Πείτε σετ ατμοποιητη-μοντ , τσι προκοπής.
Πείτε σετ ατμοποιητη-μοντ , τσι προκοπής.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τώρα διάβαζα τις πίσω σελίδες.πέρασε ενα εξάμηνο μπαμ στο φτερο λέμε.Τι ειναι ο άνθρωπος,τίποτα δεν είναι.
Συνεχίστε..![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Ναι Ελληνικό προιόν,καλό,elite,πουλ μουρ,όντως αξίζει μιας και τον δοκίμασα σε μια συνάντηση ξέρεις,( ωραίο αυτό,να κάνω λίγοαλλά ακριβό.Και αυτή τη τάση να γίνεται λίστα για πώληση ποτέ δε τη χώνεψα και ουτε σκοπευω.Εχει και αλλού πορτοκαλίες που κάνουνε παπάδες.Υποψιν,είναι genesis.
Φίου φίου φι φι φίου
Kangertech Sub Tank Mini & iStick 30W, εξαιρετικός συνδυασμός, είμαι πάρα πού ευχαριστημένος.
Επίσης για πείτε κανά καλό καπνικό ρε παιδιά, έχω καταλήξει στα Gina, Latakia και 7Leaves τα οποία τα ατμίζω μόνα τους ή αναμειγνύοντας τα, αποκλειστικά σε VG βάση. Καλά είναι, αλλά να αλλάξουμε και λίγο
Ry4 asian,M type (πολύ έντονο),western flavor (χορτάρι).Αυτα είναι αρώματα της tpa και ποσοστό αραίωσης 9-10% το Ry4 asian,3% το M type και 5% το western flavor.Ελαφρύ καπνικό που φτιάχνω για όλη μέρα ωστε να μην κουράζει είναι ry4 asian + toasted almond + vanilla bourbon + fudge brownie ή κάποιο άλλο σοκολατοειδές άρωμα.Βάσικό άρωμα το ry4 asian.
Edit:Σε έτοιμα υγρά δοκίμασε απο atmos lab,bebecca και απο after-8,Smoke.
Φίου φίου φι φι φίου
Καλησπέρα στους ατμίζοντες.
Για πείτε ρε παιδιά, μιας και το εξασκείτε καιρό το άθλημα, υπάρχει κάποια πρόοδος σε αντοχή, όσφρηση κλπ;
Καπνίζω γύρω στα 15 ημερησίως, καπνό αποκλειστικά και θέλω να κάνω προσπάθεια για κόψιμο. Οριστικό όμως. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ ξανά, ουτε με τσίχλες κλπ, λέω να δοκιμάσω μία φορά δυνατά με άτμισμα. Θέλω να το κόψω το γμμενο, έχω στραβώσει με την κωλοεξάρτηση.
Το έχει κόψει κανένας με σύμμαχο το άτμισμα; Αλλά τελείως, οχι να αντικαταστήσει το κανονικό με το ηλεκτρονικό και μετά να μην μπορεί να κόψει το άλλο..
Χαιρετώ
Γιάννης
Όταν θες, γίνεται. Αρκεί να το θες όμως.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κακώς το λένε έτσι αλλά τεσπα, δεν είναι μέθοδος διακοπής καπνίσματος. Είναι εναλλαγή. Μια διαφορά στην οσφρηση και στη γεύση την έχεις. Σε αντοχή περισσότερο ψευδαίσθηση είναι παρά αλήθεια.
Εγώ δεν θέλω να το κόψω. (το άτμισμα λέμε)
τώρα από τα υπόλοιπα που ρωτάς:
Από αντοχή πάμε καλά. Καλύτερα από πριν δηλαδή.
Όσφρηση, κάτι έχει επιστρέψει. (με ενοχλεί πάρα πολύ η μυρωδιά του κανονικού τσιγάρου).
Οι καπνίζοντες φίλοι μου μυρίζουν σαν τασάκι γεμάτο.
το κακό ήταν ότι κονόμησα καμιά 15ριά κιλά μαζεμένα, κόβοντας το κανονικό.
μετά από 3,5 χρόνια, έχω χάσει τα 13.
αυτά.
PFC
και πάλι καλά που τα έχασες τα κιλά (να μου πεις τον τρόπο) γιατί εγω μετά από 2,5 χρόνια που διέκοψα το κάπνισμα δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα..
Γιάννη, θα σου πρότεινα να βγάλεις όλα τα εναλλακτικά από το μυαλό σου (άτμισμα, τσίχλες, κλπ) και να διακόψεις οριστικά το τσιγάρο με την μέθοδο "μαχαίρι". Με τον τρόπο αυτό θα καταλάβεις όχι μόνο διαφορά στις αισθήσεις σου (γεύση, οσμή κλπ) αλλά πολύ περισσότερο στην ψυχολογία σου !! που είναι και το ουσιαστικό ώφελος