ναι αυτά τα ευρωπαικα είναι μιας χρησης..... όταν τα σβηνεις μετα τα πας για ανακυκλωση.... γι αυτό παρε γιαπωνεζικο που δεν χαλαει... και συνεργειο με δυσκολια βρίσκεις για γιαπωνεζικο γιατι δε χαλανε αυτά....
Που είναι αυτός ο P@nos όταν τον χρειάζεσαι?
Sent from me using a computer.
Υamaha Tracer και τα υπόλοιπα βενζίνες.
Τουρινγκ/Σπορ Τουρινγκ μέχρι 1000 κυβικά. Από 1000 και πάνω είναι περιττά
Τι Tracer, τι Tiger 800 που έχω τώρα ... Μικρή διαφορά. Αμα μιλάμε για αναβάθμιση μιλάμε για αυξημένες διαστάσεις για άνεση ταξιδιού με φουλ φόρτο, αυξημένες ροπές για να μην ανακατέυεις το κιβώτιο συνέχεια και ανθεκτικότητα.
Θα αποφασίσω τον Σεπτέμβριο μετά από ένα ταξιδάκι 2500+ χλμ με το Tiger. Αλλά μάλλον για 1290 με βλέπω. Μέχρι τότε θα χουμε διαβάσει και μάθει περισσότερα για τα μηχανάκια...
Συγνώμη θες να μου πεις ότι με τον τρικύλινδρο οχτακοσάρη δεν έχεις άνεση και ροπή;
Με τον όρο "ανθεκτικότητα" τι εννοείς;
Kai τα δύο είναι άψογα αλλά πραγματικό on off και χωμάτινο είναι το ΚΤΜ.
Το 3κύλινδρο είναι εξαιρετικό μέχρι στγμής. Αλλά το έχω σπό τον Σεπτέμβριο μόνο (5.500 χλμ έχει) και δεν έχω πάει ακόμα μεγάλο ταξίδι δικάβαλος τριβάλιτσος. Μόνο βόλτα 100 χλμ δικάβαλος. Γι αυτό λέω οτι θα το αξιολογήσω στο μεγάλο ταξίδι που θα κάνω φέτος Ιταλία - Γαλλία.
Ανθεκτικότητα εννοώ την απόδοση των περιφερειακών ( φρένα, αναρτήσεις κλπ ) σε βαρειά χρήση (φορτωμένο ταξίδι με πολλά χιλιόμετρα). Οι αναρτήσεις του Tiger δεν είναι και τίποτα φοβερό. Μόνο ρύθμιση προφόρτισης πίσω έχει.
Τελευταία τροποποίηση από vkats; 01/05/2015 στις 09:11.
Πραγματικό χωμάτινο με 19/17 και 250 κιλά. Ντα φακ. Πορτοκαλί γυαλιά, άλλος;
Εχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είναι έτσι τα πραγματικά χωμάτινα. Αλλά δεν ψάχνω πραγματικό χωμάτινο αλλά ένα μεγάλο ταξιδιάρικο που να μπορεί να περάσει και 20-30 χλμ χωματόδρομο χωρίς να ξεβιδωθούν τα πάντα
ΥΓ. Καλή Πρωτομαγιά σε όλους. Να περάσετε καλά και να ξεφύγετε λίγο από τις σκοτούρες
κοίτα δεν ξέρω τη τσέπη σου αλλά το να σκέφτεσαι να πουλήσεις ένα καλό τουρινγκ για να πάρεις ένα λίγο καλύτερο θα σκάσεις αρκετά χιλιάρικα.
τα φρένα του τι πρόβλημα έχουν;
όσο για τις αναρτήσεις παίρνεις ένα άφτερμάρκετ αμορτισέρ και όταν είναι να πουλήσεις το μηχανάκι σου, το πουλάς ξεχωριστά.
σε ενοχλεί η σέλα; πας σε ένα σελά και στην κάνει αρχοντικότερη κι από varadero.
σε ενοχλεί ο αέρας; πας και παίρνεις ζελατίνα τζαμαρία και ηρεμείς.
δεν χρειάζεται με την παραμικρή ενόχληση να αλλάζουμε μηχανάκια.
ευτυχώς υπάρχουν του κόσμου τα αφτερμαρκετ να προσαρμόσουμε τη μηχανή στα μέτρα μας.![]()