Mε ειδα να γυρναω απο τα χωραφια με το παπί με τη φορμα, ακρανωτος, και μαυρα χερια
και να πετυχαινω μπουλουκι μοτοσυκλετηστες φουλ εξτρα.
Χαιρετησα και με κόρνα και με το χέρι και ανταπεδωσαν αλλά με ενα βλεμμα "τί ειναι αυτος τωρα ρε?"![]()
Με είδα με το παπι της δουλειάς στην εθνική να έχω τύχη ΒΟΥΝΟ. Κόλησε το μοτέρ (ή μπιέλα όπως μου παν) κόβει περί τα 20 με 30 χλμ επί τόπου. Με είδα να δυσκολεύομαι να το κρατήσω στην ευθεία και την νταλίκα από τα δεξιά μου να μου ξηλώνει τον καθρέφτη.Με είδα με τύχη να κρατιέμαι όρθιος. Νομίζω τα είδα κωλυόμενα....![]()
να κανω βολτιτσα στα προαστια και περιξ μετα απο ενα μηνα απραξιας λογω απουσιας και να ανοιγει η ψυχη μου.Ποσο μου ελειψες....
Με είδα σήμερα να οδηγώ για πρώτη φορά σκούτερ (πάνω από μια βόλτα) και να πηγαίνω σαν χ....ος μέχρι να το συνηθίσω.. Με είδα μετά να ανεβαίνω στον πάπιο μου και στο πρώτο απότομο φρένο έψαχνα να βρω μανέτα στο αριστερό και να γελάω μόνος μου μόλις το συνηδειτοποιώ!!
Με είδα να είμαι τιγκα στο γυναικόπαιδο με το κουτί και να θέλω να πάω σήμερα πρωτομηνιά , στην Κόρινθο.
Μετά απο μισή ωρα μποτιλιαρισμα, απο Κηφισό μέχρι Χαϊδάρι, ευτυχώς μου 'κοψε και γύρισμα πίσω.
Με είδα να δοκιμαζω να πάω στο Τατόι απο την άλλη Ε.Ο. αλλά και εκεί τα ίδια! Καβάλας- Άγιοι Ανάργυροι μισή ώρα
Με είδα να καταληγω στο πάρκο Τρίτση και τελικά να περνάμε super με καλαμάκι, μπύρα και στον ήλιο σαν μοσχάρια.
Δεν υπάρχει χειρότερη 'μέρα για έξοδο, απο αυτή της πρωτομαγιάς.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Με είδα να ξεκινάω από το σπίτι και ξαφνικά να μου δείχνει το πίσω λάστιχο 10 PSI κάτω στα καλά καθούμενα... στο πρώτο βενζινάδικο συμπληρώνω αέρα και είμαι ακόμα με την απορία "πως γένεν ατό"
με ειδα να πλησιαζω το αμαξι να μπω και η πορτα να μην ειναι κλειστη τελειως.Τι στο διαολο σκεφτομαι..εκτος που τις πιο πολλες το αφηνω ξεκλειδωτο,τωρα δεν κλεινω και τις πορτες;Ραδιοσιντι-κλεφτρονια 0-1.Καλο μηνα.
Με είδα να ετοιμάζομαι να πάω να ψήσω σε φιλικό μου πρόσωπο στο Πεύκο. Ετοιμάζω το αμάξι, την γυναίκα και το σκύλι για να περάσουμε την Πρωτομαγιά. Ευτυχώς ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσω με παίρνει ο κολλητός μου και μου λέει να αναθεωρήσω το μέσο μεταφοράς μου. Έτσι φεύγω με την μηχανή και μόλις 800μ μετά το σπίτι μου αντικρίζω ένα μποτιλιάρισμα ακινητοποιημένων αυτοκινήτων στην Καβάλας που ξεκίναγε λίγο μετά το Σαρακάκη και τελείωνε στα διόδια της Ελευσίνας.
Από τα 7 μου που ζω στην Αθήνα δεν είχα ξαναδει τόση κίνηση.
Ευτυχώς το τηλεφώνημα του κολλητού μου μας επέτρεψε να περάσουμε μια πανέμορφη αργία.
Με είδα να περνάω από Μπραλο μετά από χρόνια!
Η χαρά του παιδιού λεμε![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να το δαγκώνω χθες το βράδυ με την καλοκαιρινή εξάρτηση
Mε είδα να συνειδητοποιώ ότι έχω 6 μήνες ακριβώς να ανέβω στην μηχανή για βόλτα.....το κακό είναι ότι αρχίζει να μην μου λείπει με άλλες τόσες ασχολίες όλη την μέρα που και χρόνο να είχα από την κούραση θα προτιμούσα να κοιμηθώ στον ελεύθερο μου χρόνο παρά να την χαρώ όπως παλιά....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Mε είδα Πρώτη του μήνα να ξεχνάω οτι αλλάζουμε πλευρά στα αμάξια στη γειτονιά και να τρώω μια καταπληκτική κλήση 40ευρου γιατί το λεωφορείο δε μπορούσε να περάσει και έτσι για να μπεί η Πρωτομαγιά με "κέφι"....για να μάθω την επόμενη φορά και να προσέχω...
Με είδα να έχω στενές επαφές τρίτου τύπου με ταξί. Απότομη αλλαγή πορείας χωρίς φλας το ταξί και εγώ κόντεψα να δω πόσο έγραφε το ταξιμετρο. Πάλι το γόνατο την άρπαξε αλλά ευτυχώς πολύ ελαφρά...
Προσοχή γιατί δε συγχωρεί εκεί έξω...