εγω παντως τα θυμαμαι τουλαχιστον μεχρι το 2000 (μπορει και πιο μετα) να πωλουνται ακομη καινουρια στις εκθεσεις!
Λογικά παραεισαγωγής θα ήταν..
Αν όμως έχει κάνει ανακατασκευή στο μηχανάκι όταν το έβαλε στη χώρα, του μηδένισε τα χιλιόμετρα και η άδεια λέει 2000 ας πούμε.. άντε τώρα βγάλε άκρη του πότε είναι..
Γιατί μέχρι κάποια χρόνια 1999-2000-2002 δεν είμαι σίγουρος.. παραγωγή είχε σε ταιβαν, κινες μαλαισίες κλπ κλπ.. (αν δεν κάνω λάθος..)
Πατέρας πια..
ετσι ακριβως....η αδεια κυκλοφοριας γραφει την ημερομηνια κυκλοφοριας του στην Ελλαδα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !....
οποτε το συγκεκριμενο, υπηρχε στην Γερμανια, Ιταλια, Ιαπωνια, Γαλλια και δεν ξερω εγω που, και εκτελωνιστηκε στην Ελλαδα και εβγαλε για πρωτη φορα πινακιδες και αδεια κυκλοφοριας το 2001....
απλα....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Λοιπόν κύριοι. Πήγα σήμερα και το είδα. Για όποιον γνωρίζει, αριστερά όπως καθόμαστε πάνω, στο ύψος του μηρού έχει πιρτσιμωμένο ένα μαύρο ταμπελάκι. Αυτό λέει τα κυβικά, την ισχύ και κάτω κάτω ένα νούμερο, το οποίο είναι τυπωμένο και επάνω στο πλαίσιο χαμηλά, εκεί που αρχίζει η ποδιά. Το νούμερο είναι : 0581521. Μπορούμε να βγάλουμε άκρη?
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αν έχεις Vin μπορείς να βγάλεις άκρη. http://www.onlinemcparts.com/informa...in-system.html
Δεν ξέρω πότε σταμάτησε, αλλά σίγουρα από το 88-89 κυκλοφορούσε ήδη το GLX50 με το τετράγωνο φανάρι. Το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ καθαρό πάντως ασχέτως του πότε κυκλοφόρησε.
Υπάρχει stok μπλε c50 καινουργιο στην Χαλκίδα HONDA ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Τηλέφωνο: 2221084981. E-mail: hondacars@otenet. gr ειναι λιγο ακριβο καπου στα 2000 ευρω
aleaxzafeir
στην βεροια εμπορος ειχε φερει μερικα κομματια πριν απο καποια χρονια μεταχειρισμενα αλλα προσφατα μοντελα, μαζι και little cub. φαινονταν να εχουν καποιες αλλαγες σε σχεση με τα κλασσικα στρογγυλα και το κυριοτερο φαινονταν καινουρια.. παιζει να παραγεται ακομη το 50αρι.. αλλα στανταρ δεν εισαγεται απο το 99 και μετα.
Μετά από 3 χρόνια...
Γνώμες?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4451354/
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Ειναι ένας έμπορος στη Γρ Λαμπράκη στον Πειραιά.Ανεβαίνοντας την οδό,στο δεξί σου χέρι στην αρχή.Εχει νομίζω κάποια στη κούτα τους κανονικά.
Φίου φίου φι φι φίου
Οχι ρε μαγκα μου.Το ειχα καινουργιο ακριβως σε αυτο το χρωμα καπου μεσα στο 80.Τωρα για τοσα λεφτα........οχι.
Εχει φιλος glx 50 σε κατάσταση κουτας - οχι ανακατασκευη τιποτα το βρηκε σε μια αποθηκη με 1500 χλμ νομιζω το δίνει αν θες τον ρωταω θα τον δω την Παρασκευη το μονο ιμιτασιον που εχει είναι το κρυσταλακι μπροστα δεξι του φλας (εχει ακομα τα μαμα λαστιχα)
aleaxzafeir
To ειχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1982 με 42000 δραχμές οπως μου είπε. Ηταν το πρώτο που καβάλησα και με δυσκόλευαι
που είχε την πρώτη πίσω και μετα νεκρά και δευτερα και τρίτη σχέση μπροστά. Γενικά κρατάει η σκούφια του πολλά χρόνια και είναι συλεκτικό
το έχουμε και το χρησιμοποιούμε στο εξοχικό μας. Αν και σε σχέση με την αγγελία το δικο μας είναι 6volto.. Υπέροχο μηχανάκι για κοντινές βολτίτσες..
4 καφετια;
(Παρα) Πολλα δεν ειναι ρε παοδια;
πουτσ@@@@@@@@@