Ο Σάκης με προσοχή και σιγά σιγά προετοιμάζει την μετά "άψογοι-κοιλιακοί" εποχή...
Ο Σάκης με προσοχή και σιγά σιγά προετοιμάζει την μετά "άψογοι-κοιλιακοί" εποχή...
Φιλε μου, καθε μερα διαβαζω διαφορες γνωμες για το δραμα που περνουν αυτοι οι ανθρωποι. Αλλα αυτο που εγραψες, το τοσο λογικο και απλο, δεν το σκεφτηκα ποτε. Αφου στην τουρκια, την κοσμικη και με πολυ καλυτερη οικονομια απο εμας , δεν εχει πολεμο, γιατι ερχονται εδω?
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Μ' αρεσει που ακομα πιστευετε οτι ο Μικης γραφει τις δηλώσεις του![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δηλ. άμα η Βούλα Βαβάτση σε λίγα χρόνια παίξει Μήδεια στην Επίδαυρο τι έχει να γίνει;...
κλεμμένο απο το προφίλ του Βαγγέλη (vangelis64), προφανώς χωρίς την άδειά του:
''Ναι Μίκη μου,το Άξιον Εστί θα το πει ο Σάκης για να το μάθουν οι νεώτεροι.
Βλέπεις,τότε που το είπε ο Κότσιρας-το 98- δεν το μάθανε καλά οι νέοι και,τώρα με τον Σάκη τούς δίνεις πάλι την ευκαιρία.
Για τον ίδιο λόγο άλλωστε άφησες να γίνει ο Ζορμπάς techno.Θυμάσαι Μίκη μου;Το χορεύανε οι νέοι τότε μαζί με τα άλλα πριόνια.
Ο Καζαντζάκης θα ήταν πολύ περήφανος για σένα Μίκη μου.Κι εγώ την ίδια περηφάνεια ένοιωσα,όταν το άκουσα σε κάποιο καφέ τότε.
Σίγουρα,Μίκη μου,οι νέοι τότε κατάλαβαν αυτό που ήθελες να πεις τη δεκαετία τού 60.
Όπως θα καταλάβουν και σε λίγες μέρες που θα πάνε-όχι για να καυλώσουν με τον Ρουβά-...να ακούσουν το έργο σου από τη φωνή του.
Και είμαι σίγουρος ότι,αν ζούσε ο Ελύτης,το ίδιο θα έλεγε.
Μίκη μου,εγώ ο τίποτας,στα μαγαζιά που δουλεύω,σε τραγουδάω.Και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να κρατήσω τα δάκρυά μου ταυτιζόμενος με αυτό που,
νομίζω,θες να πεις.
Και είμαι σίγουρος ότι και ο Σάκης,μέσα στο πρόγραμμά του,θα λέει με κατάνυξη κομμάτια σου όπως Στού κόσμου την ανηφοριά,Βραδυάζει,Δραπετσώνα κλπ.
Άλλωστε τι πιο αντιπροσωπευτικό γι' αυτόν τον καλλιτέχνη.
Μίκη μου,δεν βλέπω τηλεόραση αλλά φαντάζομαι τον ντόρο που θα έχει γίνει και τη διαφήμιση που έχει πάρει ο Σάκης κι εσύ.
Τα λεφτά δεν σε νιάζουνε,το ξέρω.Οι προθέσεις σου έχουν καθαρά πολιτιστικο και επιμορφωτικό χαρακτήρα.Το ίδιο και τού Σάκη.
Θα συνεχίσω να σε τραγουδάω με την ίδια συγκίνηση.Μεγάλωσα με σένα.Όπως και με τον Σπανό,τον Χατζιδάκι,τον Λοΐζο και όλους τούς άλλους,που
γνώρισα σαν παιδί.
Κρατάω το έργο σου.Το τομάρι σου το πούλησες φτηνά.Δεν πειράζει.Χρόνια πολλά''