Ναι,ήρθαμε και φύγαμε πολύ νωρίς καθώς είχα τραπέζι πίσω.
Απλά το ήθελα πολύ να το δώ από κοντά,γιατί το συγκεκριμένο το περίμενα πως και πως για το χρώμα του.
ήταν πιο αργοί αυτοί, αυτός είχε δικό το χρονόμετρο ,τοποθέτημένο κτλ. ήταν το μοναδικό R1M που έτρεχε. Σαν σταματημένους τους περνούσε όλους.
Ούτε τον ήξερα τον άνθρωπο μας είπε για το youtube Να δούμε ένα βιντεάκι του σε κάποια φάση και πάθαμε ζημειά για΄τι μπήκα επι τόπου και είναι ένας αναβάτης που ξεκίνησενα οδηγάει μηχανές στα 43 του ...και στα 45 νομίζω αν μας είπε σωστά έτρεξε στο le mans 24
https://www.youtube.com/watch?v=gWPsX4Gm6Nc
ΑΠΙΘΑΝΟΣ!
Ωραίος...
Ναι το είδαμε το R1Μ στο box του, όταν πήγαμε με τον Αρη να βρούμε τον κάτοχο του μαύρου R1 που φαίνεται από πίσω. Είναι αυτό που σας έλεγα στις προηγούμενες σελίδες...
Όταν μπορέσει ο Αρης, θα βάλει το κομμάτι του video που τον πετυχαίνουμε στην 13, και στην 15 φρενάρει και βγαίνει...
Χάρη τοιμάσου....Σου έχω δώσει στίγμα απο τον Κρίκο ήδη...Παίδες μπράβο σας ρε σεις ευτυχώς να μπήκε και μια νότα χαράς με αυτό το Trackday,είχα ακούσει πρόσφατα για τις διοργανώσεις του Χάλαρη αλλά και με τις φωτό και με το πώς περάσατε τώρα με έχετε βάλει στην πρίζα να ανέβω το Σεπτέμβρη.Πάντα όρθιοι και ευτυχώς να που υπάρχει και μια αξιοπρεπής πίστα επιτέλους και δε φοβόμαστε με τα παλιοΜέγαρα και τις καταπληκτικές τσιμεντιές τους..
Μπράβο ρε παιδιά,όμορφα πράγματα, όμορφα μηχανάκια (ειδικά το καινούργιο R1 :a07: ) Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι![]()
The only easy day was yesterday.
Αν το βρείς κτλ. και το έχεις σε βίντεο στείλε μου το ,γιατί θα του το δώσω,θα το ήθελε σε βίντεο να δεί τι και πως επί της μηχανής.
Όσο για τα υπόλοιπα τέλος του μηνός θα τον δούμε με το έτοιμο και στημένο όπλο,για τον αγώνα. Γιατί τώρα ούτε αναρτήσεις δεν είχαν ρυθμίσει,απλά ήθελε να δεί πως πάει, σκέψου οτι όταν πήγε για το highside μετά μπήκε ένα τελευτάιο season και είπε ότι αν δεν τα πάει καλά θα φύγουν έτσι απλά γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού έχει μάπα λάστιχα.Αφού το έφτασε και στο όριο του.
Το ότι εγώ θα άκουγα άνθρωπο να λέει για το R1M ότι το έφτασε στο όριο του ,ότι ντάξει μωρέ δεν έχει και πολύ γκάζι στην επιτάγχυνση ,και ότι περίμενε περισσότερα πράγματα στην εκκίνηση κτλ. δεν το περίμενα. Εγώ τα βλέπω για διαστημόπλοια.
Όσο για τις χρονομετρήσεις του ,εκεί κοντεύω να σκάσω που γυρνούσε για πλάκα στο 1.20 με 1.21 έτσι με τόσο "χάλια"στημένη μηχανή όπως είπε ο ίδιος, και την ίδια ώρα ρεκόρ πίστας νομίζω είναι του βούλγαρου sic που λέει εγώ,έτσι όπως είναι τουμπανιαζζζζζμένο το νταγάρι του στο 1.18.
Οπότε περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα,αλλά και το ότι μας κάλεσε.
Ζητήσαμε να βγεί ένας φίλος μου φώτο μαζί του στην μηχανή,και πάει ο΄ενας δεξιά και ο άλλος αριστερά,και λέει ο γιώργος, τι ;;;;τι το ακουμπάς το ντεπόζιτο ;;; έτσι θα βγείς;;; ανέβα πάνω να βγείς σωστή φώτο. Ο άλλος του έφυγαν τα κλαπέτα :P
Χώρια οτι τον λεει τόσο φυσικά ,γιατί να βγείς ΄φωτο μαζί μου; σε φάση δεν είμαι κανένας εγώ...Μιλάμε ο άνθρωπος καθούσε μας μιλούσε λες και ήταν της παρέας μας,και ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
Απίστευτος!
το παλικαρι με το ρ1 θα ειναι στον αγωνα στα μεγαρα?αν καταλαβα καλα.
Καλησπέρα κι από μένα!!
Όντως πολύ καλή οργάνωση, με πολλές συμμετοχές, με καινούργιες γνωριμίες,byron, sapila και πολλά άλλα παιδιά άλλα και συναντήσεις με παιδιά που δυστυχώς ή ευτυχώς συναντιόμαστε μόνο σε trackdays.Αν θα μπορούσα να άλλαζα κάτι ίσως να έθετα κάποιους περιορισμούς στα σημεία και στους τρόπους προσπεράσματος για να αποφεύγονται προσπεράσεις μέσα στα ς και έτσι να αποφεύγονται παρατράγουδα. Επίσης νομίζω πως η χρονομέτρηση είναι ένα εργαλείο που βοηθά στην σωστή κατάταξη σε γκρουπ του κάθε αναβάτη και δεν πρέπει να είναι προαιρετική. Τα παραπάνω τα έχω δει να λειτουργούν σε άλλες διοργανώσεις και βοηθούν στο να αποφεύγονταν περιστατικά όπως αυτό που αντιμετώπισε ο Βύρωνας και πολλοί άλλοι.......... Πάντως το σίγουρο είναι πως πήγα με χαμόγελο και έφυγα με ακόμη μεγαλύτερο.
Τώρα το 1290 το έχω κάνει testride και δεν το οδήγησα στην πίστα. Σε σύγκριση με το v4 έχω να πω το εξής: Πολύ πολύ πιο φιλικό για τον καθένα,πιο όρθια θέση οδήγησης,άλλη γεωμετρία πιο εύκολο στις στροφές (δεν ξέρω πόσο είναι σταθερό μέσα σε αυτές) ΑΛΛΑ.... δεν με φόβισε!! 180 άλογα και....τίποτα. Ειχα το 990sm prin to v4 και το μηχανάκι με κ@υλωνε απίστευτα. Όταν πήρα το 1290 δεν είχα αυτό το συναίσθημα. Τώρα me to v4 έχω πάθει πλάκα με το σασί του. Το μηχανάκι είναι απίστευτα σταθερό, έχει πολύ δύναμη και με το shifter πορώνομαι. έχει μια ασάφεια βέβαια με τα σασμάν αλλά δεν βαριέσαι.... πάλι το τουρμπονο θα διάλεγα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και όσο για το ρ1 ρε παιδιά.........πως δουλεύει ετσι το γ@@@@νο? τι ήχος είναι αυτός........απίστευτος. και το λέω εγώ ένας ευρωπαίος ψιλοκομπλεξικος. πολύ καλό πολύ καλό