Οχι και παραπονα βρε
Τετοια πραματα δεν αξιζουν φασαρια...
Αν οντως παει για 10ο με λειψο ροστερ, δεν ξερω γμτ, λιγο ξενερωτο θα ειναι.
Οχι και παραπονα βρε
Τετοια πραματα δεν αξιζουν φασαρια...
Αν οντως παει για 10ο με λειψο ροστερ, δεν ξερω γμτ, λιγο ξενερωτο θα ειναι.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σορι δηλαδη, εμεις που τον γουσταρουμε να μαχεται, χωρις πεντροζα, χωρις μαρκεζ, χωρις λορενθο, μονο με τους ντουκους αν και εφ' οσον; που θα ειναι το ωραιο...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Χτύπησε κι ο Λορεντζας ή επειδή πάει λίγο αργά τα ζα μου το λες?
Πάντως το ξαναλέω.
Το αποκλείω να μείνει εκτός ο Μάρκεζ.
Θα του βάλουν βιονικό δάχτυλο? Θα τονε ντοπάρουν από τα ρουθούνια μέχρι τη γκWloτρυπίδα για να μην καταλαβαίνει χριστό? Δεν ξέρω.
Τέτοιο χαρακίρι δεν το κάνει η Χόντα που να χαλάσει ο κόσμος.
Tα λαδωσε.
Δεν έχει σημασία.
Άπαξ και την έκανε τη μπουστιά πάει τελείωσε.
Άμα καταφέρει και πάρει ΠΠ αρκεί η μία, δε χρειάζεται και 2η.
Σου έχω και δείγμα δήλωσης έτοιμο:
"Αντιροσσικός θα ήμουν αν έλεγα ότι πήγε κι έκοψε τα φρένα του Μαρκέζ στην προπόνηση. Σίγα μην πήγε και σπίτι του να τον απειλήσει με όπλο. Αρκούσε η άνανδρη και ύπουλη επίθεση που του έκανε στον αγώνα στην Αργεντινή για να καταστρέψει την ψυχολογία του Μαρκέζ και να καταστρέψει για ακόμα μια φορά τους αγώνες. Ο πρίγκηπας της ατιμωρησίας πήρε ένα ακόμη πέτσινο για την γκαρνταρόμπα του. Ήταν γρήγορος όμως, και καλός στις προσπεράσεις."
![]()
Καλημερα μοτοτζιπαδες.Τωρα προσεξα, στο αριστερο επαθε τη ζημια.Οποτε δεν τρεχει τιποτα....το δεξι να ειναι καλα.Αφου ΟΛΟΙ ξερουμε οτι τους "παει " και με ενα χερι.
Γιατί κι ο Μαρκέζ πώς τα πήρε τα πρωταθλήματα...Με έναν Ρόσσι γυρνόντας από τη Ducati και γέρος να ψάχνει τα δευτερόλεπτα, με έναν Λορένθο με ψυχολογικά, με έναν Πεντρόζα, να έχει φύγει ο Στόνερ... κι όλα αυτά πάνω σε εργοστασιακό χόνδα που όποιος έχει ανέβει έχει πάρει πρωτάθλημα...εκτός του Ντάνι.... Έτσι κερδίζονται τα παγκόσμια. Απλά είναι τουφέκι αναβάτης κι ας είναι άβγαλτος κι ας είναι πολύ επιθετκός, του τα δικαιολογούμε όλα...αβαβά κοινώς.
Αν τολμάει, με το που φύγει ο Ρόσσι, ας έρθει στη Yamaha να κάνει τις μαγκιές του κόντρα στη χονδα, πάνω σε αντρική μηχανή.....![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.