Το υγρό με το οποίο πήρα την παρθενιά του Kanger είναι full VG, δηλαδή παχύρευστο και δεν καταλαβαίνει μια παρ΄ότι υποτίθεται ότι ζορίζει την αντίσταση. Από το βράδυ και μετά θα πάω στο κλασσικό 50VG - 50PG που κάνω και αναμένεται τρελό γδάρσιμο από το χτύπημα της PG....
Κόστος αγοράς;
Κάποιο οικονομικο μαγαζί;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το λιγότερο που μπορώ να βρώ τιμη για αυτά τα 2 ως σετ ειναι 80 ευρώ.τωρα μαγαζί καλύτερα αν θες pm.
Φίου φίου φι φι φίου
To προβλημα που εχω με το Ναυτιλο ειναι με τις BVC κεφαλες. Επειδη το υγρο μου ειναι πολυ λεπτο ρευστο μου πλημμυριζει συχνα και σταζει. Δε λεω οτι το κανει συνεχεια αλλα το κανει 1-2 φορες ανα γεμισμα. Εχω δοκιμασει τα παντα. Με αλλα υγρα ή με τις BDC κεφαλες δεν εχω κανενα προβλημα. Μπορει να παει και 2 βδομαδες και να δουλευει αριστα.
Πως θα το συγκρινες με το Ναυτιλο?
Με τη Kanger εχω μια σχεση μισους και παθους. Παντα ηταν μπροστα με οτι εβγαζε αλλα ηθελε και τυχη για να δουλευει σωστα. Οι κεφαλες τις δεν ηταν ποτε αξιοπιστες, η μια εσταζε η αλλη ηταν DOA κλπ.
Εχεις παρατηρησει τετοια θεματακια?
thank's
![]()
Δεν το γυριζετε στο κανονικο τσιγαρο να γλυτωσετε και απο την ταλαιπωρια?
Σε σχέση με τον Ναυτίλο η γευση έχει διαφορά υπέρ του subtank η οποία, γίνεται αντιληπτή αμέσως.Οι κεφαλές του ναυτίλου ειναι διαφορετικές απο του subtank, οι οποιές λέγονται occ (Organic Cotton Coils).Δεν έχω διαρροές παρα μόνο όταν τις σκαλίζω ----->> https://www.youtube.com/watch?v=BB7A_JBRN3Q Τώρα στο RBA κομμάτι του subtank, εκεί είναι ευκολο το deck και δεν θα σε απασχολήσει.Μια φορά στήνεις και ξεμπέρδεψες.Εγω λόγω σαδομαζό παλευω με τις occ.
Δοκίμασε την ώρα που γεμίζεις να έχεις κλειστές όλες τις τρύπες του Ναυτίλου και μόλις βιδώσεις το deck,άνοιξε τες πάλι.Δοκίμασε να τον γυρίσεις ανάποδα και με κλειστά ματια* να φυσήξεις ωστε να αδειάσει το deck απο όλο το περίσευμα υγρου.Λογικά θα ελαχιστοποιήσεις τη διαρροή. Με τον subtank σπάνια έχω διαρροή όπως επίσης και με τον Ναυτίλο.
Ελπίζω να βοήθησα.
*(Κλειστά μάτια για να μην σου έρθει η νικοτίνη στα μάτια σου.Οχι εγώ,ένας φίλος μου το έπαθε και τσούζει.)
Νέος κόσμος πολλές γευσεις πλέον.Δε με βλέπω για κανονικό τσιγάρο .
Φίου φίου φι φι φίου
Το πραγματικό κέρδος με αυτά τα σετάκια είναι ότι κατεβάζεις νικοτίνη επιβεβλημένα! Με τα 6-7mg που έπαιζα μέχρι πρότινος δεν παλεύεται εύκολα, μιλάμε για τσουγκράνα στον λαιμό, εκτός και αν πάει κανείς σε υπερμαλακό VG. Με βλέπω σύντομα στα 3mg PG/VG και αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησα από τα 18mg πιπίλα όλη μέρα, ο σκοπός επιτευχθει χωρίς δράματα και στερητικά σε διάστημα δυο μηνών. Προσωπικά θέλω να το κόψω εντελώς και μετά να έχω μηδενικά υγρά στη χάση και στη φέξη για τον χαβαλέ και μόνο. Με τα απλά μοντάκια και τους απλούς ατμοποιητές θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να κατεβάσω πιο κάτω τη νικοτίνη.
Δεν τα κόβετε όλα (τσιγάρα, ατμοποιητές, υγρά κλπ) να γλυτωσετε και απο την ταλαιπωρια?
Ωραιο!!!!
To Genesis το επισκευαζεις μονος σου? Ποσο σου βγαινουν οι αντιστασεις σε Ohm?
Ναι μόνος μου δεν είναι δύσκολο.Με 400 άρι mesh το φτιάχνω,3-4 σπέιρες με 32 σύρμα,βγαίνει 0,6~0,7 ohm.Δοκίμασα και με συρματόσχοινο αλλα πήγε το καμένο σύνεφο οπότε καλύτερα mesh.
Φίου φίου φι φι φίου