη στον όμιλο μια Άρσεναλ, που έχω πάει Γουέμπλει, που έχω κερδίσει την Μπαρτσελόνα, που έκανε καθυστερήσεις η Μπάρτσα μέσα στο Νόου Κάμπ για να περάσει στους 4 με τους οπαδούς της να σφυρήζουν, που έχω αφήσει έξω από ευρωπαίκές διοργανώσεις την τεράστια Γιούβε ...... που εχω κερδίσει εκτός έδρας ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Άγιαξ για τους 4 του CL, και άλλα...
τι να κάνουμε δηλαδή?να ασχολούμαστε μόνο όταν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και κάνουμε νίκες?και όταν είμαστε για τα μπάζα να μην ασχολούμαστε?
οχι ασχολούμαστε μπας και βελτιωθεί κάτι ρε φίλε....
με αυτή τη λογική μην ασχολείσαι καθόλου με το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας επειδή είναι μπουρδέλο και πήγαινε ψήφισε στη Σουηδία που το κράτος είναι πρότυπο!!!!
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ρε παιδιά ο Γκονζάλες είναι θεός! Έλεος ποιός του τη λέει???![]()
Σε όλο τον πρώτο γύρο με εξαίρεση 2 παιχνίδια ήταν απίστευτος! (που δικαίωμά του να μήν του "κάτσουν" δυο παιχνίδια - μήν ξεχνάτε τις συνεχείς αλλαγές της ενδεκάδας λόγω τιμωριών - δοκιμών ειδικά αρχές της σαιζόν)
- Τεχνική και ντρίπλα
- τρέξιμο
- πρεσάρισμα
- δύναμη
- πάθος
μήν τα ισοπεδώνουμε όλα!![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php