Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Αξίζει να πάω σε εξουσιοδοτημένο ; ;

Παλαιό μέλος

Αξίζει να πάω σε εξουσιοδοτημένο ; ;

Παίδες έχω ένα cbf 125 και είναι στα 8040 χιλιόμετρα και στα 8000 γράφει για service...πήγα ρώτησα σε ένα honda εξουσιοδοτημένο και μου είπε max 100 ευρω..αξίζει να πάω η πεταμένα λεφτά ; Ξέρετε κανέναν καλό μάστορα στα βόρεια προάστια μη εξουσιοδοτημένο ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Παίδες έχω ένα cbf 125 και είναι στα 8040 χιλιόμετρα και στα 8000 γράφει για service...πήγα ρώτησα σε ένα honda εξουσιοδοτημένο και μου είπε max 100 ευρω..αξίζει να πάω η πεταμένα λεφτά ; Ξέρετε κανέναν καλό μάστορα στα βόρεια προάστια μη εξουσιοδοτημένο ;
    Αν είσαι ακόμη στην εγγύηση να πας σε εξουσιοδοτημένο. Όταν λήξει η εγγύηση μπορείς να του κάνεις και μόνος σου ένα service (λάδια, μπουζί).

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα προτιμούσα έναν απλό μάστορα. Δεν έχεις θέμα εγγύησης. Και θα σου βγει πιο φθηνά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Αν είσαι ακόμη στην εγγύηση να πας σε εξουσιοδοτημένο. Όταν λήξει η εγγύηση μπορείς να του κάνεις και μόνος σου ένα service (λάδια, μπουζί).
    Αυτο ειναι το σωστο. Γιατι μπορει η ευρωπαικη οδηγια να λεει οτι η εγγυηση ισχυει ακομα και αν πας σε μη εξουσιοδοτημενο με τον πονηρο ορο ομως, ο συγκεκριμενος μαστορας να ειναι εκπαιδευμενος στην αντιστοιχη μηχανη πραγμα που δεν συμβαινει και εκει ακοα και να πας στα δικαστηρια δεν θα δικαιωθεις..γιατι απλα ποσοι μαστορες εχουν πιστοποιημενη εκπαιδευση σε διαφορετικες μηχανες;

Για αυτο μεχρι να ληξει η εγγυση και για να αποφυγουμε καμια ασχημη στραβη και να μπλεκουμε σε ατερμονες δικαστικες διαμαχες καλο ειναι να παμε σε εξουσιοδοτημενα..μετα κανουμε οτι θελουμε..

Παλαιό μέλος

..

Δεν έχω θέμα εγγύησης μιας και δεν ισχύει πλέον .. καλά ναι θα πάω σε κανέναν απλό μάστορα αύριο δεν γίνεται να σκάω 100 ευρώ ανά 4000 χιλιόμετρα για μηχανάκι 125 cc ήμαρτον -.-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω θέμα εγγύησης μιας και δεν ισχύει πλέον .. καλά ναι θα πάω σε κανέναν απλό μάστορα αύριο δεν γίνεται να σκάω 100 ευρώ ανά 4000 χιλιόμετρα για μηχανάκι 125 cc ήμαρτον -.-
    Εχεις απολυτο δικιο. Αγορασε λοιπον πολυ φθηνα από τον λαμπριανιδη στην καλιρροης τα λαδια που επιθυμεις καθως και το φιλτρο λαδιου και κανε παζαρεμα με οποιδηποτε μαστορα για το κοστος εργασιας αλλαγης τους..Σου εστειλα παντως π.μ..

Έχει φίλτρο λαδιού το cbf;
    Δεν γνωρίζω γι' αυτό ρωτάω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Έχει φίλτρο λαδιού το cbf;
    Δεν γνωρίζω γι' αυτό ρωτάω.
    Όχι, σίτα έχει εσωτερικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Αφου δεν ειναι στην εγγυηση,παρεα με εναν φιλο που γνωριζει(ολοι εχουμε)παρε τα αναλωσιμα που χρειαζετε,κοιτα πως θα το κανει και μετα θα τις κανεις μονος σου τις απλες δουλειες(μπουζι,λαδια,φιλτρο αερος,μια εξαερωση κλπ).Απλο μονοκυλινδρο ειναι,μη μασας.Ασε που θα νιωσεις μια χαρα,μια ικανοποιηση.Τωρα αν θελει βαλβιδες η κατι πιο δυσκολο ε τοτε ας το πας σε μαστορα.Αλλα με 8000 χλμ λιγο δυσκολο να θελει κατι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αφου δεν ειναι στην εγγυηση,παρεα με εναν φιλο που γνωριζει(ολοι εχουμε).
    Ενας τετοιος πολύπειρος Αυνάν, μου έκανε ζημιά στις αναρτήσεις το παλαι ποτέ, αφού το μανιουαλ ήταν για τους φλωροι και άστα ξέρω, βαριοπουλα και καλέμι. Ειχε και το θράσος να βγαλει και γλωσσα μετά. Αν δεν μπορεί να διαβάσει το μανιουαλ, καλύτερα ενα 50ρικο σε μαγαζί.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ειχε και το θράσος να βγαλει και γλωσσα μετά.
    Του χάλασες το καλέμι;

Επί του θέματος, συμφωνώ απόλυτα με τον amyroukai.
    Οποιος ξέρει, ας φτιάξει το μηχανάκι ΤΟΥ.
    Οποιος δεν...., καλύτερα συνεργείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ενας τετοιος πολύπειρος Αυνάν, μου έκανε ζημιά στις αναρτήσεις το παλαι ποτέ, αφού το μανιουαλ ήταν για τους φλωροι και άστα ξέρω, βαριοπουλα και καλέμι. Ειχε και το θράσος να βγαλει και γλωσσα μετά. Αν δεν μπορεί να διαβάσει το μανιουαλ, καλύτερα ενα 50ρικο σε μαγαζί.
    amyroukai καταλαβαινεις πιστευω τι λεω.Αμα σου ερθει πιτσιρικας με μονοκυλιδρο 125,δεν ξερεις να του δειξεις πεντε βασικα;Τις κανει πιο σωστα παντα ο μαστορας;Θελεις να δεις τι μου εκανε μαστορας στις ταπες του πιρουνιου απο τη μηχανη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κάτσε ρε Γιάννη εμπιστεύτηκες το σέρβις των αναρτήσεων σε ένω γνώστη και σου φταίει αυτός;

επίσης μην το συγκρίνουμε με την αλλαγή λαδιών σε ένα μοτοσυκλετάκι 125 κυβικών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Εχεις απολυτο δικιο. Αγορασε λοιπον πολυ φθηνα από τον λαμπριανιδη στην καλιρροης τα λαδια που επιθυμεις καθως και το φιλτρο λαδιου και κανε παζαρεμα με οποιδηποτε μαστορα για το κοστος εργασιας αλλαγης τους..Σου εστειλα παντως π.μ..
    +125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Όχι, σίτα έχει εσωτερικά.
    σωστο εκανα λαθος, σορρυ..παντως 100ευρω είναι εξωπραγματικο ποσο...οι εξουσιοδοτημένοι καλο είναι να συμμορφωθουν με τη πραγματικοτητα καποια στιγμη...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:59
  4. Λεω Να Παω Κω
    από mixail11 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2005, 20:43
  5. Από που να πάω????
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 00:36