Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Μάλλον αύριο θα γίνει η δουλειά.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Μάλλον αύριο θα γίνει η δουλειά.
Καλά, πότε προλάβατε και τα είπατε, πότε τα συνενοηθήκατε και με βγάλατε όλοι λάθος, ένας θεός το ξέρει.
Μισκιν τα λεει ο ξανθοψειρας στο βιντεο.
Νοτακο... ψηλα το κεφαλι ρε φιλε, κυκλοφορουν εγκαθετοι συμφλορουμιτες. Παμε δυνατα... https://youtu.be/4vchm-RrXtU
Αγνωσται άι βουλαι της Suzuki....
Και στα καινούργια στρώματα, το ένα πήρε παραπάνω λάδι απ το άλλο....
Όχι δεν το κάναμε ακόμα,μόλις το κάνουμε θα το μετρήσω και θα σου πω
Όπως τι Μπινια?
51/40 είναι σημαντική διαφορά.
Μήπως δεν βγήκε κάτι από το ένα???
Μήπως δε μπορούσε να λύσει ο "μάστορας" τη βίδα ση πρώτη αλλαγή λαδιών που έκανα στα 50000 χλμ και τις έφαγε το κεφάλι με δράπανο; Του ξέφυγε και λίγο και έφαγε και από τη μπότα... Μπορεί όμως να λέω και μαλακίες, γι΄αυτό θέλω να μου πεις πόσο σας μετράει που είναι ίδια μηχανάκια.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Όπως τα κρατάς στο αριστερό φαίνεται κάτι χρυσαφι μέσα, στο δεξί όχι.
Οι βίδες είναι ίδιες?
Άντε και το έφαγε.
Μετά αν εφάρμοσε κολαούζο θα έχει διαφορετικου πάχους βίδα, εκτός αν έβαλε μουφα - σπειρωμα και το έφερε στα ίσα σε πάχος, το βάθος όμως δεν δικαιολογείται - μάλλον - μπορεί να λέω και μαλακίες, δεν ξέρω κιόλας αν δεν το λύσω δεν μπορώ να σού πω με σιγουριά.
Στο βίδωμα τότε ή μια βίδα πρέπει να μπαίνει ποίο βαθιά.
Άρα αν είναι έτσι αν το δω αύριο και το μετρήσω πάνω στο μηχανάκι θα είναι όπως είπα παραπάνω η δεν παίζει αυτο και πρέπει να λυθεί πρώτα?
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Πάντως δεν είσαι ο μόνος.
Στο ΤΑ της δουλειάς μου κόψανε την μια από τις 4 βίδες που κρατάνε στην μπότα το ένα άκρο του άξονα, και ήθελε να μου αλλάξει καλάμι.
Στο gsx 750p αφού τα ξαναβγαλαμε στην κυκλοφορία, ανακάλυψα ότι αυτό που χρεωθηκα εγώ, είχε στραβωβιδωσει ο προηγούμενος την τάπα λαδιών, με αποτέλεσμα στην αλλαγή να ξεβιδωσει σχεδόν με το χέρι.
Σκέψου δηλαδή να πήγαινα τελικές και να μου έφευγε η τάπα. Μου είπαν για μεγαλύτερο πάσο και βίδα, αλλά προτίμησα το helicoil - μουφα,δραπανο, κολαουζο - πάσα δηλαδή, μουφα με κόλλα σπειρωματων εξωτερικά με το Κάρτερ και μπήκε η ίδια τάπα.
Μαστορια και @@ μαντολες.
Μην ανησυχείς θα το τσεκαρω και θα σου πω