Το γουσταρεις το μουχαμπέτι, φιλεναδα...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κάτι γουρουνιτσες DINLI αυτόματες με αργό - γρήγορο τις έχεις υπ όψιν?
Είχα νοικιάσει πριν χρόνια μια σε νησί με πολύ ανηφόρα και μας έβγαζε πάντα επάνω
Μουχαμπετι = κουβέντα, τζερτζελες να γίνεται
Αααα...τοτε guilty as charged.
Γουρουνα εγω δε μπορω. Ντρεπομαι.
Stam2 σε ευχαριστω κι εσενα για τις συμβουλες. Μολις πριν λιγες μερες εκανα service προληπτικο και εχεις δικιο, κατι λαστιχακια ειχαν φαγωθει μιυ ειπε ο μηχανικος και περνουσε κατι που δεν επρεπε, καπου που δεν επρεπε. Τα αλλαξαμε. Τωρα ενταξει το και μπουζι. Ναι τα προσεχω τα service και τα λαδια καθε οσα χλμ μου πουν και λιγο νωριτερα. Το προσπαθω με τη σωστη οδηγηση. Ομως λεω να ξεκινησω και κανα thread να δω μηπως πετυχω κανεναν που να εχει honda vision να παρω εντυπωσεις για να ειμαι προετοιμασμενη αν χρειαστει.
Σας το ξαναπα το ξερω αλλα...ειστε πολυ καλοι ολοι σας!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Honda vision εχετε ολοι σας και δεν βλεπετε αλλες μαρκες. Παρωπιδες με πτερα και πιπουλα. Ο τονος στο ι, ετσι;
To SH παντως ειναι πολυ αξιοπιστο. Το vision δεν ξερω.
Εγω θα σου προτεινα το σκουτερ Νικολ, αν σε παιρνει οικονομικα να αγορασεις μηχανακι, πουλωντας και το παπι σου βεβαια. Θα σου λυσει τα χερια η πρακτικοτητα τους. Και θα εισαι και πιο κυριλε.
MADE IN JAPAN 日本製
Παιδιά δεν την πετυχαίνω την πολλαπλή παράθεση..
Παντως για το Μήλο... Χα χα χα
Οτι το βιζιον φτιάχνεται στην Κίνα τωρα μονο το συνειδητοποίησα, αλλα ολόκληρη honda, δεν θα θέτει προδιαγραφές και δεν θα επιβλέπει, οπως γράφετε και σε αλλα threads? το μονο μείον που βλέπω στο βιζιον ειναι οτι το μοντέλο με 14" και 16" ίντσες ειναι Καινουριο άρα δεν εχει δοκιμαστεί πολυ για να ξερουμε τις πιθανές του αδυναμίες...
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα