Εμένα με τσαντίζουν όσοι μιλούν στο κινητό και παραβιάζουν τη προτεραιότητα.
Βέβαια ενοχλούμαι και από άλλα πολλά αλλά δεν δίνω σημασία γιατί δεν επηρεάζουν την ασφάλεια μου.
Κι εγώ μπορεί να κάνω πράγματα που να ενοχλούν κάποιους.
Αν τελειωσατε τα παντρολογηματα του ακινητου των 50 αποχρωσεων με τσ'αλυσιδες τσε τα ζμπρωξιμαρα στ'ανηφορι, επανερχομαι στο προκειμενο.
Τα σκυλια που σου την πεφτουν χωρις λογο.
Τα μηχανακια που κανουν τοσο θορυβο που χανεις την αισθηση της κατευθυνσης του ηχου και απλα ξερεις οτι καπου εχεις εναν μακακα τριγυρω.
μαλακες εχει πολλους γυρο σου να εισαι σιγουρος απλα αυτος κανει και φασαρια.
Εδω ζει ο Μπενι ο Αντουαν κλπ κλπ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ναι! υποτειθεται ότι είναι εταιρεια "λαικης βασης" και μετοχοι είναι ολοι οι ρεθυμιωτες που εβαλαν το χερι στην τσεπη για να ναυλωθεί αρχικα το πλοιο και στη συνεχεια να αγοραστει.. (το οποιο σημειωτεον ηταν από πριν προσημειωμενο καθως και το πλοιο και η προηγουμενη εταιρεια του χρωσταγαν τα αντερα τους..)
ξεκινησε το 2009 τελικα καταφεραν να ξεκινησουν δρομολογια το καλοκαιρι του 2012, δουλεψε για δυο μηνες μεχρι που βαρεσε η δεξια κυρια μηχανη, και δεν ειχαν λεφτα να την επισκευασουν..
οοολο αυτό το διαστημα (από το 2009) η εταιρεια το μονο που ξερει να κανει καλα είναι να ζηταει συνεχως λεφτα από τους "μετοχους" ρεθυμιωτες μιας και ο καημος τους είναι να εχουν ακτοπλοϊκη συνδεση με τον πειραια.. εμενα παντως για αρπαχτη μου κανει το ολο σκηνικο...