Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Άναψε το για φλας!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Συγκίνηση και μόνο!
    για την αναγνωριση
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Πραγματικο γεγονος και το ειδα με τα ματια μου, στον Αγιο Νικολαο Κρητης, περι το 2001....

Σε κεντρικο μονοδρομο της πολης, τα αυτοκινητα πανε σημειωτον, διαβασεις δεν ειχε, περναει ενας πεζος αναμεσα απο δυο αυτοκινητα, και οπως περναει, ακουμπαει το χερι του στη μπροστα μερια του καπω του ενος αυτοκινητου που ηταν αγροτικο.

"Βλεπε που ακουμπας ρε μαλακα!" λεει ο οδηγος του αγροτικου.
    "Ρε αντε γαμησου" απανταει ο πεζος.
    Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και αρχιζει τον πεζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ο πεζος ηταν ενας μποντιμπιλντερας, καταφερε να ριξει και καμια, αλλα εφυγε κοκκινος ομως...αστυνομιες, κακο, ευτυχως που δεν υπηρχε youtube , ολοι οι τουριστες ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα!!

Αξεχαστο θα μου μεινει...ακου μαστιγιο!

τι λες τώρα

Νέο μέλος Το avatar του/της papafontas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτός ο Πειραιάς έχει πολλά φρούτα τελικά, εκτός από ψαράκια.

Χτες, κόκκινο φανάρι εκεί που βρίσκει η Καραολή & Δημητρίου την Εθνικής Αντιστάσεως. Μπροστά μοιράζουν λεφτά, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι τρεις λωρίδες σταματημένες. Φυσικά έχουν κλείσει και την διασταύρωση τα γλυκά μου γιατί εκεί στο λιμάνι όλα στα παπάκια μας. Πράσινο. Υπάρχει ένας μικρός διάδρομος ζιγκ ζαγκ χώνομαι και εκεί που έχω περάσει σχεδόν ακούω ένα ανησυχητικό πρόσεχε από δίπλα (όχι δεν μιλάει συνήθως και ευτυχώς γιατί θα το είχα κάνει το αυτοκίνητο για πέταμα) και βλέπω ταρίφα με το υπ' αριθμ. Τ@@-3300 mercedes που έχει φύγει με πολύ κόκκινο και πάει καρφί να στρίψει στο ίδιο κομμάτι δρόμου που είμαι... Τιμόνι δεξιά, φρένα, abs, γλιτώνω στο τσακ και το κίτρινο σκυλί και το πεζοδρόμιο. Κατεβάζω παράθυρο, ρίχνω ένα γαμοσταύριδο για όλο το γεναλογικό του, πάω να ξεκινήσω και φεύγει ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να μπει μπροστά. Ξανά φρένα, ρίχνω δεύτερο ευχολόγιο, κατεβάζει το παράθυρο, ο πελάτης γελάει, κάτι είπε αλλά δεν το άκουσα πάνω από τις δικές μου φωνές, φεύγω, σταματάω στο κόκκινο με την Γούναρη, δεν έχει χώρο να πάει πουθενά και αναγκαστικά περιμένει. Πράσινο. Βγαίνουμε Γούναρη εγώ πάω δεξιά να στρίψω για λιμάνι, ο μαλάκας μένει αριστερά και περνάει το επόμενο κόκκινο πάλι και στρίβει Τσαμαδού. Ο μαλάκας είναι ανίκητος, τόσο απλά. Και καλά κουράγια σε όσους τον βρουν στο δρόμο τους...

Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι η πληθώρα των υπέροχων εμπειριών στο φόρουμ από τα μέρη εκείνα...
    Ναι ο Πειραιάς καθώς φαίνεται έχει πολλά φρούτα και δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Το χειρότερο είναι ότι υπολογίζουν τις λαμαρίνες περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή και βλέπεις προτιμούν να σκοτώσουν κάποιον παρά να πάθει γρατζουνιά η λαμαρίνα τους (είτε λέγεται αυτοκίνητο, είτε μηχανή, είτε ποδήλατο). Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι το "σε μένα δεν θα τύχει γιατί ξέρω" δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον εδώ στην Χίο που βρίσκομαι, τους καταλαβαίνεις από την κατάσταση του οχήματος οπότε κρατάς αποστάσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πριν 10 χρονια ειμαι διακοπες στα χανια και με ξεναγει αθηναιος που μενει εκει μονιμα:
    <<αν σταματησει ο μπροστινος σου ξαφνικα και κλεισει το δρομο για κανα πενταλεπτο για να μιλησει με γνωστο του περαστικο μην κορναρεις, θα τελειωσει και θα φυγει>>
    ειχε δικιο , το ειδα να γινεται μπροστα μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πριν 10 χρονια ειμαι διακοπες στα χανια και με ξεναγει αθηναιος που μενει εκει μονιμα:
    <<αν σταματησει ο μπροστινος σου ξαφνικα και κλεισει το δρομο για κανα πενταλεπτο για να μιλησει με γνωστο του περαστικο μην κορναρεις, θα τελειωσει και θα φυγει>>
    Αν έβλεπες να μπαλωτάρει αυτόν που κόρναρε, θα ήσουν για πολλά ρισπέκτ όμως

εννοειται οτι δεν κορναρε κανεις

εννοειται οτι δεν κορναρε κανεις
    Όντως τώρα; Τόσο σεβασμό για το σύντεκνο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papafontas Προβολή μηνύματος
    Όντως τώρα; Τόσο σεβασμό για το δίκαννο;
    τώρα είναι σωστό

κανονας λεμε
    ταξιδιωτικη οδηγια
    αγραφος νομος

τώρα είναι σωστό
    Όχι! Άσε με να ελπίζω πως είναι καθαρός σεβασμός στον σύντεκνο!

καποτε που βρεθηκα στην ορεστιαδα μου ειχαν πει οτι τα αυτοκινητα δινουν προτεραιοτητα στους πεζους
    εγω συνηθισμενος απο αθηνα κατεβηκα απο το πεζοδρομιο στον κεντρικοτερο δρομο και περιμενα να αδειασει ο δρομος για να περασω απεναντι
    κοκκαλωσαν ολοι και βρεθηκαμε να κοιταζομαστε ακινητοι σαν χανοι

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    καποτε που βρεθηκα στην ορεστιαδα μου ειχαν πει οτι τα αυτοκινητα δινουν προτεραιοτητα στους πεζους
    εγω συνηθισμενος απο αθηνα κατεβηκα απο το πεζοδρομιο στον κεντρικοτερο δρομο και περιμενα να αδειασει ο δρομος για να περασω απεναντι
    κοκκαλωσαν ολοι και βρεθηκαμε να κοιταζομαστε ακινητοι σαν χανοι
    Μην γελάς με αυτό... το παθαίνει η ομάδα μου όταν βγαίνουμε στας Ευρώπας για αγώνες...... να βλέπεις τώρα 12 άτομα να κάνουν το σκηνικό που περιγράφεις
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979

Ναι παιδιά όντως. Και στο ρεθυμνο το κάνουν και παντού εδώ.
    Δεν ξερω αν ειναι πάντα για το δικανο, πιθανόν ναι...αλλα-πραγματικός διάλογος,παλι στο Άγιο Νικόλαο. Κλείνει ενα αμάξι ενα μονόδρομο και πιάνει ο οδηγός την πάρλα...πισω περιμένουμε εγω με το μηχανακι και αλλα δυο αυτοκίνητα. Βγάζει ο ένας οδηγός το κεφάλι εξω και λεει στον μπροστα :"τι θα γίνει; Βιαζόμαστε!" Και φωνάζει ο άλλος: "καλά, μαλακας εισαι;; Δε βλέπεις οτι μιλάω;;!!" (Θυμωμένα)

Ααααυτο ειναι επιχείρημα.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Μάλιστα. Να βρούμε που είχε πάει διακοπές η E. L. James το 2001 και αν ήταν εκεί να ζητήσουμε δικαιώματα για την ιδέα. Όχι να έρχονται οι αγγλάρες να μεθοκοπάνε και να μας κλέβουν και τον πολιτισμό μας αποπάνω. Από τον λόρδο Έλγιν ξεκίνησε αυτό το κακό, καιρός να μπει ένα τέλος.
    Δεν την ειδα την ταινία, είχε μαστιγια; Παντως εσένα τρομερή εντύπωση πρέπει να σου έκανε, σε τρία ποστ την εχεις αναφέρει ως τωρα...that I know of!!!
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Δεν ξέρω αν έχει η ταινία.
    Στο βιβλίο έχει. Άντεξα να διαβάσω το μισό από το πρώτο βιβλίο της τριλογίας. Εντύπωση μου έκανε το πόσο κακογραμμένο είναι. Και η αποδοχή από και η επιτυχία του στον γυναικείο κατά κύριο λόγο πληθυσμό, που φέρεται ιδιαίτερα συντηρητικά κατά κανόνα.

Την έχω αναφέρει σε πολλά περισσότερα... Γιατί τον μαρκήσιο δεν τον θυμάται κανείς πιά, την EL James την ξέρουν και οι αγράμματοι. Άδικη κενωνία, ο ένας πεθαίνει στο τρελάδικο στην ψάθα, η άλλη ζάπλουτη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Το "για να μην ξεχνιωμαστε" Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 18:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •