Συμβάν που ευτυχώς τελείωσε χωρίς κανέναν να έχει χτυπήσει που διαδραματίστηκε χθες.
Έχω πάει να βοηθήσω λίγο την δασκάλα οδήγησής μου στην σχολή και εκεί που μιλάγαμε, ΜΠΑΜ ένα μηχανάκι κάτω το και ένας ταξιτζής στο πλάι.
Το παλικαράκι είχε πάει να στρίψει δεξιά (με το φλας, το τονίζω γιατί έχω καεί από φλας που δεν άναψε ποτέ όπως είπα σε άλλο thread) και ο ταξιτζής του την κάρφωσε στο πλάι.
Μαζεύτηκε αστυνομία, οι γονείς του παιδιού και όλος ο κόσμος εκεί γύρω. Σε μια στιγμή λένε στην αστυνομία το τι έγινε και επειδή ο τύπος ήθελε να την βγάλει καθαρή είπε πως το παλικαράκι έπεσε πάνω του.
Ο πατέρας του παιδιού λέει πως το φλας ακόμα δεν έχει σβήσει από το μηχανάκι και τότε ο βρωμόμπατσος (συγγνώμη προς τους υπόλοιπους αστυνομικούς του, ο χαρακτηρισμός αφορά καθαρά και μόνο το συγκεκριμένο είδος ελληναράδων μπάτσων που κοιτάνε το τομάρι τους και τους φίλους τους, οι υπόλοιποι που όντως κάνουν την δουλειά τους μην παρεξηγείτε) επειδή ο ταρίφας ήταν φίλος τους δίνει ως σοβαρή απάντηση "Το φλας δεν έχει σημασία, το μηχανάκι έπεσε πάνω στο ταξί γιατί του βγήκε τελευταία στιγμή μπροστά του για να στρίψει".
Ας ήταν ο μπάτσος πάνω στο μηχανάκι και θα του είχανε πάρει και τα σώβρακα του ταρίφα που έπεσε πάνω του, αλλά μόλις δουν ένα παλικαράκι που σπουδάζει στην πόλη αμέσως να την βγάλουν λάδι οι ντόπιοι για την πατάτα που έκαναν.
Ευτυχώς το παλικαράκι δεν έπαθε τίποτα γιατί 1) φόραγε κράνος και 2) έπεσε σε ένα παρτέρι με λουλούδια αντί την γεμάτη λακκούβες άσφαλτο.
Η επαρχία τελικά είναι άλλο κράτος