Σελίδα 48 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748495051 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

otinanai.gr κυριολεκτικά. Tα παιδιά ζουν σε παραμύθι με πρίγκιπες και κακούς εχθρούς

δεν νικιέστε over & out
    Τώρα....πάνω στο καλύτερο ? χωρίς να βάλεις την φωτό με τα καρπούζΑ? Που πάς?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	6 res.jpg 
Προβολές:	264 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	334466
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τύποι που καβαλάνε ενώ τους αδικούν και δεν τους αρέσει το σπορ.

Τύποι που γράφουνε σε φόρουμ ενώ τους αδικούν και δεν τους αρέσει το φόρουμ.

Ο Γιακουμής με το μπουζούκι του παίζει μια διπλοπενιά σε Ρε μινόρε, πριν πέσει για ύπνο στη βάρκα του, αποκαμωμένος από το χαμαλίκι για ένα ξεροκόμματο στο καρνάγιο.

Ρε τι γίνεται στο γκόσμο......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    fkol k4 αφού είσαι και stonerικός sorry
    Lorenzικός δηλωμένος εδώ και χρόνια, οπότε ελεύθερα...

Από πότε η απάντηση με γεγονότα σε οπαδικές οπτικές θεωρείται οπαδισμός; Μήπως τα τσουβάλιασες όλα;
    Περιμένω να μου πεις ποιο γεγονός που ανέφερα δεν αληθεύει
    Όχι απλά συγκρίσιμο, ίδιο γεγονός με τον φενάτι είναι
    Δεν τσουβαλιάζω ποτέ, αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις.
    Το περιστατικό είναι συγκρίσιμο με του Fenati (συγκρίσιμο, όχι ίδιο καθώς είχε πολύ μικρότερη έκταση) και αν θες καλώς θα του είχε επιβληθεί μια καλή ποινή τότε.
    Από τότε όμως, πόσα χρόνια ακόμα καριέρας έχει ο Rossi;
    Το να πάρεις ένα μεμονωμένο περιστατικό κάποιου στα 18-19 του και με βάση αυτό να χαρακτηρίσεις τα επόμενα 16-17 χρόνια της καριέρας του είναι λογικό σφάλμα και το ξέρεις.

Το συγκεκριμένο γεγονός αλητεία ωστόσο θυμίζει έντονα του Σένα με Πρόστ. Ξέρεις... τον Σένα που όποιος πει κουβέντα πάει για άρμεγμα (το έχω και σκριν σοτ για παν ενδεχόμενο)
    Tι, ήταν ο Senna βρώμικος;
    Αν αναφέρεσαι στο περιστατικό με τον Prost στην 1η στροφή της Suzuka, καλά του έκανε του πούστη. Karma's a bitch baby...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    καλά του έκανε του πούστη. Karma's a bitch baby...
    Nα βλέπεις τι γίνεται τώρα; Πετάγεται ο κάθε βαλετζιπιώτης να πει την πίκρα του.

Για το quote... Γράφεις καλά του έκανε γιατί ο Γάλος του είχε κάνει τα ίδια φαντάζομαι εννοείς. Ακριβώς όπως και ο Λόρις με τον Χαράντα δηλαδή.
    Ωστόσο αν εμπλέκεται ο αγαπημένος μας καλά κάνει, οι άλλοι είναι αλήτες.
    Όταν πρόκειται για τον δικό μας αθλητή, "είναι θεός και τα λίγα πρωταθλήματα δεν παίζουν ρόλο", αν πρόκειται για τους άλλους μεταφερόμαστε αυτόματα στο "9σσσστ" και στο "κακούς αντιβαλεντινικούς"

Για την ιστορία... ο Σένα κατ εμέ ήταν ο ταχύτερος απ αυτούς κι ας έφυγε με λίγα πρωταθλήματα.

2 γενικά σχόλια για εσένα. Με το να απαντάς συνεχώς (αυστηρά κιόλας) στην αντίδραση και όχι στην δράση συναινείς στο κλίμα των ανίκητων που τελεί υπό πλήρη αδυναμία οποιασδήποτε κουβέντας προσπαθώντας να τσουβαλιάσει τον οποιονδήποτε στους κακούς αντιβαλεντινικούς και να τον τοποθετήσει στην απένατι θύρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Αν αυτή σου η στάση δεν με τσουβαλιάζει τότε τι; Σκέψου το.

2)
    Το να πάρεις ένα μεμονωμένο περιστατικό κάποιου στα 18-19 του και με βάση αυτό να χαρακτηρίσεις τα επόμενα 16-17 χρόνια της καριέρας του είναι λογικό σφάλμα και το ξέρεις.
    είναι πραγματικά δυσάρεστο το ότι πρέπει να εξηγήσω και σε εσένα πως η αναφορά σε μερικά συγκεκριμένα περιστατικά δεν χρήζει πλήρους χαρακτηρισμού για έναν αθλητή. Τόσες φορές το έχω πει αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
    Το αντίθετο δηλαδή από κάποιον που θα ξεχώριζε τη μεμονωμένη μαλακία του Λόρις και θα τον χαρακτήριζε συνολικά. Εσύ όμως παρότι συμφωνείς με εμένα, εμένα τείνεις να παρατηρείς...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ωστόσο αν εμπλέκεται ο αγαπημένος μας καλά κάνει, οι άλλοι είναι αλήτες.
    Α, δεν ξέρω... εγώ αλήτη δεν είπα και δεν θεωρώ κανέναν, οπότε μάλλον δεν εμπλέκομαι στο συγκεκριμένο.
    Αν κάποιος λέει αλήτη τον Χ/Ψ αναβάτη, κάνει απόλυτο λάθος. Κακομαθημένοι μπορεί να είναι οι περισσότεροι, αλλά αλήτες όχι...

2 γενικά σχόλια για εσένα. Με το να απαντάς συνεχώς (αυστηρά κιόλας) στην αντίδραση και όχι στην δράση συναινείς στο κλίμα των ανίκητων που τελεί υπό πλήρη αδυναμία οποιασδήποτε κουβέντας προσπαθώντας να τσουβαλιάσει τον οποιονδήποτε στους κακούς αντιβαλεντινικούς και να τον τοποθετήσει στην απένατι θύρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Αν αυτή σου η στάση δεν με τσουβαλιάζει τότε τι; Σκέψου το.

2) είναι πραγματικά δυσάρεστο το ότι πρέπει να εξηγήσω και σε εσένα πως η αναφορά σε μερικά συγκεκριμένα περιστατικά δεν χρήζει πλήρους χαρακτηρισμού για έναν αθλητή. Τόσες φορές το έχω πει αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
    Το αντίθετο δηλαδή από κάποιον που θα ξεχώριζε τη μεμονωμένη μαλακία του Λόρις και θα τον χαρακτήριζε συνολικά. Εσύ όμως παρότι συμφωνείς με εμένα, εμένα τείνεις να παρατηρείς...
    Οκ, να ανοίξουμε και αυτή τη συζήτηση.
    Αναγνωρίζω πως πολλές φορές το παράπονό σου για αντικανονική αντιμετώπιση είναι βάσιμο. Ο λόγος όμως που απευθύνομαι σε σένα δεν είναι το ότι απαντάς με τον ίδιο αντικανονικό τρόπο, αυτό είναι δικαίωμά σου, αλλά το ότι το κάνεις ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλεις την αντιμετώπιση προς εσένα.

Σωστότερο θα θεωρούσα στην περίπτωση που θεωρείς πως κάποιος συνομιλητής δεν φέρεται σωστά προς εσένα, να γίνει ένα από τα δύο:
    • Αναφέρεις το μήνυμα που θεωρείς προσβλητικό, ενώ ταυτόχρονα απαντάς με ένα τυπικό μήνυμα του τύπου «Αγαπητέ Τάδε, έχω αναφέρει το τάδε ποστ σου στο οποίο μου κάνεις προσωπική επίθεση (ad hominem), κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Μόλις διαγραφεί το ποστ σου, γράψε ένα με άλλο ύφος να συζητήσουμε» για να φέρεις το moderation team προ των ευθυνών (και υποχρεώσεων) του και να το εξαναγκάσεις να πάρει θέση.
    • Αρχίζεις να τσακώνεσαι με τους ίδιους όρους. Τότε όμως, the gloves are off για όλους και όποιος αντέξει, κανείς δεν θα πρέπει να κάνει παράπονο ή να ζητήσει προστασία, παρά μόνο αν το πράμα χοντρύνει σε επίπεδα παρανομίας και όχι απλά παραβίασης κανόνων.

Για τις μαλακίες κάθε αναβάτη δεν το συζητώ, φυσικά και αν κάποιος κάνει μαλακία πρέπει να τιμωρείται. Και για παράδειγμα θα φέρω τον δικό μου, τον Lorenzo που είχε κάνει τη χοντρομαλακία με τον Pedrosa στα 250. Σαφώς και έπρεπε να του κόψουν τον κώλο τότε, αλλά εκτός του ότι έχουν περάσει από τότε ένα κάρο χρόνια, έχει βγει ο ίδιος και έχει πει πως τα έκανε σκατά και ζήτησε συγγνώμη.
    Ε, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως βρώμικο οδηγό, σωστά;

Για το συγκεκριμένο πάντως με τον Prost και τον Senna, απλά θα αναφέρω πως το να καταφέρεις να σε πετάξει έξω από τον αγώνα κάποιος παράνομα και επικίνδυνα κλέβοντάς σου παράλληλα το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, να μη σου ζητήσει συγγνώμη ποτέ και παράλληλα να έχεις μείνει εσύ στην ιστορία της F1 ως ο μαλάκας της υπόθεσης, ε, αυτό ρε φίλε είναι μέγα κατόρθωμα...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Rossi vs Marquez: A fantasy duel in real life

http://downforce-radio.co.uk/rossi-v...-in-real-life/

ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PLAYER AKOYSTE TO EXEI ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .

gixxerman
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 25/04/2015 στις 16:58.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassilis88 Προβολή μηνύματος
    Ωραίο άρθρο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Για τα στημένα πρωταθλήματα ούτε λόγος ε; Αβαβά; Τα κάνουμε γαργάρες;

Ε ρε Κοντονής που της χρειάζεται της Dorna..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00912-700x700.JPG 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	334495

Δυο στα δυο η χοντα...

http://www.motorcyclenews.com/sport/...nger-fracture/

κουτακιας Το avatar του/της annateo
    Ας πω και εγώ την γνώμη μου αφού όλοι έχουμε από μία.
    Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι το λάθος είναι του ΜΜ.
    Σε δεύτερη μου φαίνεται η πρόκληση-πρόσκληση του γιατρού "έλα αν τολμάς".
    Ο ΜΜ τσιμπάει στην πρόκληση-προσκληση.
    Σκέφτεται θα σου ***** ότι εχεις και δεν έχεις αλλά χωρίς επιτυχία.

Νομίζω οτι η ανωτερότητα του vale ειναι τέτοια στους τελευταίους γύρους που δεν χρειάζεται περισσότερη κρητική του γεγονότος εκ του αποτελέσματος

Ωραια ψαριά.
    Πολυ καλογραμμενο... Δινει ιδιαιτερη εμφαση σε καποια πραγματα, ομως το βασικο ειναι αυτο: αλλοι πηγαν σπιτι τους, αυτος ειναι ακομα εδω. Και μετα την αργεντινη εγινε και φαβορι...

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Ωραιο
    και οπως ειπε και οΣταμ2 πιο πανω ,ειναι ακομα εδω !!!

ΑΣΧΕΤΟ

Σε μια ωριτσα ξεκιναει το Ισπανικο πρωταθλημα για λινκ εδω

http://www.moto.gr/forums/showthread...67#post2581867

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22