Το παπί της Νικολίτσας χάλασε και έφτασε το θρεντ στις 14 σελίδες?
Το παπί της Νικολίτσας χάλασε και έφτασε το θρεντ στις 14 σελίδες?
Sent from me using a computer.
και ορμάνε λέει κάτι σκυλιά και δαγκώνουν τα λάστιχα...πάει το παπί χάλασε![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
φαε τη γλωσσα σου βρε Gixxerman....κατα τα αλλα το παπι (αλλα δεν παρακολουθησες ολο το thread ισως) χαλαει συνεχεια, και αν γραφουμε λιγο ακομα, σε λιγο παλι θα ξαναχαλασει...(ας φαω τη γλωσσα μου κι εγω-ouch!)...
Daz, οχι Νικολιτσα λεμε....οχι Νικολιτσα!!!!!!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Νικολ, ακου..... φωτο βαλε, κιλα, ε9, περιφερεια στηθους, μεσης, γλουτων και ανοιξε θεμα. Θα σου βρουμε και γαμπρο με μηχανακι προτιμησης σου. Ολα κομπλε. Μοτο.γρ γραφειο συνοικεσιων.... χαχαχαχαχα
Δεν έχω χρόνο να διαβάσω το θρεντ παρ' όλο που υποψιάζομαι ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Από ένα γρήγορο ξεσκόνισμα που έκανα διαπίστωσα πως το παπί μάλλον λίγα πράγματα χρειάζεται. Η οδηγός ίσως χρειάζεται περισσότερα.
Επίσης κατάλαβα και τον λόγο που το θρεντ έφτασε τις 15 σελίδες και συνεχίζει. Γυναίκα που να κυκλοφορεί με ανταλλακτικά μπουζί στο τσαντάκι της και να ξέρει τι είναι τα πηνία, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη εδώ μέσα.![]()
Sent from me using a computer.
Σου πηρε καμμια δεκαπενταρια σελιδες αλλα κατι επιασες.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Daz, οχι Νικολιτσα λεμε....οχι Νικολιτσα!!!!!![/QUOTE]
Παπί που χαλαει - Νικολίτσα
Scooter στην πένα - Nikol...
aleaxzafeir
Μμμμμ είχε χαθεί ο αλεξ αλλα ξαναμπήκε και να το παλι το δηλητήριο
Ομως το ειπα, η τεταρτη κομμένη, τωρα εχω να μάθω καλά καλά δευτερα απο τριτη, με το αυτί... Και αν έκοψα την τεταρτη αυτο χάρη σε σας...
Δηλαδη τα μπουζΙ(οπως με διόρθωσε συμφορουμιτης ) και τα πηνεια μου προσθέτουν γοητεία;;;;
Αμα με έβλεπες να φορτιζω τη μπαταρία με τα τσίμπηδακια και τις μπαλαντεζες και να γεμίζουν τα χέρια μου λάδια και να μαυρίζω μετα τη μούρη μου μαλλον θα ανακαλουσες.....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα