Να κατεβάσεις λίγο τη συμπίεση δεν το σκέφτεσαι;[/QUOTE]
πως?
Να κατεβάσεις λίγο τη συμπίεση δεν το σκέφτεσαι;[/QUOTE]
πως?
πως?[/QUOTE]
Δευτερη, τρίτη ή πιο χοντρή φλάτζα βάσης κυλίνδρου (με την προυπόθεση οτι το επιτρέπει η καδένα σου και δεν ειναι τέρμα τεντωμένη.
Κάποτε κρατούσα καμιά ξεχειλωμένη καδένα απο μαμα και την φορούσα οταν ήθελα να κατεβάσω συμπίεση και έβαζα χοντρές φλάτζες κάτω.
νομιζω για την ωρα η λυση της 100αρας ή του πιο πλουσιου μειγματος ειναι πολυ πιο καλη,δεν το ξαναλυνω τωρα!!
ο επομενος που θα το λυση θα ειναι ο γιος μου σε μερικα χρονια(τωρα ειναι 2 χρονων)
old δεν θελω ειρωνικο σχολιο για την αξιοπιστια του μοτεριου μου!
ευχαριστω για τις απαντησεις kapnias![]()
Προσωπικα τον καταλαβαινω, ειχα στο παρελθον ενα αστρεα ολο μαμα με καθρεφτες και μαμα εξάτμιση με στροφαλο 54mm και πιστονι 54mm.
Επειδη δεν ειχα βάλει κεφαλή με μεγαλύτερο χωρο καυσης, ουτε και βρηκα (δεν εψαξα πολύ) πιστόνι πιο κοντό , αναγκαστικά έβαλα φλάτζες για να κατεβάσω τη συμπίεση.
Ηθελα κυβικά και ροπή αλλα οχι και 13:1 συμπιεση .
Παντως αλεξ δεν θελω να σε στεναχωρήσω, αν ο γιος σου δεν ανοίγει μοτερ τον επόμενο χρόνο, μάλλον θα τον ανοίξεις εσυ.
Απ'το να λύνεις κάρτερ για μπιέλα καλύτερα να ανοίξεις κύλινδρο.
Αν δεν κατεβάσεις συμπίεση δεν νομιζω να το χαρείς πολύ το μοτέρ.
Με 53 χιλιοστα φλατ πιστονι δεν μου εχει τυχει να χτυπάει πειρακια, εκτος αν η κεφαλή σου δεν ειναι 90αρα ή 100αρα και εχει μικρο χωρο καυσης.
Το δικο μου που χτυπούσε πειρακια ήταν 90αρι μαμα που έβαλα 47χιλιοστα φουλ πομπε σε μαμα κεφαλή (το 1994).
Η χωρος καυσης της κεφαλής σου ήταν καθαρος απο καρβουνιες κτλ;
Πειρακια χτυπάει μονο ζεστό ή και κρυο? Σε ολες τις ταχυτητεςή μονο 3η 4η;
Τα λαδια δυσκολα θα σε γλυτωσουν απο κατι μιας και εχει ρουλεμαν η μπιέλα σου και οχι κουζινετο να πεις οτι θα αλλαξει κατι με την πίεση (αν εννοεις αυτο).
το πιστονι ειναι ημιμπομπε ιαπωνεζικο tkr (νομιζω καπως ετσι λεγεται) και ο κυλινδρος rik,η κεφαλη ειναι η 70αρα με το μεγαλο χωρο καυσης,after market
η κεφαλη ειχε καπνα οταν την εβαλα αλλα δεν νομιζω να προερχεται απο αυτο
σε ολες τις στροφες ακουγεται κροταλισμα εκτος απο τις υψηλες.
ρε μπας και ειναι τιποτε αλλο?
καδενα δεν ειναι, βαλβιδες δεν ειναι, μπιελα δεν ειναι, τι ειναι?
μετα την ανακατασκευη του εχω κανει πανω απο 1000χλμ
53φουλ πομπε με 72αρα σαν τη δικια σου δεν χτυπουσε πειρακια, το ημιπομπε δεν πρεπει να χτυπαει. Μηπως ειναι κατι αλλο; Για δωσε καμια λεπτομερεια, κρυο ζεστο ακουγεται,χαμηλες στροφες λιγο γκαζι κτλ. Βαλε ενα γεμισμα σουπερ αμολυβδη να δεις κανει το ιδιο ή δεν ακους πειρακια;
κρυο ακουγεται πιο πολυ και με λιγο και με πολυ γκαζι αλλα και ζεστο παλι ακουγεται στα ανοιγματα.εβαλα 100αρα εχθες,θα τη καψω και θα ξαναβαλω, σηκωσα και τη βελονα του καρμπ μια θεση και δουλευει λιγο καλυτερα
Μου εχει τυχει δις να φευγει η εκρηξη εξω απο τη φλατζα κεφαλης.Ακουγεται σαν πειρακια στο πολυ πιο δυνατο.Οταν ηταν κρυο το εκανε εντονα ακομα και πτη στιγμη που το εβαζα μπροστα. Μολις ζεσταινοταν απο τη διαστολη εστρωνε. Σφιξε την κεφαλη με ροποκλειδο εστω και δανεικο. Δεν εχω το μανιουαλ μαζι μου αλλα νομιζω θελει 1kg.m
Αφου στο κανει κρυο περισσοτερο , ειναι πολυ πιθανο.
το επαθα οταν το εδεσα και το εβαλα για πρωτη φορα εμπρος,εσφηξα παραπανω τα παξιμαδακια και ολα ενταξει
ο θορυβος εγινε πιο εντονος οταν εβαλα εκκεντροφορο απο το ss που βρηκα τυχαια σε ενα μαγαζι (γνησιος honda καινουργιος στο κουτι του)