Τον Marquez τον είχα στην μπούκα τότε που εκανε πολλαπλούς εμβολισμούς στην Moto2, αλλά του την χάρισα γιατί ηταν και μικρός αλλά μας δίνει και θέαμα κι εχει μέλλον μπροστά του.
Εξ άλλου πιστεύω οτι δεν τα έκανε πραγματικά επίτηδες, απλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας μαζεύει και κανεναν.
Ο Bautista δεν το χει απλά πέφτει οπου ναναι και παίρνει και καποιον μαζί. Ο Jorge αξιζε να μπει στην λίστα γιατί εκανε την ροδιά πάνω στον Simo και κούναγε και το κεφάλι αλλά αστον να παει κι αυτόν...
Το R75 μου δεν ειναι χακί, και δεν θα μπεί ποτέ σε βιτρίνα. Ελπίζω δηλαδή...
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γενικά πάντως, το να ψάχνει κάποιος την ευκαιρία να εκφράσει μια αρνητική άποψη για κάποιον και ειδικά όταν αυτή δεν αληθεύει, δεν είναι δείγμα νοοτροπίας υγιούς φιλάθλου.
Από τη μία δηλαδή έχεις δίκιο όταν λες πως δεν είναι φίλαθλος αλλά οπαδός αυτός που χάρηκε όταν είδε τον Marquez να πέφτει, από την άλλη όμως εκτός από τον οπαδό υπάρχει και ο αντι-οπαδός που είναι ακριβώς η ίδια ασθένεια μόνο που εκδηλώνει διαφορετικά συμπτώματα.
Για την ιστορία, τα γεγονότα που αναφέρεις δεν είναι συγκρίσιμα.
Ο Rossi κλωτσίδια δεν έριχνε ποτέ και τα συμβάντα στα οποία έχει συμμετάσχει ήταν στα πλαίσια της επιθετικής οδήγησης και πολλοί έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις πάνω στη διεκδίκηση.
Ο Μarquez για παράδειγμα είναι ακόμη πιο επιθετικός, αλλά και πάλι όλοι συμφωνούν πως δεν είναι αντιαθλητικός (μόνο μέχρι απρόσεχτο τον έχουν πει).
Ο Lorenzo πχ κάποτε παραπονιόταν για την οδήγηση του Rossi στον αγώνα της Suzuka (αν θυμάμαι καλά) και το 2013 άφησε ροδιά στη φόρμα του κακομοίρη του Pedrosa. Και η πλάκα είναι πως όταν ρώτησαν τον Pedrosa τους είπε «κι εγώ τα ίδια θα έκανα στη θέση του».
Τώρα, αν εννοείς πως ο Gibernau (πχ) δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους διεκδίκηση, αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το γνωστό αμερικανικό ρητό 'when the going gets tough, the tough get going'.
Ο Biaggi κ' ο Capirossi ποτέ δεν έψαξαν δικαιολογίες. Διάολε, ούτε καν ο Hayden. Και σίγουρα δεν ψάχνει και ο Marquez
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
[QUOTE=sapila racing;2581479]Τον Marquez τον είχα στην μπούκα τότε που εκανε πολλαπλούς εμβολισμούς στην Moto2, αλλά του την χάρισα γιατί ηταν και μικρός αλλά μας δίνει και θέαμα κι εχει μέλλον μπροστά του.
Εξ άλλου πιστεύω οτι δεν τα έκανε πραγματικά επίτηδες, απλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας μαζεύει και κανεναν.
.
Tι ειπες τωρα!!!"πολλαπλους εμβολισμους";Εμ αυτο φωναζω,αλλα μερικοι παρεξηγουν.Παθε την και συ μια φορα,να το κοψεις το συνηθειο.Αφου ρε μπαγλαμα ΕΙΣΑΙ o πιο γρηγορος αυτη τη στιγμη(εγω τουλαχιστον,του βγαζω το καπελο),οταν οδηγας εισαι χαρμα οφθαλμων,εχεις ολο το μελλον για παρτυ σου...........χασε(τις λιγες φορες που ΘΑ χασεις) με αξιοπρεπεια.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Για να καταλάβεις την διαφορά μας, ενώ εγώ όσες φορές έχω κατακρίνει έντονα αυτήν όπως και άλλες κινήσεις του τρελού αναφέρω το γεγονός συνολικά, ενώ εσύ ξεχνάς ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ να αναφέρεις πως ο Ράντυ ζήτησε συγνώμη για την ηλίθια θέση-κίνησή του στην πίστα σε αυτή τη φάση
Αυτό ακριβώς είναι ο οπαδισμός σαπίλα. Να λες μισάδια αλλοιώνοντας εν γνώση σου την αλήθεια. Τι σχέση λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν τα ποστ των δυό μας;
Να σου απαντήσω και στο ερώτημά σου... Δεν μιλούσα για τον τρελό αλλά για τις κλοτσιές του πρίγκιπα του παραμυθιού σας σε σχέση με του Φενάτι που όπως προείπα σαν γεγονότα μοιάζουν.
Ο τελευταίος βαλετζιπιώτης που του το έδειξα απάντησε το θεϊκό πως δεν μετράει γιατί ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν είχε κλείσει τα 20περιμένω με αγωνία τα νέα μαργαριτάρια.
Πάρε τον μπαλαδόρο σου
http://vid1347.photobucket.com/album...psefb3b2b7.mp4
Ήχος DTS 5.1 για να τον απολαύσεις απ όλες τις μπάντες... προσφορά του καταστήματος![]()
Το θυμάμαι το περιστατικό αν κι ηταν πριν 17 χρόνια περίπου.Τόση ώρα αυτο έψαχνες?
ΟΚ του εριξε μια ψιλή κι έφυγε στα νευρα του. Ξέρεις δεν ζούν σε παραμύθι, άνθρωποι είναι.
Ο Fenati εριξε μια, δύο, τρείς, και μετα τον εβριζε τον αλλον 10 λεπτά και τον αναγκασε στο τέλος να χασει και την δοκιμαστική εκκίνηση.
Αν τα βλέπεις ίδια τα περιστατικά, οκ, βαλε γυαλιά, πήγαινε σε ειδικό κανε κατι παντως.
Εγω το περιστατικό του Rossi στα 250 τότε το βλέπω ίδιο με του Stoner που αν και μεγαλύτερος και αρα πιο ώριμος, δεν κρατηθηκε. Ούτε τον Stoner εχω βαλει black list βέβαια γιατί είχε τρομερό ταλέντο και μας εδινε θέαμα και κρίμα που εφυγε.
Εσύ τώρα τι θέλεις να πείς? Οτι έπρεπε να εχω τον Rossi black list? :rotflmao:
Δεν θα μας πείς εσύ τι θα κανουμε με τις λίστες μας.
Εσυ θα με χαρακτηρίσεις για οπαδισμό? Οπως θέλεις, το παίρνω και σαν κομπλιμαν, ετσι κι αλλιώς η γνώμη σου εχει συγκεκριμένη και πασίγνωστη αξία.
Οσο για την σχεση των ποστ των δυό μας, εδω το πέτυχες. Καμμία σχέση βέβαια, αυτό έλειπε!!!!!
Ισως σε πείραξε που έχω black list και τον Capirossi (τον εχεις και avatar) που φέρθηκε τόσο άθλια που μεχρι και η Aprilia τον εδιωξε απο την ομάδα της κι ας είχε παρει το πρωτάθλημα (αδικα βεβαια) και πήρε τον ασσο και τον πηγε αλλού.
Δεν πειράζει, θα σου περάσει.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ναι ρε αυτό ακριβώς, ήθελα να στο πω και γω![]()
Για τον Λόρις χέστηκα ότι κι αν πουν, λιγότερα από πολλούς έκανε. Απλά πάλι ξεχνάς πως μερικούς αγώνες πριν πήγε να του κάνει το ίδιο ο Χαράντα.
Το συγκεκριμένο γεγονός αλητεία ωστόσο θυμίζει έντονα του Σένα με Πρόστ. Ξέρεις... τον Σένα που όποιος πει κουβέντα πάει για άρμεγμα (το έχω και σκριν σοτ για παν ενδεχόμενο)
Α μαλιστα, έβαλες και τον Θεό Ayrton Senna τωρα στο παιχνίδι......
Γιατί δεν το λες καθαρά οτι ο μοναδικός σου σκοπός στο φόρουμ είναι απλά να εκνευρίσεις τον οποιονδήποτε ασχοληθεί μαζί σου?
Είσαι όμως τόσο λίγος που δεν μπορείς, αντιθέτως σε εχουν παρει όλοι στην πλάκα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Διακρίνω μια έπαρση που πηγάζει από την εξουσία σου κ.μόδιστρε? Όσο και αν τον κατατρέχετε τον οσιομάρτυρα, η αλήθεια θα λάμψει. Ο πρίγκιψ, παίρνει τις νίκες με "μέσο", καβαλάει τα μηχανάκια λόγω κουμπαριάς με τον εσπελέτα, και η ομάδα του είναι πρώην σκλάβοι απ΄το Αλγέρι που ονειρεύονται την ταπείνωση του.
Άντε γειά λέμε...
![]()
![]()
otinanai.gr κυριολεκτικά. Tα παιδιά ζουν σε παραμύθι με πρίγκιπες και κακούς εχθρούς
δεν νικιέστε over & out