ΠΑντως με 27 σελιδες και 392 απαντησεις αν για καθε απαντηση βαζαμε ενα 5 ευρω το τσιμπαγε το scooteraki καινουργιο το κοριτισι και καναμε και μια καλη πραξη...![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Προσευχές, ευχέλαια, βουντού, μαύρη μαγεία... ό,τι κι αν κάνω ο καλύτερος πελάτης του Καύκα έχω γίνει
Εδώ είναι ο pipe smoker.
Είχε πάει για κατούρημα.
Καλά σου τα είπε κι ο pipe, καλά σου τα είπε κι ο μικές, καλά σου τα είπε κι ο daz.
Εσύ άκουγες μουγκρητό και θεωρούσες ότι ήθελε αλλαγή η σχέση στο κιβώτιο. Μπορεί όμως να έχεις πολύ ευαίσθητα αφτιά.
Λέμε λοιπόν:
Κάνει το παπάκι στο ρελαντί: βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ
Εσύ ανεβάζεις σχέση στο: βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ
Επειδή εγώ δεν ξέρω ούτε που ακριβώς αλλάζεις (ξέρω μόνο ότι αλλάζεις νωρίς), ούτε γίνεται με "βρ βρ" να σου περιγράψω πού πρέπει να αλλάξεις, σου λέω βάρα μία κόφτες να δεις ότι έχει πολύ ακόμα.
Άρα,
Κάνει το παπάκι στους κόφτες: βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ
τί συμπέρασμα βγάζουμε?
Ότι εσύ ακούς ότι υπάρχει και το "βρρρρρρρρρρρρρρ" που δεν το είχες ακούσει ποτέ σου γιατί νόμιζες ότι στο "βρρ" πρέπει να ανεβάσεις, πλέον καταλαβαίνεις λίγο τα επίπεδα θορύβου και μουγκρητού και ανεβάζεις στο "βρρρρρρ" το οποίο είναι ανάμεσα στους κόφτες και στο σημείο που ανέβαζες εσύ.
Απλό δεν είναι?
Δεν υπάρχω λέμε ο πστς!:a44:
ασε το παπι και παρε ενα τετοιο https://youtu.be/v_bs_loTl3I μηχανακι.
Ζωιδακη θες να πεις. Αυτος ειναι που εχει τοση σχεση με το τραγουδι οσο και η Παολα, αλλα αυτη ειναι ωραια τουλαχιστον, αυτος ουτε καν βλεπεται...
Καλα , αμα θες τετοια ηλιοβασιλεματα, περιμενε να παω Καραιβικη (που ειναι το ονειρο μου) και θα σου στειλω απο κει, και μαλιστα χωρις νησακια και βλακειες μπροστα...
Λοιπον το εκανα αυτο τωρα που γυριζα απ τη θαλασσα, και τους βρηκα τους κοφτες! Ειναι εκει που οπως ειπες οταν ανοιγεις κι αλλο το γκαζι δεν επιταχυνει πια, και επισης παρατηρησα οτι στο ιδιο σημειο τα πατακια γαργαλανε πολυ τις πατουσες, αλλα παρα πολυ!Εισαι καλος δασκαλος...
Ενταξει, σας το ξαναλεω, οι φαντασιωσεις σας πανε πολυυυυυυυυ μακρια...!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Λοιπον το εκανα αυτο τωρα που γυριζα απ τη θαλασσα, και τους βρηκα τους κοφτες! Ειναι εκει που οπως ειπες οταν ανοιγεις κι αλλο το γκαζι δεν επιταχυνει πια, και επισης παρατηρησα οτι στο ιδιο σημειο τα πατακια γαργαλανε πολυ τις πατουσες, αλλα παρα πολυ!Εισαι καλος δασκαλος...
Παντα πίστευα οτι η οδήγηση στους κοφτες ειναι διασκεδαστικο πράγμα.....
aleaxzafeir