https://www.youtube.com/watch?v=qZUqH7Ah8vU
ο νταλτον είναι ένα τυπακι που εχει αγορασει ένα 400αρι ρημαδι 20ετιας που ηδη δε θυμιζε σε τιποτα την αρχικη του μορφη, και προσπαθει να το καγκουρεψει τοσο που στο τελος θα του κοστισει οσο δυο ολοκαινουρια γιαμαχα Ρ1.. χωρια τις βλαβες και τα προβλήματα που του βγαζει... αλλα δεν το παει λεει σε μαστορα γιατι ο μαστορας θελει λεφτα, και ετσι το σκαλιζει μονος του..
ΑΑ!! και κατι αλλο για να τελιωνουμε (ναι καλα!!!) γιατι εχω αρχισει να κουράζομαι...
και μια άλλη συμπατριωτισσα σου κρητικοπουλα, την ανεφερα πιο πανω σε προηγουμενο σχολιο, ειχε μπει να ζητησει συμβουλες και τελικα μετα από λιγο καιρο κατεληξε ετσι!!!
αφου όπως βλέπεις είναι γραπτο σου να μην γλυτώσεις από εμενα, γιατι ρε κοπελια δεν ενδιδεις στον πειρασμο και με εχεις και τυρανιεμαι??![]()
Πω πω τι λες η πατριωτισσα? Πουντηνε ρε γμτ δε μπαινει πια? Γιατι πολυ ωραια τα γραφει και γμ τα παιδια πρεπει να ειναι....Α ρε Χανιά, δεν πιανομαστε!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα αυτη η περιγραφη με την πρωτη βολτα σουπερ ταλεντο!!! Να σου πω, ο Μικες που αναφερει εισαι εσυ βρε γκαντεμη?
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Μικε καλε μου δεν αντιλεγω...αλλα εγω εχω σχεση, οποτε ας κλεινει σιγα σιγα αυτη η κουβεντα, γιατι εχουμε τοσες αλλες να κανουμε πολυ πιο ενδιαφερουσες.....ε?
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Σοκολατιτσα κανείς;![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!