Αληθινη ιστορια και μου ετυχε την Κυριακη.Εχω παρει το ποδηλατο και παω βολτα.Ειμαι στο γυρισμο,στον κεντρικο δρομο του χωριου,μολις ξεκινανε τα σπιτια.Πηγαινω χαλαρα(λες και μπορουσα να παω ζορικα)κινηση μηδεν και καταλαβαινω μια ροδα διπλα μου στα αριστερα.Γυρναω και βλεπω εναν τσογλανο με ποδηλατο καπου 8-9-αντε 10 χρονων,καπως μελαμψο(γυφτακι θανε λεω)αλλα τον κοβω καλυτερα(μπα ειναι ξεθωριασμενο για γυφτακι).Και τοτε μου λεει:παμε κοντρα;κοκκαλο εγω:οριστε;....παμε κοντρα θειο ;μου λεει.Με τι ρωταω να παμε κοντρα;Με τα ποδηλατα απανταει.ΟΧΙ του λεω.Αυτο δεν πτοειται και συνεχιζει:Παμε ρε μια κοντρα ξαναλεει.Φυγε ρε θα φας σφαλιαρα.Αυτο τιποτα διπλα μου.Αφου μου το ειπε κανα δυο φορες και εγω ελεγα οχι,τι κανει;μενει πισω λιγα μετρα και μετα πλακωνεται στις πεταλιες,κανει με το στομα αααανννννκκκ και με περναει .Ξανακοβει ,μενει πισω,πλακωνεται παλι ααααννννκκκ και με ξαναπερναει.Με πηγε μετα παρεα μεχρι το σπιτι,με χαιρεταει(ευγενικα)συνεχιζει την βολτα του.Να σε καλα ρε πιτσιρικο,μου εφτιαξες την διαθεση.