Παίδες αν δεν αλλάξουν πολλά στην παννελήνια πολλοί δεν θα πατήσουν ή θα έρχονται μία μόνο φορά και θα φεύγουν.
Αντιθέτως στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Βουνού ένιωσα πολύ περισσότερο δικυκλιστής και ας μην είχε 3500 άτομα.
Παίδες αν δεν αλλάξουν πολλά στην παννελήνια πολλοί δεν θα πατήσουν ή θα έρχονται μία μόνο φορά και θα φεύγουν.
Αντιθέτως στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Βουνού ένιωσα πολύ περισσότερο δικυκλιστής και ας μην είχε 3500 άτομα.
Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........
........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!
για οσους δεν το καταλαβαν ξαναποσταρο ενα μερος απο το αρχηκο μου ποστ.
Στην πανελλήνια πήρα μαζί τον μεγάλο μου γιο, πιστεύοντας ότι εκεί με τόσες λέσχες και τόσο κόσμο, θα δη με τα ίδια του τα μάτια το τι σημαίνει μοτοσικλετιστής. Αν και τα αλλά μέλη της λέσχης μου είχαν μιλήσει ότι δεν ήταν όλα ρόδινα.
Φτάνοντας εκεί είδα όλα όσα πίστευα τόσα χρόνια και προσπαθούσα να μεταδώσω στα παιδιά μου και στους φίλους των παιδιών μου, να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος. Η αναρχία σε όλο της το μεγαλείο και κανένας να μην κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτός ο χαμός. Τα στρουμφακια της ΜΟΤΟΕ καμαρωτά με της μπλε στολές τους νοιαζόντουσαν μόνο για τα λεφτά που θα πάρουν από τους συμμετέχοντες, χωρίς να ενδιαφέρονται αν κάποιος σκοτωθεί από αυτά που γινόντουσαν. Βλέποντας αυτά αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω ένα λάκκο και να πέσω μέσα , είχα την εντύπωση ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε θα γυρνούσε ο γιος μου και θα μου έλεγε.<<τι μαλακίες μου έλεγες ρε πατέρα τόσα χρόνια περί μοτοσικλετισμου και μου τα έπρηζες, αυτό σημαίνει μοτοσικλετισμος >> με είχε πιάσει μια ντροπή και ένας πανικός απερίγραπτος , αισθανόμουν ένας μαλάκας αποτυχημένος και ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια το παιδί μου.
Το σούρουπο της Παρασκευής ήρθε το δεύτερο γκρουπ της λέσχης, και ένας από τα παιδιά ρώτησε τον γιο μου << πως είναι τα πράγματα Γιάννη >> << χάλια 10 –20 μαλάκες έχουν κάνει την συγκέντρωση μπουρδελο και κανείς δεν νοιάζεται από την ΜΟΤΟΕ να τους πετάξει έξω για να μην χάσουν τα χρήματα >> . τότε βγήκα από τον λάκκο μου και το χαμόγελο γύρισε στα χείλια μου. Δεν είμαι ένας αποτυχημένος μαλάκας σπασαρχιδης τα λόγια μου τόσα χρόνια έπιασαν τόπο, και το παιδί μου κατάλαβε ότι δεν είναι αλητεία ο μοτοσικλετισμος, αλλά υπάρχουν μερικοί αλήτες που μας βγάζουν το κακό όνομα. Έμαθε, και δεν θα γίνει ποτέ αλήτης σας αυτούς.
το θεμα δεν ειναι αν ειναι επικηνδυνα εξω στους δρομους η δεν ειναι. το θεμα ειναι οτι αυτην την εικονα δηνουμε στα παιδια μας, και στον υποληπο κοσμο. πως θελουμε τα παιδια μας να γηνουν σωστοι μοτοσηκλετιστες, οταν εχουν << εμας >> για παραδιγματα? πως θελουμε να πησουμε τον κοσμο να μας σεβετε αν εμεις πρωτοι δυχνουμε οτι δεν ειμαστε αξηοι του σεβασμου τους?
ναι .... πηστευω οτι υπαρχουν στελεχει στους οργανωτες που θελουν μια σωστη πανελληνια... που σκαλωνη το πραγμα και δεν γηνετε αν οχι στο οικονομικο? στο χωριο μου λενε οτι οπου δεν πειπτη λογος πειπτη ραβδος. και η νοωτροποια του οτι ......ασε τα παιδια να διασκεδασουν.... υπαρχουν ατομα που δεν βλεπουν οτι θελοντας να κρατησουν το δεντρο χανουν το δασος? μαλλων αυτοι θελουν της κλοτσιες περισοτερο απο τους καγκουρους. μου θημηζη κατι μπακαλιδες που στην εποχη του ηλεκτρονικου υπολογιστη κανουν της πραξεις με το χερι γιατι δεν τον καταλαβενουν τον υπολογιστη.
πρεπει να αλλαξη το πραγμα πρην ( θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ειδη) αργα. αν οχι για εμας για τα παιδια μας. ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατο να αλλαξης τα μιαλα του καγκουρα. μπορεις ομως να τον κρατησης μακρια.
και μια προταση ακομα για την περιφρουριση εξω απο το καμπινκ.
μερικα ατομα με μοτο να περιπολουν στην πολη. και να γραφουν της πινακηδες οσων κανουν μαλακιες. οταν αυτοι γυρισουν στο καμπινκ στην πυλη να ειναι η κατασταση με το νουμερο της μοτο τους και το τι κανανε και που. και επι τοπου να τον υποχρεωνουν να τα μαζεψη και να απομακρινθη απο το καμπινκ. και ας παει οπου θελει να μηνη. αν μαλιστα μπη και σε λιστα ανεπιθημητων τοτε ο ιδιος και ο επομενος θα ξερουν οτι δεν τους περνει πια.....
γιωργος
μεγάλε (στον bxtrm μιλάω) ψιλομόνο σου σε κόβω στις φιλοσοφίες
ΑΔΕΡΦΕ(ΒΧΤΡΜ)
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.
ΟΤΑΝ ΣΤΟ SITE ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ,ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ,ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 650.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 3500 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 6000 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ.
Καθε χρονο τα ιδια....Να πατε και να μας πειτε εαν ηταν ωραια για να δουμε τι χασαμε (παλι)
τα υπολοιπα μεταφερθηκαν στις διαμαχες!!!
μπινελικια