Σελίδα 17 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ζητάμε να τους πιάνουν.Οπως το κράτος ζητάει απο εμάς να είμαστε σωστοι απέναντι στο σύνολο ως πολίτες πληρώνοντας φόρους κτλ κτλ,έτσι και εμείς ζητάμε το ίδιο.

Βέβαια μια δευτερη σκέψη ειναι πως το Κράτος και η Βία είναι αδέρφια οπότε...
    Ποιός σου είπε ότι επειδή πληρώνεις/πληρώνω φόρους έχεις/έχω την απαίτηση να μας προσέχει η αστυνομία και το κράτος;
    Πότε έγινε αυτό για να γίνει και τώρα;

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Γιατί αυτή ειναι η δουλειά τους εξ ορισμού.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Γιατί αυτή ειναι η δουλειά τους εξ ορισμού.
    Καλό είναι να έχεις απαίτηση.
    Εγώ πάντως δεν θα ποντάριζα 18600€ ,ούτε στην ικανότητα τους να το κάνουν, ούτε στην πρόθεσή τους.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ πάντως απορώ πως το εκλάβατε τόσο στραβά αυτό που έγραψε ο Amyrou...

δηλαδή δικαιολογείτε αυτόν που παίρνει ένα iphone αλλά αν του πέσει κάτω για 3 χρόνια μετά που θα το ξεπληρώνει δε θα έχει να πάρει ούτε τηλεκάρτα

ή σας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος μπατίρης να πάει να πάρει ένα κουστούμι Armani και αν του πέσει πάνω κάνα πιάτο φασολάκια να φοράει το βρακί του ανάποδα μετά γιατί δεν έχει να πάρει κάτι άλλο ;

Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μηχανάκι, δε μιλάμε για φαγητό για τα παιδιά μας (που εγώ δεν έχω αλλά τέλος πάντων)

Αν αγοράσεις ένα όχημα των 20 χιλιάδων γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε μπορείς να το συντηρήσεις ή δε μπορείς να ανταποκριθείς σε μια πτώση ή ότι η απώλειά του θα σε "στείλει στον τάφο" (οικονομικά εννοώ), τότε συγνώμη, αλλά κάτι λάθος έχεις κάνει

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

δηλαδή δικαιολογείτε αυτόν που παίρνει ένα iphone αλλά αν του πέσει κάτω για 3 χρόνια μετά που θα το ξεπληρώνει δε θα έχει να πάρει ούτε τηλεκάρτα

ή σας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος μπατίρης να πάει να πάρει ένα κουστούμι Armani και αν του πέσει πάνω κάνα πιάτο φασολάκια να φοράει το βρακί του ανάποδα μετά γιατί δεν έχει να πάρει κάτι άλλο ;

Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μηχανάκι, δε μιλάμε για φαγητό για τα παιδιά μας (που εγώ δεν έχω αλλά τέλος πάντων)

Αν αγοράσεις ένα όχημα των 20 χιλιάδων γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε μπορείς να το συντηρήσεις ή δε μπορείς να ανταποκριθείς σε μια πτώση ή ότι η απώλειά του θα σε "στείλει στον τάφο" (οικονομικά εννοώ), τότε συγνώμη, αλλά κάτι λάθος έχεις κάνει
    If you can't buy it twice,you couldn't afford it in the first place!

Η καύλ@ δεν έχει μέτρο Αριστείδη, έχει να κάνει με υποδοχείς του εγκεφάλου.
    Είναι συναίσθημα που κάπως πρέπει να εκδηλωθεί.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Η καύλ@ δεν έχει μέτρο Αριστείδη, έχει να κάνει με υποδοχείς του εγκεφάλου.
    Είναι συναίσθημα που κάπως πρέπει να εκδηλωθεί.
    Συμφωνώ απόλυτα
    όμως είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ταύλες πληρώνονται

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Συμφωνώ απόλυτα
    όμως είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ταύλες πληρώνονται
    Από γεννήσεως κόσμου μπορώ να πω.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τίτλος Θέματος:Τι θα γίνει με τις κλοπές;
    Απάντηση:Θα συνεχίζονται.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Θέλω, εδώ και χρόνια, να κάνω ένα ταξιδάκι ως το Σούνιο. Διαβάζοντας και διάφορα θρεντάκια εδώ για την συγκεκριμένη βόλτα το σούρουπο στην παραλιακή κλπ το συναίσθημα μεγαλώνει. Το αναβάλω όμως επίσης εδώ και χρόνια, λόγο της διανυκτέρευσης που θα χρειαστώ. Που στο καλό να αφήσω το μηχανάκι το βράδυ? Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο (των 60 με εκατό ευρώ) που να το εξασφαλίζει κάπως αυτό? Υπάρχει άλλος τρόπος? Η καλύτερα να πάω «ξανά» Πελοπόννησο? Η πρέπει να το κάνω με αυτοκίνητο?

Τίτλος Θέματος:Τι θα γίνει με τις κλοπές;
    Απάντηση:Θα συνεχίζονται.
    παράλληλο θέμα: Τι θα μπορούσε να γίνει με τις κλοπές?
    Απάντηση: επιχείρηση της αστυνομίας.
    σχετική συζήτηση: γιατί δεν γίνεται τίποτα, οι λόγοι, και οι λόγοι πίσω από τους λόγους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Εντάξει. 3000 το αγόρασα. Αλλά και με 10 και με 20 να μπορούσα να πάρω κάποιο, νομίζω το ίδιο θα ζοριζόμουν σε περίπτωση κλοπής.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Ρε παιδιά εγώ την κρύβω στην αυλή με 2,5 σκυλιά να τη φυλάνε και κάθε βδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι σηκώνομαι και τους βλέπω να φεύγουν με τη μηχανή μου.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Εντάξει. 3000 το αγόρασα. Αλλά και με 10 και με 20 να μπορούσα να πάρω κάποιο, νομίζω το ίδιο θα ζοριζόμουν σε περίπτωση κλοπής.

Σου χουν κλέψει ποτέ κανένα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά εγώ την κρύβω στην αυλή με 2,5 σκυλιά να τη φυλάνε και κάθε βδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι σηκώνομαι και τους βλέπω να φεύγουν με τη μηχανή μου.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι.
    Στο λυκόσκυλο του φίλου μου (σε μονοκατοικία) έριξαν υπνωτικό - μάλλον σε σπρέυ όταν αυτό πήγε κοντά στον φράχτη να τους τσεκάρει. (είπαν κ για πανί εμποτισμένο η αστυνομία αλλά αυτό αποκλείεται διότι το σκυλί είναι εκπαιδευμένο κ δεν ακουμπούσε τίποτα από ξένους).

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58
  3. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07

Κανόνες δημοσιεύσεων