Σελίδα 34 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Λοιπόν για το φίλο μου το ΣΟύτερ και μερικούς ακόμα....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11173393_670226349749368_6309477374772910442_n.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	77,0 KB 
ID:	334178

Όνομα:	11056068_10204136206357799_1477683320597410093_n.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	334179

Όνομα:	11156137_862235733848225_8131929006757604707_n.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	24,8 KB 
ID:	334180

χαρείτε τώρα κι εσείς κι οι σουζουκάκηδες γιατί το μέλλον είναι σκοτεινό
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγώ ένα ξέρω...

Ευτυχώς που ήταν ξεκάθαρα μπροστά ο Rossi όταν έπεσε ο ΜΜ. Αν δεν ήταν τόσο φανερή η μαλακία του ΜΜ, το τι θα έγραφαν οι διαχρονικοί haters για τον VR που διαλύει καριέρες, κλείνει σπίτια, και καταστρέφει το άθλημα δεν θα είχε τελειωμό. Μέχρι το 2030 θα γράφανε για τη μπινιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ξέρεις τι γράφουν τώρα???

Ότι ο Ρόσσι φοροδιαφεύει !!!

Τους έγραψα ότι καλά κάνει με το ΜΠουστη το Ρέντσι κι έγινε χαμός χαχαχαχα
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μια χαρά μάχες ξέρει να δώσει. Πχ στο Κατάρ από τη γαλαρία που βρέθηκε, ανέβηκε αρκετές θέσεις. Για να ανέβει αυτές τις θέσεις κάτι θα έκανε, τι στην ευχή.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...
    Περίμενε γιατί μου δημιουργούνται απορίες έτσι όπως τα λες.
    Διακρίνω χολή γενικώς ξαφνικά για το μικρό και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Γιατί θεωρείς ότι κάνει μαλακίες?
    Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη οδηγικά.
    Ξεκίνησε, πήγαινε ζω πεθαίνω (σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε) λέγαμε "θα πέσει και θα μάθει", είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, κι εν τω μεταξύ αυτός σήκωσε 2 κουπίτσες στο άψε σβήσε.

Λες ότι αν φάει γερό βρόντο ή κλπ κλπ θα αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι θα δούμε κι άλλα από αυτόν.
    Δηλαδή αν αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του πάει μας τελείωσε? Θα πάει κι αυτός για ψάρεμα?
    Δεν αντιλέγω στο ότι τον έχουν μάθει να πηγαίνει έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι απλά μια καλοκουρδισμένη μηχανή ο μικρός που με την τούμπα θα του έρθει η συνειδητοποίηση και τί είν'η ζωή τί είν'ο θάνατος, τί είν'ο κάβουρος τί το ζουμί του, και θα αρχίσει να συλλέγει πεταλούδες.

Λες επίσης ότι έχει θέμα με τις μάχες.
    Κι εδώ θα διαφωνήσω.
    Είναι από τους ελάχιστους που και κοντράρουν και καθαρίζουν τον αγώνα σα να ξεφλουδίζουν μπανάνα αν τους δοθει η ευκαιρία να περάσουν μπροστά.
    Και πέρσι και πρόπερσι είχε δώσει μάχες (και με το Ρόσι).
    Δεν ανήκει στην κατηγορία Στονερ/Πεντρόζα "άσε μου άδεια πίστα να οργώνω με την ησυχία μου".

Δεν ξέρω, εγώ αυτά έχω καταλάβει πάντως από τον μικρό.

...
    Eσυ το κάνεις επίτηδες για να γράφω κι εγω σεντόνια αλλά δεν έχω iPhone 6.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά μάχες ξέρει να δώσει. Πχ στο Κατάρ από τη γαλαρία που βρέθηκε, ανέβηκε αρκετές θέσεις. Για να ανέβει αυτές τις θέσεις κάτι θα έκανε, τι στην ευχή.
    Kαλά τώρα, πέρασε τον Πετρούτσι και τον Μελάντρι και τους άλλους με τα 50 αλογα πιο κάτω και μιλάμε για μάχες;

Έχει θέμα. Όπως θέμα έχει ο κοντός. Αν πέσει πίσω, ή θα μείνει πίσω ή θα κάνει μαλακία. Μ' αρεσει ο τρόπος που οδηγεί αλλά χθες τους μόνους που είδα να δίνουν μάχες ήταν ο Γιατρός, ο Κράτσλοου (που αν δεν εκανε κι αυτός λάθη θα ήταν μπροστα από ώρα) κι ο Ιανόνε (και οι πίσω εδιναν πιθανόν μάχες μεταξύ τους αλλά δεν τις είδαμε).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΑ............

Μπορείς να γράφεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις..??
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ......γράφουν οι βλαμμένοι,οι χαζοί,Κ.Λ.Π.
    Τώρα κι εγώ τι να απαντήσω..??
    Πως όταν έβλεπα Αγκοστίνι, Λώσον,Σίν,Ρόμπερτς,κ.λ.π.
    εσύ ίσως ήσουν ακόμα αγέννητος..???
    Γράψε την άποψη σου,εδώ όλα επιτρέπονται αλλά και από τη θέση
    που είσαι δυό φορές πιο άσχημα χτυπάει ο χαρακτηρισμός..!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εγώ ένα ξέρω...

Ευτυχώς που ήταν ξεκάθαρα μπροστά ο Rossi όταν έπεσε ο ΜΜ. Αν δεν ήταν τόσο φανερή η μαλακία του ΜΜ, το τι θα έγραφαν οι διαχρονικοί haters για τον VR που διαλύει καριέρες, κλείνει σπίτια, και καταστρέφει το άθλημα δεν θα είχε τελειωμό. Μέχρι το 2030 θα γράφανε για τη μπινιά.
    Και λίγο λες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eσυ το κάνεις επίτηδες για να γράφω κι εγω σεντόνια αλλά δεν έχω iPhone 6.
    1. Το κινητό δε βολεύει για σεντόνια.

2. Μη γράψεις σεντόνι. Απάντα λακωνικά αλλά να βγαίνει νοημα

3. Ούτε εγώ έχω 6 πλέον.
    Τά'φτυσε, έχασα ό,τι είχα μέσα, μου γάμησε και το backup που υπήρχε, και προς το παρόν πορεύομαι με ένα 3gs

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΑ............

Μπορείς να γράφεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις..??
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ......γράφουν οι βλαμμένοι,οι χαζοί,Κ.Λ.Π.
    Τώρα κι εγώ τι να απαντήσω..??
    Πως όταν έβλεπα Αγκοστίνι, Λώσον,Σίν,Ρόμπερτς,κ.λ.π.
    εσύ ίσως ήσουν ακόμα αγέννητος..???
    Γράψε την άποψη σου,εδώ όλα επιτρέπονται αλλά και από τη θέση
    που είσαι δυό φορές πιο άσχημα χτυπάει ο χαρακτηρισμός..!!

Θεωρείς προκλητικό κι απρεπές το "ό,τι να'ναι"...

Το οποίο ήταν σε παράθεση κειμένου σου όπου μας έπαιρνες αμπάριζα με ατάκες παντογνώστη (γιατί αυτό έβγαζε το κείμενό σου) λέγοντας, "Νομίζετε, αλλά δεν ξεχωρίζετε" και μετά μας επέτρεψες να συνεχίσουμε να νομίζουμε, λέγοντας "Από τύχη έμεινε όρθιος ο Ρόσι. Τώρα πείτε τα δικά σας."

Εγώ την άποψή μου γράφω πάντα.
    Ούτε λέω στους άλλους ότι αυτοί νομίζουν ενώ εγώ γνωρίζω, ούτε πετάω την αλήθεια την παντοτινή και τους αφήνω να πούνε τα δικά τους.

Ούτε βλαμμένο σε είπα ούτε χαζό.
    Κι αν θες να μου απαντήσεις ότι έβλεπες Αγκοστίνι κι εγώ ήμουν αγέννητος και το θεωρείς επιχείρημα της προκοπής, απάντησέ μου έτσι.
    Δεν έχω πρόβλημα

ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..........

Ήταν σε απάντηση κάποιου άλλου παντογνώστη και πάει λέγοντας.....
    Ας τα αφήσουμε λοιπόν και ας γράψουμε τη γνώμη μας .
    Έχω δει και άλλους πολυνίκες οδηγούς να συμπεριφέρονται έτσι.
    Κατά την άποψη μου λοιπόν ο άνθρωπος ερχόταν από πίσω και πήγε
    και κουτούλισε τσαμπουκαλίδικα όπως έχει ξανακάνει για να ανοίξει χώρο
    με το έτσι θέλω.Τώρα αν έτσι του έμαθαν,αν είναι παλιοχαρακτήρας,αν....αν....αν
    εγώ βλέπω έναν τύπο να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον Ρόσσι με το έτσι θέλω,
    σαν να μην υπάρχει πο αντίπαλος.Αυτό για μένα χαρακτηρίζει τον τύπο ως
    ΜΙΚΡΟ ΟΔΗΓΟ.Οι μεγάλοι ξέρουν και να χάνουν...!!!
    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΥΓ. Τον Αγκοστίνι και τους λοιπούς τους ανέφερα για να δεις ότι δεν μπορεί να είναι
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ κάποιος που βλέπει αγώνες μοτό από το 70..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Εσύ φάε το αυγό σου και κάτσε παραπέρα, από τον Κράτσλοου στην γραμμή;
    χτυπας "βρωμικα" τωρα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..........

Ήταν σε απάντηση κάποιου άλλου παντογνώστη και πάει λέγοντας.....
    Ας τα αφήσουμε λοιπόν και ας γράψουμε τη γνώμη μας .
    Έχω δει και άλλους πολυνίκες οδηγούς να συμπεριφέρονται έτσι.
    Κατά την άποψη μου λοιπόν ο άνθρωπος ερχόταν από πίσω και πήγε
    και κουτούλισε τσαμπουκαλίδικα όπως έχει ξανακάνει για να ανοίξει χώρο
    με το έτσι θέλω.Τώρα αν έτσι του έμαθαν,αν είναι παλιοχαρακτήρας,αν....αν....αν
    εγώ βλέπω έναν τύπο να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον Ρόσσι με το έτσι θέλω,
    σαν να μην υπάρχει πο αντίπαλος.Αυτό για μένα χαρακτηρίζει τον τύπο ως
    ΜΙΚΡΟ ΟΔΗΓΟ.Οι μεγάλοι ξέρουν και να χάνουν...!!!
    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
    Για το μεγάλος οδηγός διαφωνούμε αλλά δε λύνεται κι ο καθένας έχει την άποψή του.

Όσο για το αν το έκανε επίτηδες, όπως είπε κι ο Κτήνος πριν, και όπως συμβαίνει τις 99 στις 100 φορές, όταν η μπροστά ρόδα τα βάζει με την πίσω, πάντα χάνει η μπροστά

Οπότε να ήταν τόσο λακαμάς που να πήγε επίτηδες να κάνει κάτι τέτοιο, ξέροντας σαν αναβάτης των motogp πάρα πολύ περισσότερα για τη γεωμετρία και τη φυσική του όλου θέματος από όσα ξέρουμε όλοι μαζί σα φόρουμ, προσωπικά το αποκλείω.

Αυτά κι από μένα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...

ΥΓ. Τον Αγκοστίνι και τους λοιπούς τους ανέφερα για να δεις ότι δεν μπορεί να είναι
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ κάποιος που βλέπει αγώνες μοτό από το 70..!!
    Τι λες, έχουμε και τον Κτίνο...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    χτυπας "βρωμικα" τωρα
    Μίλησα εγώ ποτέ για το ντουκάτι που πήρε φωτιά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Τι λες, έχουμε και τον Κτίνο...

Μίλησα εγώ ποτέ για το ντουκάτι που πήρε φωτιά;
    Καλα....ας μην ειχαμε τη μαλακια του μαρ-μαρ και θα βλεπες τι χαβαλες θα γινοταν με το αυτοναφλεγομενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Πολύ ωραία λοιπόν, αφού γράφουμε ο καθένας την άποψή του και δεν τσακωνόμαστε, ας γράψω κι εγώ τη δική μου...

- Κατ' αρχήν, το καλύτερο μέρος του αγώνα ήταν χαλαρά οι πρώτοι γύροι που η SUZUKΑΡΑ ήταν μπροστά κι αυτό γιατί απλά οι ομάδες είναι πάντα πάνω από τους παίχτες όποιοι κι αν είναι αυτοί.
    - Κατά δεύτερον, πως έτρεχε έτσι o Marquez με τη φόρμα να προλάβει το μηχανάκι; Σφεντόνα πήγαινε μιλάμε... Τελικά αυτός είναι γρήγορος και χωρίς μηχανάκι...

Καθαρά για τον αγώνα, ευτυχώς ήταν πάλι καλός και από ό,τι φαίνεται μάλλον το φετινό πρωτάθλημα θα έχει καλούς αγώνες και όχι τις σούπες που είχε το περσινό.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν ήταν κι απρόσμενη η νίκη του Rossi χθες. Ο Rossi είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως στον αγώνα πάει καλύτερα από ότι στα δοκιμαστικά. Και αν μέχρι πρόσφατα αυτό ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του Rossi, μάλλον φέτος είναι γενικό χαρακτηριστικό της Yamaha μιας και ούτε ο Lorenzo πάει και τόσο καλά στα δοκιμαστικά όπως μας είχε συνηθίσει. Έτσι, καλό θα είναι για φέτος να μη θεωρούμε τελειωμένη τη Yamaha από Πέμπτη-Παρασκευή.

Όσο για το αν τελικά η πίστα ευνοεί περισσότερο τη Yamaha ή τη Honda, μάλλον τελικά είναι πιο ουδέτερη από όσο νόμιζα και το θέμα παίζει στις λεπτομέρειες (καιρός κτλ). Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα δούμε και στο μέλλον καλούς αγώνες εκεί, αυτό είναι ευχάριστο.
    Με τη νίκη του αυτή ο Rossi λοιπόν δείχνει - όχι απλά ότι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης αγώνων της σύγχρονης ιστορίας (αυτό δεν χρειάζεται πια να το δείξει, θα ήταν ακόμη κι αν τερμάτιζε τελευταίος), αλλά το - γιατί παραμένει ο μεγαλύτερος αναβάτης ακόμη και τώρα. Όχι φυσικά γιατί είναι τρελός, αλλά γιατί πλέον γνωρίζει το άθλημα τόσο καλά όσο το γνωρίζουν αθροιστικά όλοι οι αναβάτες που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης, επισήμως πια παίρνει τη θέση του φαβορί για τον φετινό τίτλο χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία στραβή. Φέτος μπορεί να είναι εκεί μπροστά. Και αν έχει την ευκαιρία να κερδίσει, θα το κάνει.

Για τη φάση με τον Marquez, δεν νομίζω χρειάζεται να χυθούν και τίποτα τόνοι διαδικτυακής μελάνης. Αυτό κάνει ο μικρός πάντα, αυτό έκανε κι εχθές. Είναι αναβάτης που γενικότερα κάνει λάθη, απλά συνήθως είναι τυχερός και δεν του κοστίζουν βαθμούς. Αυτό του έκατσε στραβά, του κόστισε 20 βαθμούς, οκ, συμβαίνουν αυτά, ας πρόσεχε, πάμ' παρακάτω....

Η Ducati πάει καλά, πολύ καλά. Γενικότερα πάντως περίμενα τον Iannone μπροστά από τον Dovi φέτος. Αν δεν το κάνει φέτος το βήμα μπροστά, τότε δύσκολα θα το κάνει κι αργότερα. Κρίμα, γιατί στην Moto 2 είχε δείξει πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο δικός μου (Lorenzo), πάλι σκατά πήγε... Γενικά δίνει την εντύπωση πως ξοδεύτηκε εντελώς το '13 και δεν έχει άλλο... Κρίμα, αν είχε λίγη από την αγωνιστική νοοτροπία του Rossi πιστεύω πως έχει την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια τον μικρό... τουλάχιστον χθες δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε καθαρά πως δεν μπορούσε πιο γρήγορα...

Ο Fenati έφαγε 3 βαθμούς ποινής. Του αέρισαν τα μέζεα... 3 αγώνες αποκλεισμό έπρεπε να φάει να στρώσει η κ@@@τρυπίδα του που μου την είδε και Τσακ Νόρις και θα σου 'λεγα εγώ μετά ποιος θα ήταν το καλύτερο παιδί...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Και εμένα μου αρέσει η σουζούκι, αλλα γυρους μπροστά δεν ήταν εχθές.3 στροφές,ίσως.
    Φίου φίου φι φι φίου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Λέμε τα δικά μας....
    Έχει φιλοσοφία ο άλλος να παίρνει μαζί του στην κόλαση όποιον πάει να τον περάσει.
    Μάλιστα.
    Ό,τι να'ναι.
    Ναι, έτσι είναι. Εδώ στο φλόρουμ έμαθα ότι ο Ρόσσης τον έχει μεγαλύτερο και αυτό ξέρεις πως μετράει στους άντρε (στις γυναίκες όχι ή όχι και τόσο).

(Εγώ πάντως από την πίσω κάμερα μόνο κώλους βλέπω)

(πολύ κωλόπαιδο ο Μάρκος...)

Και επειδή τον έχει μεγαλύτερο και ο άλλος είναι μικρό, το πήρε από τώρα το πυρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες. Τέλος, ουγκ. Τώρα όλοι ας πάνε για ύπνο, Ρόσσης πυρωταθλητής 2015, ρίχτε πυροτεχνήματα, ανοίχτε σαμπάνιες κλπ. :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    Απαντήσεις: 182