Today is also a special day. Jorge Lorenzo turns 28 years old. Congrats mate! Happy birthday #MovistarYamaha #MotoGP https://www.facebook.com/yamahamotog...type=1&theater
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 04/05/2015 στις 20:56.
Aυτο που δε πρόσεξε κανείς η έστω δεν ανέφερε είναι οτι ενω τερματίσανε τα μηχανάκια και πήγανε για τις χαιρετούρες πριν αναίβουν στο
βάρθρο, μόνο η Honda κάλυψε το πίσω ελαστικό με τη κουβέρτα για να μη τραβήξει πλάνα και δείξει τη φθορά ενω οι άλλες μηχανές είχαν αφήσει
σε κοινή θέα τα λάστιχα...γιατί να βάλεις κουβέρτα σε ένα φθαρμένο και κατεστραμένο ελαστικό..
![]()
Γιατι δεν είναι φθαρμένο και κατεστραμένο![]()
Ότι είπε ο από πάνω.
Μάλιστα όταν μπήκε ο ΜΜ πριν έρθει ο Γιώργος φαινόταν πολύ ποίο καθαρό απ τού γιατρού.
Σε πλάνα κατά την διάρκεια του αγώνα η φθορά των γιαμαχαιων ήταν εντονότερη απ του ΜΜ
λες και δεν το ξέραμε ότι η Η δεν τρώει λάστιχα ( τουλάχιστον όταν φοράνε όμοια μεταξύ τούς)
Γιατί η κουβέρτα δεν έφτανε να καλύψει και να κρύψει όλο το μηχανάκι...
Δε ξέρω αμα ειναι χορηγός..αλλα τοσα χρόνια δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο..![]()
Κάποιες φορές δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνετε πλάκα η όντως το έχετε απορία. Το ποιο πιθανό σενάριο για μένα είναι για να μην καταλάβουν λεπτομέρειες οι αντίπαλοι για το σετάρισμα των αναρτήσεων κτλ. Οι απίστευτα έμπειροι λαστιχάδες που έχουν εκεί μπορούν κοιτάζοντας τα ελαστικά να καταλάβουν πολλά κυρίως διαβάζοντας τη φθορά τους
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
ορίστε βαρέθηκε να κρατάει επίπεδο κι ο fkol και το έριξε στο τσίγγλισμα.......![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου