Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 127

Θέμα: Tο άγνωστο ελληνικό ολοκαύτωμα...

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    Το Ελληνικό Στοιχείο, διέπρεψε ανά τους αιώνες και ενίσχυσε τη φλόγα του Ελληνικού Πολιτισμου, ΕΚΤΟΣ των συνόρων....
    ...Πιστεύω...
    Το γιατί είναι κάτι που χρειάζεται προσεκτική μελέτη της νεοελληνικής ιστορίας για να τεκμηριωθεί...
    ...Νομίζω...

...'Ομως,
    όλοι οφείλουμε ένα φόρο τιμής σ' εκείνους τους "δύο φορές Έλληνες" που κράτησαν άσβεστα τα ήθη και τα μεταλαμπαδευσαν στην καταταλαιπωρημένη Ελλάδα από το 1922 μέχρι σήμερα!

Εμείς οι Πόντιοι ξέρουμε!
    Η 19η Μαίου είναι ημέρα μνήμης. Είτε το αναγνωρίζουν, είτε το θέλουν, είτε όχι.

Άλλωστε η Μεγάλη Ιδέα απεδείχθει πως δεν ήταν ακριβώς η πράξη που έθεσε με αποτυχία ο Βενιζέλος σε εφαρμογή, είναι η άσβεστη μνήμη και η αναγνώριση του Ελληνικού Στοιχείου όπου και μετά από ΟΣΑ κι αν βρίσκεται...

Μπράβο IDI!
    Σ΄ευχαριστούμε...
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Παλαιό μέλος
    ... ΤΟΥΡΚΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ (και λεω προσκαιρο γιατι διαρκεί όσο η ζωή ενός ανθρώπου - ματαιόδοξο εεε;; ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΩΦΕΛΟ.

ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΝΩΦΕΛΟ;;; ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ.

ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΑΣ: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
    - ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ.

- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ...
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

- ΚΑΝΕΙΣ ΥΓΙΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΣΟΣ ΙΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΦΥΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ,
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΤΟΣΟ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ.

ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ...
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μπράβο IDI πολύ καλή αναφορά!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
    1.... ΤΟΥΡΚΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

2.ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΑΣ: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

3.- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ...
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΣΟΣ ΙΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΦΥΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....

1.Στην ευρωπη δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενα μελος κρατος που κατα την ιστορια του δεν εχει διαπραξει γενοκτονια ή βιαιο διωγμο μειονοτητας.Αρα η Τουρκια ταιριαζει μια χαρα στην παρεα.Ποιος εχει σφαξει τους πιο πολλους;Δεν ξερω παντως οι τουρκοι δεν ειναι ουτε στην τριαδα.

2.Σιγουρα δεν μπορει να ξεχαστει ενα τετοιο γεγονος ,ουτε να δικαιολογηθει ο σφαγεας.Ευχομαι μονο να ρθει συντομα η εποχη , που οι ποντιοι,οι μικρασιατες οι αρμενιοι και οι ανατολιτες
    θα μπορουν να ζουν στον τοπο τους και να χουν εκει τις περιουσιες τους και την αυτονομια τους,γιατι κακα τα ψεματα, πατριδα ειναι το χωμα και το νερο της θαλασσας,αυτα γεννανε το λαο, την παραδοση και τον πολιτισμο.

3.Το αυτονοητο σου δεν ειναι ουτε κατα διανια αυτονοητο.Ειναι ενα επιπολαιο ισοπεδωτικο συμπερασμα που πηγαζει απο το συναισθημα του αδικιμενου.
    Εχω διαβασει ολο τον Βενεζη,δεν δηλωνει στα βιβλια του αφορισμους του τυπου οι Τουρκοι ειναι ετσι και ειναι αλλιως,και αυτος ο ανθρωπος εκανε την ιδια αυτη πορεια των ποντιων ως τα βαθη της ανατολιας,ολα αυτα τα δοκιμασε στο πετσι του,και παρολα αυτα δεν κατηγοραει αυτον τον λαο,οχι απο χριστιανικη καλοσυνη αλλα επειδη εχει γνωρισει και τους δυο λαους στην ειρηνη και στον πολεμο.
    Τωρα πως εσυ ξερεις τι ειναι οι τουρκοι χωρις να χεις γνωρισει ουτε εναν ,χωρις να χεις ζησει εκει και τοτε, αυτο μονο εσυ το ξερεις.
    Σιγουρα δεν ηταν σα τους μικρασιατες και τους ποντιους που ειχαν βαθιες ριζες,και ηταν παλιοι, με παραδοσεις ,τεχνες κλπ
    θα ξερεις τι εκπληξη δοκιμασαν οι μικρασιατες οταν ηρθαν στην ελλαδα και βρηκαν τους δικους μας τους αγυρτες τους τουρκοσπορους,εχουμε και μεις τα χαλια μας.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    1.Στην ευρωπη δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενα μελος κρατος που κατα την ιστορια του δεν εχει διαπραξει γενοκτονια ή βιαιο διωγμο μειονοτητας.Αρα η Τουρκια ταιριαζει μια χαρα στην παρεα.Ποιος εχει σφαξει τους πιο πολλους;Δεν ξερω παντως οι τουρκοι δεν ειναι ουτε στην τριαδα.

2.Σιγουρα δεν μπορει να ξεχαστει ενα τετοιο γεγονος ,ουτε να δικαιολογηθει ο σφαγεας.Ευχομαι μονο να ρθει συντομα η εποχη , που οι ποντιοι,οι μικρασιατες οι αρμενιοι και οι ανατολιτες
    θα μπορουν να ζουν στον τοπο τους και να χουν εκει τις περιουσιες τους και την αυτονομια τους,γιατι κακα τα ψεματα, πατριδα ειναι το χωμα και το νερο της θαλασσας,αυτα γεννανε το λαο, την παραδοση και τον πολιτισμο.

3.Το αυτονοητο σου δεν ειναι ουτε κατα διανια αυτονοητο.Ειναι ενα επιπολαιο ισοπεδωτικο συμπερασμα που πηγαζει απο το συναισθημα του αδικιμενου.
    Εχω διαβασει ολο τον Βενεζη,δεν δηλωνει στα βιβλια του αφορισμους του τυπου οι Τουρκοι ειναι ετσι και ειναι αλλιως,και αυτος ο ανθρωπος εκανε την ιδια αυτη πορεια των ποντιων ως τα βαθη της ανατολιας,ολα αυτα τα δοκιμασε στο πετσι του,και παρολα αυτα δεν κατηγοραει αυτον τον λαο,οχι απο χριστιανικη καλοσυνη αλλα επειδη εχει γνωρισει και τους δυο λαους στην ειρηνη και στον πολεμο.
    Τωρα πως εσυ ξερεις τι ειναι οι τουρκοι χωρις να χεις γνωρισει ουτε εναν ,χωρις να χεις ζησει εκει και τοτε, αυτο μονο εσυ το ξερεις.
    Σιγουρα δεν ηταν σα τους μικρασιατες και τους ποντιους που ειχαν βαθιες ριζες,και ηταν παλιοι, με παραδοσεις ,τεχνες κλπ
    θα ξερεις τι εκπληξη δοκιμασαν οι μικρασιατες οταν ηρθαν στην ελλαδα και βρηκαν τους δικους μας τους αγυρτες τους τουρκοσπορους,εχουμε και μεις τα χαλια μας.
    σορυ αλλα εσαι ΑΚΥΡΟΣ

γενοκτονιες ΔΕΝ εχουν κανει πολλοι λαοι (υπαρχει ορολογια περι του θεματος ... δεν ονομαζεις με το ετσι θελω γενοκτονια οτι σου κατεβει ουτε υπαρχει μεγαλυτερη γενοκτονια στην Ευρωπη μεγαλυτερη απο αυτη των Αρμενιων και των Ποντιων.... μαλακιες περι του αριθμου των Ευραιων και τους Ναζι κτλ οχι σε αυτο το ποστ pls ... αλλου... σε αυτους που μαθαν ιστρορια απο τις ταινιες του Hollyhood)

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ STAVROGIN,

ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ Ή ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ).

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ).

ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ''ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ'' ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑ ΣΩΣΤΑ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ.

ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    σορυ αλλα εσαι ΑΚΥΡΟΣ

γενοκτονιες ΔΕΝ εχουν κανει πολλοι λαοι (υπαρχει ορολογια περι του θεματος ... δεν ονομαζεις με το ετσι θελω γενοκτονια οτι σου κατεβει ουτε υπαρχει μεγαλυτερη γενοκτονια στην Ευρωπη μεγαλυτερη απο αυτη των Αρμενιων και των Ποντιων.... μαλακιες περι του αριθμου των Ευραιων και τους Ναζι κτλ οχι σε αυτο το ποστ pls ... αλλου... σε αυτους που μαθαν ιστρορια απο τις ταινιες του Hollyhood)
    Καλα δε χρειαζεται να διαβασω λεξικο για να καταλαβω τι σημαινει.Αλλα ξεχασα, οι αλλοι λαοι ηταν απλα θηματα πολεμου ,οχι γενοκτονιας
    "ουπς με συνχωρητε,ξερετε ηθελα να σκοτωσω τους διπλα αλλα τελικα δεν κρατηθηκα και σκοτωσα κι εσας.
    Οσο για τους ευρωπαιους εχεις δικιο, σφαζουν πολιτισμενα και μονο οσο πρεπει.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Καλα δε χρειαζεται να διαβασω λεξικο για να καταλαβω τι σημαινει.Αλλα ξεχασα, οι αλλοι λαοι ηταν απλα θηματα πολεμου ,οχι γενοκτονιας
    "ουπς με συνχωρητε,ξερετε ηθελα να σκοτωσω τους διπλα αλλα τελικα δεν κρατηθηκα και σκοτωσα κι εσας.
    δε ξερεις τι εγινε το 22 και ουτε μπηκες στο κοπο να διαβασεις το αφιερωμα που αντεγραψα....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! HELLOOOOO Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε ξερεις τι εγινε το 22 και ουτε μπηκες στο κοπο να διαβασεις το αφιερωμα που αντεγραψα....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! HELLOOOOO Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    Και πριν το '19 Γιωρίκα....

ξεκίνησαν από τους Αρμένιους και συνέχισαν με τους Πόντιους.....

Από το 20 έως το 22 δεν έγινε τίποτα γιατί απλά δεν μπορούσαν..... είμασταν εμείς εκεί...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.......

δεν έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό μάλλον.....

όπως πχ ότι ποτέ Ιταλός, Γάλλος, Ισπανός, Ελβετός, Σουηδός, Νορβηγός κλπ κλπ δεν βίασε ομαδικά κοπέλες 12-13 χρόνών πριν τις ξεκοιλιάσουν, δεν αποκεφάλισαν παιδάκια 3-4 χρονών.....

Καλό θα είναι σε θέματα ιστορικής σημασίας αλλά και εθνικής να διαβάζουμε πριν μιλάμε....

Για την ιστορία, το 1995 στην Independent στην Αγγλία δημοσιευτηκε φωτογραφία Τούρκων στρατιωτών με ΚΕΦΑΛΙΑ κούρδων στα χέρια και στα πόδια τους. 1995 όχι 2.000 πχ πριν 10 χρόνια δλδ. 1.000 χρόνια ιστορίας έχουν σαν λαός (πριν στις στέπες της Μογγολίας ήταν μάλλον κανίβαλλοι) και μέσα στο αίμα είναι..... Ούτε καρφίτσα δεν έχουν βάλλει στον πλανήτη.... και να εξαφανιστούν σαν είδος δεν θα λείψουν σε κανένα... και οι τουρκόσποροι που μιλάνε για φιλίες των λαών και παρόμοιες @@ιες κάποιοι τους τα χώνουν από πίσω.....

Αυτά για να μην κοιμόμαστε

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    δεν έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό μάλλον.....

όπως πχ ότι ποτέ Ιταλός, Γάλλος, Ισπανός, Ελβετός, Σουηδός, Νορβηγός κλπ κλπ δεν βίασε ομαδικά κοπέλες 12-13 χρόνών πριν τις ξεκοιλιάσουν, δεν αποκεφάλισαν παιδάκια 3-4 χρονών.....

Αυτά για να μην κοιμόμαστε
    Τα αδελφια μας οι σερβοι δεν έκαναν εθνοκαθάρσεις ?

Οι Ισπανοι ξερεις καθολου τι έκαναν στην Λατινικη Αμερ. ?

Οι Γερμανοι κατακτητες μοιραζαν 30φυλλα το 1939 - 45 ?

οσο για ελβετους - σουηδους και λοιπους ξενερωτους....

Α και κατι αλλο .... εχεις δει καθολου την αποψη που έχουν οι σκοπιανοι για τον Βουλγαροκτονο μας ?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

ΟΚ τότε μόλις τους "βάλουμε" στην ευρώπη να πάτε να κάνετε και παρέα μαζί τους.....

Και άμα γουστάρετε κιόλας παντρευτείτε τους.....

Δυστυχώς ξεχνάμε......

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    .................

Α και κατι αλλο .... εχεις δει καθολου την αποψη που έχουν οι σκοπιανοι για τον Βουλγαροκτονο μας ?
    Ξέρεις εσύ τι γνώμη έχω εγώ για τους σκοπιανούς και που τους γράφω;

Οπως δεν ξεχνάμε τι έχουν κάνει όλοι οι λαοι δεν ξεχναμε τι έχουν κάνει και οι Τουρκοι (σε μας και άλλους λαους).

Το θέμα ειναι να μην ακροδεξιιζουμε.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ξέρεις εσύ τι γνώμη έχω εγώ για τους σκοπιανούς και που τους γράφω;
    νικο σε τετοια επιχειρηματα παω πάσο.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!