Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 95

Θέμα: over the mountains (θα πάρω τα βουνά)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    Πω ρε φιλε τι θεμα ανοιξατε...

Αχ Κρητη ποσο μου λειψες....

Το σιχαμα εχει φτασει στα ορια του....
    Φυγε.

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Το παλευω....θεωρω οτι σε καμια τριετια....η stelviαρα θα ναι φορτωμενη με ολα τα καλουδια της στο βαπορι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Επαρχία - Περιφέρεια: Ωραία ιδέα, στην πράξη τι γίνεται;

Πόσο εύκολοι είναι οι ρυθμοί της, οι μη - ευκολίες της πόλης, εν τέλη πόσο εύκολο είναι για ένα σκυλάκι του καναπέ να το ρίξεις στα λιβάδια - όχι για θερινές διακοπές, αλλά για πάντα;

Το πρωτο βημα το εκανα:εφυγα απο το πτωμα που το λενε Αθηνα.Το δευτερο ειναι τα πιο πολλα που τρεφομαι να τα εχω απο μονος μου.Το παλευω.Απο φιλους εκανα (λιγους)αξιολογους (κατα τη γνωμη μου)ανθρωπους εδω που ηρθα.Με τους περισσοτερους δεν εχω κοινα στοιχεια οποτε....ενα καλημερα και φτανει.

Πες μου μερικες ευκολιες των μεγαλουπολεων,που δεν τις εχουν στην επαρχεια.

Άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα, οι παρέες. Προσωπικά πηγαινοέρχομαι στο χωριό (τουλ, πριν παντρευτώ) σχεδόν κάθε ΣΚ επί 30 χρόνια. Δεν έχω ούτε έναν φίλο από εκεί, μόνο γνωστούς. Τυχαίο; (οκ είμαι λίγο γεροπαράξενος )

ps: Θα ψήσω τον μπάκλεϋ που είμαστε κοντοχωριανοί να κατέβει μόνιμα με τα μηχανάκια του να αράζουμε με ανακατασκευές κ ούζα στο λιμάνι

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δεν είναι ακριβως έτσι.Δεν έχουμε όλοι στη περιφέρεια κήπο ή αυλή.Και εκεί πολυκατοικίες έχει.Και να έχεις κήπο, δε πιστευω πως κάποια απο αυτά τα πράσινα, που τρωτε, που φυτρώνουν επαρκούν για όλη την οικογένεια.Ντομάτα πχ λογικά θα πρέπει να τρως τον Ιούνιο κτλ.Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν αυτό που αναζητουσες ήταν πέτρινα χρόνια ή απλά αποφυγή αστικού κλίματος αλλά με όλες τις ανέσεις της τεχνολογίας υπαρκτές.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Επαρχία - Περιφέρεια: Ωραία ιδέα, στην πράξη τι γίνεται;

Πόσο εύκολοι είναι οι ρυθμοί της, οι μη - ευκολίες της πόλης, εν τέλη πόσο εύκολο είναι για ένα σκυλάκι του καναπέ να το ρίξεις στα λιβάδια - όχι για θερινές διακοπές, αλλά για πάντα;
    Ταπεινή μου άποψη οτι υπάρχουν πάρα πολλές Ελληνικές πόλεις που μπορούν να σου προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια φυσιολογική ζωή και χωρίς να σου λείπει τίποτα απολύτως......άλλωστε οι περισσότεροι που μεγαλώσαμε.....

Άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα, οι παρέες. Προσωπικά πηγαινοέρχομαι στο χωριό (τουλ, πριν παντρευτώ) σχεδόν κάθε ΣΚ επί 30 χρόνια. Δεν έχω ούτε έναν φίλο από εκεί, μόνο γνωστούς. Τυχαίο; (οκ είμαι λίγο γεροπαράξενος )

ps: Θα ψήσω τον μπάκλεϋ που είμαστε κοντοχωριανοί να κατέβει μόνιμα με τα μηχανάκια του να αράζουμε με ανακατασκευές κ ούζα στο λιμάνι
    Εγω οταν ηρθα στο χωριο ειμουν 48.Ξερεις τι κυκλο εχω φτιαξει ;και περναμε φοβερα και βοηθαμε ο ενας τον αλλον ουσιαστικα.ΑΡΚΕΙ να εχεις φαει την ιδια ''πετρια".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Πες μου μερικες ευκολιες των μεγαλουπολεων,που δεν τις εχουν στην επαρχεια.
    Επαρχία με επαρχία διαφέρουν βέβαια, αλλά επιγραμματικά: Υγεία - Ιατροί - επείγοντα περιστατικά, Ψυχαγωγία (θέατρο-σινεμά), μη - αναγνωρισιμότητα στην πόλη, πιο ακριβές τιμές σε ρουχισμό και σίτιση (οκ βάζεις τη μελιτζάνα σου αλλά θες κ το σούπερ μάρκετ σου με τιμές 10% πάνω) και πολλά άλλα.

Θέλει σθένος για να κάνεις το βήμα. Προσωπικά θα το έκανα αν είχα λύσει το πρόβλημα της δουλειάς κ των φίλων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της renos.xart
    2,5 χρόνια στην βαθιά επαρχία. Πίσω στο πατρικό, κοντά σε δικούς μου ανθρώπους, φίλους παιδικούς και γνωστούς. Στα 28 μου μπορώ να πω μαύρη η μέρα που γύρισα. Δύσκολος τόπος η επαρχία, ειδικά αν έχεις μάθει αλλιώς. Τα καλοκαίρια περνάνε γρήγορα και οι χειμώνες με κατάθλιψη(ομαδική ε).
    Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ακριβως έτσι.Δεν έχουμε όλοι στη περιφέρεια κήπο ή αυλή.Και εκεί πολυκατοικίες έχει.Και να έχεις κήπο, δε πιστευω πως κάποια απο αυτά τα πράσινα, που τρωτε, που φυτρώνουν επαρκούν για όλη την οικογένεια.Ντομάτα πχ λογικά θα πρέπει να τρως τον Ιούνιο κτλ.Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν αυτό που αναζητουσες ήταν πέτρινα χρόνια ή απλά αποφυγή αστικού κλίματος αλλά με όλες τις ανέσεις της τεχνολογίας υπαρκτές.
    Ντοματα μονο καλοκαιρι.Το χειμωνα αυτα που βγαινουν τον χειμωνα.ΔΕΝ χρειαζονται ΟΛΕΣ οι ανεσεις.

Επαρχία με επαρχία διαφέρουν βέβαια, αλλά επιγραμματικά: Υγεία - Ιατροί - επείγοντα περιστατικά, Ψυχαγωγία (θέατρο-σινεμά), μη - αναγνωρισιμότητα στην πόλη, πιο ακριβές τιμές σε ρουχισμό και σίτιση (οκ βάζεις τη μελιτζάνα σου αλλά θες κ το σούπερ μάρκετ σου με τιμές 10% πάνω) και πολλά άλλα.

Θέλει σθένος για να κάνεις το βήμα. Προσωπικά θα το έκανα αν είχα λύσει το πρόβλημα της δουλειάς κ των φίλων.
    Δεν πεθαινεις στην επαρχεια αμα πχ παθεις εμφραγμα.Τοπαθα και ειμαι εδω και σας γραφω.Τιμες σε ρουχα-παπουτσια ;εκτος ενδιαφεροντος για μενα.Δεν εχω παρει πχ nike στη ζωη μου(αληθεια)και τζιν με 5 εβρο με καλυπτουν.

Ρε....ψωμί- ελιά- ρακί και το εντουρακι στην άυλη για να οργώνω τα χωράφια όποτε μου τη δίνει......

Πέρα απο την πλάκα τώρα το σωστο μερος για τον κάθε ενα είναι υποκειμενικό και ειναι συνάρτηση των προτεραιοτήτων και της δουλειάς του......Παντού ομορφα ειναι αρκεί εκει που ειμαστε να μπορούμε να χαμογελάμε και λιγο.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

Πολύ φοβάμαι ότι ούτε σαν συνταξιούχος δεν θα αξιωθώ τέτοια φάση...

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός ή ποιά θα λασπώσει τα τακούνια του?
    από OldMan στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 14:51
  2. ZX9R Ninja over the years
    από periklisk στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 15:42
  3. Μπαμπά θα μου τα φουσκώσεις??
    από illuminatios στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:48
  4. Απαντήσεις: 1