Σελίδα 43 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 333839404142434445464748 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω πάντως φίλαθλο δεν σε λέω
    Εγινε......δηλ καμμια 30 χρονια βλεπω αγωνες επειδη γουσταρω αιμα και σπασμενα κοκκαλα;............παναθεμα δεν χορτασα ακομα;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Εγινε......δηλ καμμια 30 χρονια βλεπω αγωνες επειδη γουσταρω αιμα και σπασμενα κοκκαλα;............παναθεμα δεν χορτασα ακομα;
    τι να σου πω; Μάλλον
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    τι να σου πω; Μάλλον
    Υποχωρω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    το παρακάτω μπολντ («βασικά νομίζω ο Λορε ποτέ δεν επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο από τη στιγμή που η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα με λιγότερο edge grip.αυτό του κόστισε όσο σε κανέναν άλλο αφού το στυλ του είχε ως βάση την ασσύληπτη ταχύτητα μέσα στη στροφή».) πιστεύεις ότι έχει βάση? ή είναι σε επίπεδο ψυχολογίας κυρίως το "πρόβλημα" εξού και η επίσκεψη στον Ρόμπερτς για πνευματική υποστήριξη-καθοδήγηση..
    Δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
    Ο Lorenzo είναι ο μόνος αναβάτης που παρακολουθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Google+ δηλαδή, μόνο αυτό έχω) και για ολόκληρη την pre-season όλα τα post του ήταν τα λεγόμενα 'motivational posts'. Δηλαδή ποστ του τύπου «πάμε γερά, όποιος δεν τα παρατάει ποτέ κάποτε δικαιώνεται» κτλ κτλ κτλ
    Μου δίνει την εντύπωση δηλαδή πως προσπαθεί να εμψυχώσει τον εαυτό του, ενώ αντίθετα ο Rossi μου δίνει την εντύπωση πως μέσα στο μυαλό του βρίσκονται φράσεις του τύπου «γατάκια, τώρα που θα σας ξετρυπήσω να δω άμα τολμάτε να με ξαναπείτε γέρο».

Τώρα, για το αν το ότι η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα τον επηρέασε τόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ίσως. Ίσως να το εξέλαβε σαν μια αδικία (μιας και τελικά για τους άλλους δεν ήταν και τόσο πρόβλημα) και αυτό να τον έχει ρίξει γενικότερα.
    Οδηγικά πάντως δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα λάστιχο.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Αμα κοιτουσε ο καθενας την καμπουρα[τι ειπε και τι εγραψε στο παρελθον] του και δεν εκρινε μονο θα ειμασταν ολοι πολυ καλυτεροι ανθρωποι .
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 23/04/2015 στις 13:43.

Σπυράκο και σταμ2 για εσας
    https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040...5_310.mp4?dl=0
    καλή ψαριά!
    λέει πολλά το συγκεκριμένο βίντεο... βασικά εγώ έψαχνα για την λήψη ελικοπτέρου για να βγάλω άκρη που και εκεί φαίνεται κάπως, αλλά είναι μονταρισμένη μισό δέκατο πριν τη σύγκρουση και δεν ήμουν σίγουρος για κάποιες υπόνοιες.... εδώ στην αντίθετη λήψη φαίνονται όλα...
    όπως και να χει είναι πίσω του και οφείλει να προσέχει τον μπροστά.

επιμένω όμως σε αυτά που προείπα. Ο mm είναι μικρός, έχει πολλά να μάθει ακόμα για τους αντιπάλους αλλά και για τον εαυτό του... και έχει μεγάλη πορεία όχι μόνο στο μέλλον αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα... αν και δεν είμαι των στοιχημάτων, μου χει μπει έντονα η επιθυμία τώρα που ανέβηκε ο συντελεστής του μικρού, να παίξω ένα ταληράκι για το χαβαλέ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
    Ο Lorenzo είναι ο μόνος αναβάτης που παρακολουθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Google+ δηλαδή, μόνο αυτό έχω) και για ολόκληρη την pre-season όλα τα post του ήταν τα λεγόμενα 'motivational posts'. Δηλαδή ποστ του τύπου «πάμε γερά, όποιος δεν τα παρατάει ποτέ κάποτε δικαιώνεται» κτλ κτλ κτλ
    Μου δίνει την εντύπωση δηλαδή πως προσπαθεί να εμψυχώσει τον εαυτό του, ενώ αντίθετα ο Rossi μου δίνει την εντύπωση πως μέσα στο μυαλό του βρίσκονται φράσεις του τύπου «γατάκια, τώρα που θα σας ξετρυπήσω να δω άμα τολμάτε να με ξαναπείτε γέρο».

Τώρα, για το αν το ότι η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα τον επηρέασε τόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ίσως. Ίσως να το εξέλαβε σαν μια αδικία (μιας και τελικά για τους άλλους δεν ήταν και τόσο πρόβλημα) και αυτό να τον έχει ρίξει γενικότερα.
    Οδηγικά πάντως δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα λάστιχο.
    έτσι..!!!
    και στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Στιγμιότυπο οθόνης (268).jpg‎   Στιγμιότυπο οθόνης (269).jpg‎  
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

....................Σπυράκο και σταμ2 για εσας
    https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040...5_310.mp4?dl=0..................
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    καλή ψαριά!
    λέει πολλά το συγκεκριμένο βίντεο... βασικά εγώ έψαχνα για την λήψη ελικοπτέρου για να βγάλω άκρη που και εκεί φαίνεται κάπως, αλλά είναι μονταρισμένη μισό δέκατο πριν τη σύγκρουση και δεν ήμουν σίγουρος για κάποιες υπόνοιες.... εδώ στην αντίθετη λήψη φαίνονται όλα...
    όπως και να χει είναι πίσω του και οφείλει να προσέχει τον μπροστά....
    για πείτε λίγο τι βλέπετε...έτσι για την πρόοδο της συζήτησης...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σπυράκο και σταμ2 για εσας
    https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040...5_310.mp4?dl=0

Καλόστωνα άργησες 5 μέρες. ήταν πολύ βαθύ το λαγούμι φαίνεται.

Ωραία λήψη. οσκαρικιά.
    Καλό θα ήταν να ξέρεις πως την ΙΔΙΑ στροφή την πήρε ο Ρόσσι με τον ΙΔΙΟ τρόπο στον προηγούμενο γύρο.
    Επίσης την ΙΔΙΑ στροφή την έπαιρνε με τον ακριβώς ΙΔΙΟ τρόπο και ο Λορένθο.

Παραθέτω έναν πιο άσχετο από σένα μοτοτζιπιολόγο:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DAVID EMMETT Προβολή μηνύματος
    [FONT=tahoma]Was Rossi’s line out of Turn 5 unusual? Not particularly. In the early laps, Jorge Lorenzo had taken the exact same line, jinking left at the exact same spot to set up for Turn 6. On the lap before the crash, Rossi does exactly the same thing, taking the same, slightly wider line on the approach to Turn 6. What’s more, Rossi had just had his bike unsettled by the first collision with Márquez, and so was perhaps not as free to choose his line as if he was riding on his own.[/FONT]
    Αλλά τι ξέρει αυτός ο Εμετικός; Εδώ ολόκληρος mario27, η αυτού εξοχότης τον έχει βγάλει άσχετο.

Τέσπα...πάντα θα υπάρχουν εδώ μέσα 1-2 πιο γραφικοί από τη Σαντορίνη που πάντα θέλουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.
    Πιο πριν ήταν ο gibernau7 (Μήτσο σ'αγαπώ, τα λέμε το καλοκαίρι Τολό) τώρα είσαι εσύ, αύριο ποιος ξέρει;

Υ.Γ.1: τελικά κάποιοι που αρέσκονται να τρέφουν στοργή στους φερέλπιδες και να απεχθάνονται τους αυτοκράτορες ποτέ δεν θα ξεπεράσουν το ΠΕΟΣ του Ρόσσι στον Σέτε.

Υ.Γ.2: Βλέπω μοτοτζιπι 2 χρόνια τώρα, άσχετος είμαι και λέω καμιά χαζομαρίτσα, μη με παραξηγάτε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    για πείτε λίγο τι βλέπετε...έτσι για την πρόοδο της συζήτησης...
    ΣΙΓΟΥΡΑ βλέπουμε το ίδιο!!!

η ερμηνεία ίσως να είναι διαφορετική....
    και από το ελικόπτερο αλλά και από εδώ δίνει την εντύπωση ότι ο vr ανοίγει λίγο παραπάνω τη γραμμή του καθώς σηκώνεται και πριν ξαναπλαγιάσει.... συμπτωματικά έχει κοιτάξει και πίσω του...!

ο δε mm έχω την εντύπωση τελικά ότι δεν γέρνει στο πλάι αριστερά για να πάρει θέση για τη στροφή, αλλά παίρνει αργά χαμπαρι το απότομο άνοιγμα της γραμμής του γιατρού και απλώς ρίχνει το σώμα του αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει το μηχανάκι πλαγιασμένο δεξιά προς αποφυγή επαφής... όπως κάνει κανείς όταν δει ξαφνικά ένα εμπόδιο στο δρόμο του... στρίβει απότομα και γέρνει αντίθετα.
    δες επίσης κατεύθυνση και των δύο με κέντρο την κάμερα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	30,1 KB 
ID:	334401

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Καλόστωνα άργησες 5 μέρες. ήταν πολύ βαθύ το λαγούμι φαίνεται.
    θέλεις να πεις πως με αυτό:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:
    απευθυνόσουν σε εμένα;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    (...)ρίχνει το σώμα του αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει το μηχανάκι πλαγιασμένο δεξιά προς αποφυγή επαφής... όπως κάνει κανείς όταν δει ξαφνικά ένα εμπόδιο στο δρόμο του... στρίβει απότομα και γέρνει αντίθετα.
    (...)
    Κι εγώ έγραψα ότι το σήκωμα του Rossi δέχεται διαφορετικές ερμηνείες, αλλά αυτό που βλέπουμε να κάνει ο Marquez είναι να τοποθετεί το σώμα του για την ερχόμενη αριστερή ΠΡΙΝ τοποθετήσει το μηχανάκι. Είναι συγκεκριμένη τεχνική που επιτρέπει αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση πλαισίου και αναρτήσεων.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ έγραψα ότι το σήκωμα του Rossi δέχεται διαφορετικές ερμηνείες, αλλά αυτό που βλέπουμε να κάνει ο Marquez είναι να τοποθετεί το σώμα του για την ερχόμενη αριστερή ΠΡΙΝ τοποθετήσει το μηχανάκι. Είναι συγκεκριμένη τεχνική που επιτρέπει αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση πλαισίου και αναρτήσεων.
    σωστά! όλα σηκώνουν διαφορετικές ερμηνείες και ούτως ή άλλως η συζήτηση είναι υπό μορφήν καφενείου... ούτε επώνυμοι σχολιαστές ειδικού τύπου είμαστε εδώ ούτε αγωνοδίκες... γουστάρουμε όλοι που βλέπουμε θέαμα και σαφώς γουστάρουμε και την κουβεντούλα μετά.

Ναι ο mm έχει παρόμοιο στυλ με αυτό που λες, όχι πάντα όμως. Αν προσέξεις αλλάζει ελαφρώς τον τρόπο που οδηγεί ανάλογα με συνθήκες, τύπο στροφής, πίστας και κατάστασης μοτοσυκλέτας. Όπως όλοι βέβαια... Και επίσης προκαλεί πονοκέφαλο να βλέπεις την ίδια σκηνή σε επανάληψη από διαφορετικές κάμερες και να φαίνονται εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα... δυστυχως δεν έχουν βγει ακόμα προς τα έξω οι λήψεις από το ελικόπτερο, αλλά και από τις μοτοσυκλέτες των δυο τους...

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Όλοι εστιάζουμε στην πτώση του ΜΜ και όχι στον εμβολισμό που έκανε μερικά δευτερόλεπτα πριν.... να σας πω κάτι ρε παίδες ;

Και επίτηδες να το έκανε ο Ρ , καλά του έκανε ! Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	033.gif 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	999 Bytes 
ID:	334402

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    θέλεις να πεις πως με αυτό: απευθυνόσουν σε εμένα;
    do the math

Σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορώ να προσβάλω σαν ατόμο και δεν συνηθίζω να πηγαίνω να banάκια

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    Απαντήσεις: 182