Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Aftermarket Αξεσουάρ (Bandit)

η εμπειρια λεει οτι πιο συχνα θα σου κανει ζημια ο μαστορας παρα οχι. αν εισαι διατεθειμενος για να δωσεις λεφτα και να κανεις δοκιμες πληρωνοντας καθε αλλαγη που γινεται ως να φτασεις στο τελειο, προχωρα.

ταπεινη γνωμη, αυτο που λες με τα 215, 220 κλπ ειναι λιιιιγο τοσο δα αστειο και ανουσιο να το κυνηγησεις μονο για αυτο. οποτε αστο ως εχει.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    η εμπειρια λεει οτι πιο συχνα θα σου κανει ζημια ο μαστορας παρα οχι. αν εισαι διατεθειμενος για να δωσεις λεφτα και να κανεις δοκιμες πληρωνοντας καθε αλλαγη που γινεται ως να φτασεις στο τελειο, προχωρα.

ταπεινη γνωμη, αυτο που λες με τα 215, 220 κλπ ειναι λιιιιγο τοσο δα αστειο και ανουσιο να το κυνηγησεις μονο για αυτο. οποτε αστο ως εχει.
    δεν καταλαβες!δεν κυνηγαω τα 5 km πααραπανω.απλα πως ενα bandit 600 με κιτ στα καρμπυρατερ παει τοσο καλα.μιλαει για 8-10 αλογα παραπανο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mauros listis Προβολή μηνύματος
    δεν καταλαβες!δεν κυνηγαω τα 5 km πααραπανω.απλα πως ενα bandit 600 με κιτ στα καρμπυρατερ παει τοσο καλα.μιλαει για 8-10 αλογα παραπανο.
    αν δεν κοψει κανενα ιππο θα σκοτωσω ολο το χωριο με μια σφαιρα, αφου πηδηξω την αρκουδα και πιασω μια σαρδελα 8 κιλα με τα χερια.

Μέλος
    δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το θεμα σου?εχεις η δεν εχεις ιδεα σε αυτο που πολυ απλα ρωταω`??το χεις βαλει πανω?εγω στο αρχικο ποστ ρωτησα αν το χει κανει καποιος κ ξερει κ γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο ενα μηχανακι με φιλτρο εξατμιση κ πειραγμα στα καρμπυρατερ να πηγαινει πολυ καλυτερα?

δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το θεμα σου?εχεις η δεν εχεις ιδεα σε αυτο που πολυ απλα ρωταω`??το χεις βαλει πανω?εγω στο αρχικο ποστ ρωτησα αν το χει κανει καποιος κ ξερει κ γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο ενα μηχανακι με φιλτρο εξατμιση κ πειραγμα στα καρμπυρατερ να πηγαινει πολυ καλυτερα?
    10 ιππους, φιλτρο εξατμιση βελονες, 600 κυβικα. Δεν υπαρχει περιπτωση. Ξεκιναω με αυτο.
    Το δευτερο, αν εχεις ασχοληθει λιγο με διαβασμα εστω περι βελτιωσεων σε καρμπιρατερ, λυση "plug and play" δεν βρισκεις. Αν υποθεσουμε οτι το κιτ καθεται καλα, ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα χρειαστει ταιριαγμα. Θες στο υψος απο τις βελονες, θες στο νουμερο των ζιγκλερ, θες στο υψος των φλοτερ, στο ελατηριο των σλαιντς η στις τρυπες που πειραζουν μερικοι. Το καθε βαλε-βγαλε-δοκιμασε αφου δεν ξερεις να το κανεις, θα το πληρωσεις. Και υπαρχει παντα η περιπτωση να μην το βρεις. Οποτε αφου το μηχανακι σου δουλευει σωστα, ακομα και αν δεν εχει 5χαω τελικη παραπανω, θεωρω οτι μαλλον σφαλλεις με το πειραγμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    καλυτερα πουλα το μηχανακι σου και παρε πιο γρηγορο αν σου λειπουν τα αλογα.

το δικο μου bandit 650 που ειναι Injection τερματιζει η 6η στα 250. πλεον τα βρισκεις στα 3000-3500€ με abs.

υπαρχει και το hornet με καμια 100η αλογα που εχει καλυτερες επιταχυνσεις αλλα χανει σε τελικες λογω οτι ειναι γυμνο. Το Ζ750 μια απ τα ιδια.

Υπαρχει και το ντυμενο fazer που βγαζει κι αυτο καλες τελικες και εχει και 100αλογα.

Σωστα στα λεει ο amyrou, να παλεψεις στο bandit των 78ιππων να πας οπως πανε τα 600αρια που βγαζουν 100 δε γινεται. μην πετας λεφτα ασκοπα. Με τα καρμπ θα σιχτηριζεις μια ζωη αμα τα πειραξεις και φυσικα δε θα παρεις 10 αλογα αλλα το πολυ 2-3, και φυσικα θα καταστρεψεις την ομαλη λειτουργια χαμηλα ή/και την καταναλωση
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    κ αυτο στο προγραμμα ειναι!αλλα ρε φιλε δεν ειναι κριμα να βλεπεις κατι bandit 600 να πατανε 220χλμ?κ εμενα παει 215 τερμα.
    Τωρα λες μαλακιες.Μια χαρα εισαι.

Μέλος
    οκ!!δηλαδη ηταν τοσο δυσκολο να πει καποιος χωρις ειρωνιες οτι δεν αξιζει απλα κατι τετοιο?σας ευχαριστω πολυ!οσο για τα αλλα μηχανακια ευχαριστω δεν θα παρω γιατι το στρογγυλοφαναρο ειναι απλα το πιο ομορφο!

οκ!!δηλαδη ηταν τοσο δυσκολο να πει καποιος χωρις ειρωνιες οτι δεν αξιζει απλα κατι τετοιο?σας ευχαριστω πολυ!οσο για τα αλλα μηχανακια ευχαριστω δεν θα παρω γιατι το στρογγυλοφαναρο ειναι απλα το πιο ομορφο!
    καπου ισως καποτε θα αρχισεις να ξεχωριζεις την πλακα απο την ειρωνια και το οτι δεν στα λεμε ολα κακοβουλα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    κι εμενα απο γυμνα μου αρεσουν μονο τα στρογγυλοφαναρα. ειχα καποτε κι ενα cb400.

δες hornet 600 και hornet 900. Ειδικα το τελευταιο το βρισκεις τσαμπα πλεον, ειναι Injection και βγαζει 110 αλογα μαμα. Μονο μειον οτι καιει πολυ.

υπαρχουν και αλλα στρογγυλοφαναρα εκτος απο το bandit. Το bandit ειναι απο τα πιο αδυναμα και λιγοτερο σπορ στην κατηγορια του.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. HONDA CBF 250 aftermarket αξεσουαρ
    από nikos cbf250 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2013, 11:50
  2. aftermarket αξεσουαρ για xt660x 2005
    από gargul στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2013, 22:53
  3. Απαντήσεις: 4