Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Ποδήλατο vs Μοτοσυκλέτα,

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το VS δεν κατάλαβα που είναι...

Ποδήλατο έχω μεν, δεν το πολυχρησιμοποιώ δε. Λόγω περιττών κιλών είπα να το πιάσω σιγά σιγά, μιά σχάρα για τα ψώνια θέλω και θα με πιέσω να πηγαίνω σουπερμάρκετ με αυτό μήπως και κάποια στιγμή αρχίσουν τα κιλά μου και λιγοστεύουν...
    Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν περιμένεις να χάσεις κιλά από διαδρομή σπίτι - S/M, θα πρέπει :

α) να μην ψωνίζεις τίποτε φαγώσιμο από το S/M, παρά μόνο να κουβαλάς
    β) να ψωνίζεις ένα-ένα τα προϊόντα και να κάνεις κάθε φορά νέα διαδρομή
    γ) να πηγαίνεις σε πολυυυυυυύ μακρινό S/M

, φιλικά
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το VS δεν κατάλαβα που είναι...
    Θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλά μετά θα πρέπει να μεταφέρω το θρεντ στις αντιπαραθέσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν περιμένεις να χάσεις κιλά από διαδρομή σπίτι - S/M, θα πρέπει :

α) να μην ψωνίζεις τίποτε φαγώσιμο από το S/M, παρά μόνο να κουβαλάς
    β) να ψωνίζεις ένα-ένα τα προϊόντα και να κάνεις κάθε φορά νέα διαδρομή
    γ) να πηγαίνεις σε πολυυυυυυύ μακρινό S/M

, φιλικά
    Το πιο κοντινο, 7 χλμ πηγαινε ελα. Το επομενο, 12. Το επομενο, 16. Μετα 22. Αντιλαμβανεσαι τους στοχους, ετσι;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αρκει να μη παθεις αυτο που επαθα εγω προχθες.Φτανω σε διασταυρωση και με το δεξι δακτυλο κανω κλικ να κατεβασω ταχυτητα(σωστα).Ελα ομως που απο συνηθεια χουφτωνω αριστερη μανετα .......μια τρομαρα απο το μπλοκαρισμα της μπροστινης ροδας που πηρα.Ακομα εχω νευρικο γελιο οταν το σκεφτομαι.
    Στα ποδήλατά μου εχω την μανετα του μπροστινού φρένου δεξιά όπως στην μοτοσυκλέτα και του πίσω αριστερά.
    Απλό κόλπο και δεν τσακίζεσαι.
    Τωρα αν προσπαθείς εσυ να πατήσεις και συμπλέκτη, τι να πω. Θελεις ενα reset!!

Από την άλλη τα ποδήλατα μου και τα 2 ειναι classic και κλικ στις ταχύτητες δεν εχω, οι λεβιέδες ειναι στον διαγώνιο σωλήνα, εχω όμως campagnolo.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Στα ποδήλατά μου εχω την μανετα του μπροστινού φρένου δεξιά όπως στην μοτοσυκλέτα και του πίσω αριστερά.
    Απλό κόλπο και δεν τσακίζεσαι.
    Τωρα αν προσπαθείς εσυ να πατήσεις και συμπλέκτη, τι να πω. Θελεις ενα reset!!

Από την άλλη τα ποδήλατα μου και τα 2 ειναι classic και κλικ στις ταχύτητες δεν εχω, οι λεβιέδες ειναι στον διαγώνιο σωλήνα, εχω όμως campagnolo.
    Μωρε εσυ καλα τα λες.Κατσε μη φορεσω δερματινα κρανος και βγω με το ποδηλατο καμια μερα.Εκει να με δω.......

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχω top case πίσω σε ικανοποιητικό προς μικρό μέγεθος 25 lt
    Κάπου εδώ βολτάρει μπάρμπας με chaly με σιδερια πίσω και δυο μεγάλα τελαρα παρακαλώ,
    gia to podilato ennousa.......☺

Απομονω-μέλος
    Το πιο κοντινο, 7 χλμ πηγαινε ελα. Το επομενο, 12. Το επομενο, 16. Μετα 22. Αντιλαμβανεσαι τους στοχους, ετσι;
    καρφωτός για το (γ) λοιπόν....
    Καλό κουράγιο φίλε μου..... αλλά θα σου αρέσει σιγά-σιγά πιστεύω αν το αρχίσεις. Για βόλτες ξεκίνησα κι εγώ και χτες έκανα πενήντα χλμ βόλτα, τελικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    καρφωτός για το (γ) λοιπόν....
    Καλό κουράγιο φίλε μου..... αλλά θα σου αρέσει σιγά-σιγά πιστεύω αν το αρχίσεις. Για βόλτες ξεκίνησα κι εγώ και χτες έκανα πενήντα χλμ βόλτα, τελικά.
    To πρώτο τεστ ράιντ μετά από χρόνια αποχής ήταν απογοητευτικό Θανάση.
    Ισορροπία πάνω στα λεπτά λαστιχάκια; Γέλιο. Ανάποδα τα φρένα, γέλιο. Να σκύψω να πιάσω τις ταχύτητες στην διαγώνια σωλήνα και να πάω να πέσω; Γέλιο. Άντε και πήρα λίγο φόρα, "γιατί αυτή η μπιπ διασταύρωση δεν με πλησιάζει με τίποτα όμως", γέλιο. Γιατί τέσσερα χιλιόμετρα γύρω από το σπίτι φαίνονται μιά αιωνιότητα; Γιατί ενώ δεν έχει αισθητές κλίσεις η γειτονιά κοντεύω να πάθω καρδιακό στο πεντάλεπτο καίνε τα πνευμόνια μου και ζορίζομαι; Γιατί δεν φοράω φουλ φέις κράνος; Γιατί δεν φοράω "πανοπλία"; Πως στο διάλο το έπαιρνα κάποτε από Μαρούσι και πήγαινα Βάρκιζα για μπάνιο;
    Για αυτό σου λέω. Το (γ) είναι όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό για την ώρα.
    Και πρέπει να σφίξω και εκείνη την ακτίνα πίσω που κάνει ΝΤΑΝ κάθε φορά που τεντώνεται, άχρηστοι ποδηλατάδες ρπμ, όλοι οι μάστορες ίδιοι...
    Αλλά ποδηλατάρα το mercier, ε; Το παίρνεις στο Λύκειο, μένει πόσα χρόνια σε αποθήκη, λάστιχα λίγο WD και πάμε... Κυκλοφορεί ακόμα στην οικογένεια και το πρώτο που είχα πάρει στο δημοτικό

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ισορροπία πάνω στα λεπτά λαστιχάκια; Γέλιο. Ανάποδα τα φρένα, γέλιο. Να σκύψω να πιάσω τις ταχύτητες στην διαγώνια σωλήνα και να πάω να πέσω; Γέλιο. Άντε και πήρα λίγο φόρα, "γιατί αυτή η μπιπ διασταύρωση δεν με πλησιάζει με τίποτα όμως", γέλιο. Γιατί τέσσερα χιλιόμετρα γύρω από το σπίτι φαίνονται μιά αιωνιότητα; Γιατί ενώ δεν έχει αισθητές κλίσεις η γειτονιά κοντεύω να πάθω καρδιακό στο πεντάλεπτο καίνε τα πνευμόνια μου και ζορίζομαι; Γιατί δεν φοράω φουλ φέις κράνος; Γιατί δεν φοράω "πανοπλία"; Πως στο διάλο το έπαιρνα κάποτε από Μαρούσι και πήγαινα Βάρκιζα για μπάνιο;
    Και πρέπει να σφίξω και εκείνη την ακτίνα πίσω που κάνει ΝΤΑΝ κάθε φορά που τεντώνεται, άχρηστοι ποδηλατάδες ρπμ, όλοι οι μάστορες ίδιοι...
    Αλλά ποδηλατάρα το mercier, ε; Το παίρνεις στο Λύκειο, μένει πόσα χρόνια σε αποθήκη, λάστιχα λίγο WD και πάμε... Κυκλοφορεί ακόμα στην οικογένεια και το πρώτο που είχα πάρει στο δημοτικό
    Καλα μου θυμησες την "πρωτη"βολτα μου με ποδηλατο μετα απο 10 χρονια αποχης!
    Ποδηλαταδα μεσα σε τροπικη ζουγκλα, σε στενο μονοπατι με οθεοςνατοκανειμαουντεν ποδηλατο που εχανε σχεδον μιση πεταλια..............
    Παλι καλα που δεν επεσα μεσα στα χορτα ακομα θα εψαχναν να με βρουν.
    Περα απο την πλακα ηταν απιστευτη εμπειρια.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    4 χλμ μετα απο χρονια;με τη πρωτη;πλακα κανεις ετσι;εσυ εισαι μαραθωνοδρομος μπροστα μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    4 χλμ μετα απο χρονια;με τη πρωτη;πλακα κανεις ετσι;εσυ εισαι μαραθωνοδρομος μπροστα μου.
    Είπα να το πάω την ίδια βόλτα που κάνω με το σκύλο. Μετά λέω μπά, να κάνω δύο τετράγωνα ακόμα. Είμαστε και εκτός σχεδίου περιοχή και τα τετράγωνα είναι μεγάλα... Και ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσεις σπίτι κιόλας, άμα απομακρυνθείς δεν έχεις επιλογή, κουράστηκες δεν κουράστηκες. Απλά γελάς με τα χάλια σου... Και ευτυχώς εδώ δεν έχει πιτσιρίκια ή δεν τα αφήνουν οι γονείς να βγαίνουν έξω. Κάτι γριές πεζές ευτυχώς τις έχω...

Απομονω-μέλος

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Γελάω γιατί τέτοιο σοκ έπαθα κι εγώ πριν 3 μήνες που άρχισα να ξανακαβαλάω μετά από την εφηβεία μου. Στην αρχή πήρα δοκιμαστικά ένα δανεικό ποδήλατο και μετά την πρώτη μεγάλη βόλτα υποσχέθηκα ότι θα κάνω άλλα 15 χρόνια να καβαλήσω! Τα γόνατα και ο πισινός μου ακόμη το θυμούνται
    Στη γιορτή μου (πριν τρεις μήνες μόλις) συνεννοήθηκαν οικογένεια και μερικοί φίλοι και μου πήραν δώρο ένα καινούριο με μεγάλες ρόδες, ταχύτητες, ελαφρύ κτλ.
    Στην αρχή ψιλογκρίνιαζα κιόλας να φανταστείς, που ξοδεύτηκαν για κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω, και για μια φορά το χρόνο τάχα, και τέτοια έξυπνα....

Σε πληροφορώ ότι σιγά σιγά καλόμαθε η γριά στα σύκα και τώρα δεν βλέπω την ώρα να τελειώνω από τη δουλειά για να βολτάρω. Όπου να΄ναι. Ακόμη και για μια βόλτα στην παραλία (Θεσσαλονίκη) που είναι μερικά μόνο χιλιόμετρα και μέχρι να πάρω λίγο "μάτι" τις κοπέλες που κάνουν τζόκιν επιστρέφω κιόλας.

Την Κυριακή το πρωί, χωρίς ξεκάθαρο προορισμό πήγα τελικά μια βόλτα 50χλμ. Σχεδόν πουθενά δε λαχάνιασα γιατί δεν με έβιαζε κανένας.
    Χαλλλλαρά που λέμε κι εδώ πάνω! Δε λέγεται πόσο το χάρηκα.

Γι αυτό σου λέω σιγά σιγά. Είναι ωραίο συναίσθημα να βασίζεσαι μόνο στα πόδια σου και χωρίς τις εξατμίσεις ακούς και μυρίζεις διάφορα ωραία στις βόλτες.
    Ξεκίνα εσύ και όποτε μένεις από κουράγιο πόσταρε και θα σε εμψυχώνουμε οι υπόλοιποι!

Ξεφτιλιζόμαστε σιγά σιγά, το βλέπς, είπαμε μισούμε τους ποδηλάτες, ειδικά σε αγέλες. Είμαι και παράταιρος με τους τοπικούς "τουρ ντε φρανς" με τα φανταχτερά λύκρα και το προκοίλι πάνω στο οριζόντιο σίδερο του σκελετού, με την απλή φόρμα και το αθλητικό μου.

Αμα με δείτε πάνω σε παπί απλά σκοτώστε με να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Αναβάτης vs Μοτοσυκλέτα
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2010, 14:44
  3. Ποδήλατο vs κλέφτες με scooter!
    από sapila racing στο forum Ιστορίες του δρόμου