Όπα νοτακο βαστα γιατι δεν ειπα αυτο!!!
Όπα νοτακο βαστα γιατι δεν ειπα αυτο!!!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Kαι 'συ ρε Αμυρου μου φερνεις παραδειγμα χωρα με κομμα παιδεραστων...
Τεσπα, για μενα το να κανει μια κοπελα ή ενας ανδρας sex καθε μερα με 100 διαφορετικους συντροφους δε με ενοχλει εφοσον ειναι επιλογη του.
Η εμπορευματοποιηση του ερωτα ή του sex και η εκμεταλευση ανθρωπων με ενοχλει εντονα ομως.
Αυτα.
MADE IN JAPAN 日本製
Γκουχ είπαμεκάτιγιαταμοντέλασεεκθέσειςτζιπίπασαρέλες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ γκουχ.
Στην επόμενη κουβέντα για πολιτική θα ακυρώσουμε οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα γιατί είναι χώρα με κόμμα ναζιστών, λοιπόν.
Για έναν άνθρωπο που επιθυμεί έτσι να βγάλει το προς το ζην λοιπόν, δεν θα ετίθετο θέμα. Και αν υπήρχε το αυτό νομικό πλαίσιο με τους κουτόφραγκους θα ήταν ένα ιδιαίτερα ισχυρό πλήγμα στα παράνομα κυκλώματα. Για να μην συζητήσουμε πόσοι ακόμα βγάζουν μαύρο κέρδος από την ύπαρξη αυτών των κυκλωμάτων και παίρνουν μιζούλες για να τα αφήνουν σε ησυχία...
εγω πελατης δεν ειμαι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια με το αγοραιο σεξ
πανω σε κρεβατια χτιζονται διαχρονικα καρριερες, δημοσιες σχεσεις, επαγγελματικα ντηλς, πολιτικα παιχνιδια κλπ και μας πειραζει το κοριτσακι που ελλειψει προσοντων και παιδειας ΕΚΟΥΣΙΑ ασκει το επαγγελμα;
υπαρχουν γυναικες που εχουν μεγαλωσει και σπουδασει παιδια ετσι, θα ηταν καλυτερες αν παντρευονταν εναν αποστρατο αξιωματικο 60 χρονια μεγαλυτερο για να τους μεινει η συνταξη;
αν υπηρχαν σωστα πλαισια λειτουργιας δεν θα υπηρχε ουτε traffiking, ουτε βιασμοι, ουτε σχετικα μεταδοτικα νοσηματα
αλλα εδω τις προαλλες ο αλλος δικαστηκε μετα απο 5 χρονια και εφαγε προστιμο 200000 για να συνεχισει ανενοχλητος.......
Το ακούσια μας ενοχλεί, τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε το θρεντ, από την εκμετάλλευση παρά την θέληση, όχι την εργασία.
βιασμοί κλπ που λες, υπάρχει χώρα με μηδενικό ποσοστό;;;;;
μιλαω για βιασμους μεσα στο χωρο για εξαναγκασμο οχι γενικα
Ο αποπάνος μεταφράζεται ως ο από πάνω.
@προς όλους :
Ναι, το εκούσια από το ακούσια είναι όλη η διαφορά σε αυτό και σε χίλια άλλα θέματα.
Στο εκούσια εντάσσεται και η επιλογή έξ' ανάγκης.
Προτιμώ δηλαδή να τον πάρω από το να ψοφήσει το παιδί μου από τη πείνα.
Σταυρώστε με.
Το σλόγκαν του μήνα θα είναι "Je suis putain" ή όπως το γράφουν οι φραντσέζοι;;;