Το έβλεπα το καλοκαίρι στην παραλία Το συγκεκριμένο, κοίτα άλλο γιατί θα μπλέξεις
Το έβλεπα το καλοκαίρι στην παραλία Το συγκεκριμένο, κοίτα άλλο γιατί θα μπλέξεις
παιδες ,στο '' δεν εχει χαρτια ,εχει διαγραφει απο την εφορια '' υπαρχει καποια λυση ,ωστε να κυκλοφορησει το μηχανακι ξανα νομιμοτατα???
επισης τα τετραχρονα εχουν αυτο που λεμε ''φρενο κινητηρα? ''
Το δεν έχει χαρτιά το αφήνουμε, είναι μόνο για ανταλλακτικα.
Γινομαι κουραστικος το ξερω, αλλα διχρονο για δικαβαλα ,βολτιτσες χαλαρες κλπ κλπ το ξεχναω εντελως??? εχουν μια καυλα τα πουστικα που μου φωναζει 2strokeeeee 2strokeeeeee
Με ύψος 1.97 και 90+ κιλά στα serow,dr200 θα ακουμπάς με τα γόνατα κάτω και αυτά συγχρόνως θα είναι δίπλα στα αυτιά σου.Κοίτα για κάτι άλλο
RIDE MORE TALK LESS
Αυτό το πρόσεξα κι εγώ. Το Serrow είναι ωραίο μηχανάκι, σκυλί, μια γνωστή μου έχει κάνει μεγάλα ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων, αλλά είναι κοντούλα 1.50, και της πάει γάντι. Εγώ στα 1.85 στενεύωμαι πολύ. Ο φίλος στα 1.97;;;
ΥΓ.
Για το μικρό Βαραντέρο, τί θα λέγατε για μια παρόμοια περίπτωση; Δεν τα ξέρω. αλλά σκέφτομαι να το πάρω για τον πιτσιρικά μου, που είναι κι αυτός ψιλολέλεκας (1.93). Ίσως λίγο χαμηλό στην δύναμη με μόλις 15 αλογάκια, αλλά για πρώτη μηχανή, και με περιορισμένο δίπλωμα...
Ή ίσως VTR250 για κάτι πιο δυνατό.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 24/04/2015 στις 08:02. Αιτία: ΥΓ.
Θα συμφωνήσω με τους από πάνω, το σέροου παιδιά, πολύ καλόβολο και αξιόπιστο μηχανάκι αλλά σέρνεται. Δε νομίζω να την παλέψει ο φίλος - ειδικά δικάβαλος. Ακόμα κ στο βουνό να ανέβει ζορίζεται. (το έχει φίλος στη Λαμία - κοντός κ ελαφρύς)
Το baby varkadero το εχει φιλη σαν αυτη που περιγραφεις, μικροσκοπικη. Για ανθρωπο 193 δεν ξερω αν θα ειναι βολικο.