Βαπόρια είναι... και εγώ βρακανδέρο έχω.
Δεν είναι μηχανάκι επιδόσεων αλλά:
Μπορεί τα 230-235 που έχει τελική να φαίνονται λίγα αλλά μπορεί να τα βγάζει σε ανηφόρα δικάβαλο και τριβάλιτσο με τανκμπαγκ τίνγκα που λέει ο λόγος... και στο τέλος της διαδρομής να κατεβαίνεις και να είσαι ατσαλάκωτος. Αυτή είναι και η αξία του.
Θυμάμαι σε ένα Ζ750 που είχα όταν έβαζα δεύτερο άτομο γονάτιζε... καμία σχέση με το βρακαδέρο, το φορτώνεις με δεύτερο άτομο σφίγγεις την ανάρτηση και δεν αλλάζει τίποτα στην οδήγηση.
Πάντως μετά από αυτό το μηχανάκι όλα τα άλλα μου φαίνονται ποδήλατα... βασικά έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά του όρου "μοτοσυκλέτα" όπως την φανταζόμαστε όταν την ακούμε... βαριά μεγάλη στιβαρή μοτο. Το να την πεις μηχανή ή μηχανάκι δεν της ταιριάζει. όπως δεν ταιριάζει και σε καμία μεγάλη ον οφφ.
κογιότε αν δεν κόψεις κανένα χιλιόμετρο τελικής... για τα λοιπά δεν σχολιάζω καν. Ρε κέρατα, αν σας έβριζαν το σόι λιγότερο θα σας πείραζε...
Tι λιγα τα 230-235 χλμ ρε παιδια;; Με ποσα να ταξιδευεις και ποσο να τρεχεις;; Με 300;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ευτυχώς που κάνουμε πλάκα με τα χιλιόμετρα, ίσως επειδή έχουμε οργιώδη φαντασία, ποιός ξέρει;
Δεν νομιζω να υπαρχει εστω και φτιαγμενο Βαραντερο με power commander και ακραπες εξατμισεις και αλλες χαρτογραφησεις που να πιανει αυτα τα νουμερα τελικης...Με 16αρι γραναζι και χωρις επεμβασεις οδηγας ησυχα με τελικη γυρω στα 220 στο κοντερ αλλα πεθαμεναντζιδικι στις χαμηλες, με βελτιωσεις πας καλυτερα στις χαμηλες αλλα πας πιο κατω στις τελικες..αυτο ομως νομιζω συμβαινει σε ολα τα μοτορια οταν αλλαζουμε χαρτογραφηση...
Ο λογος που συζηταμε ειναι οτι και αυτο το μηχανακι ειναι στην ιδια κατηγορια με το τιγρη τον 955 και τα δυο εχουν γραψει ιστορια αλλα το βαραντερο προτιμηθηκε σε πωλησεις αν και με λιγο λιγοτερους ιππους λογω αθανατης αξιοπιστιας, πολυ γλυκειας λειτουργιας του μοτερ που σε νανουριζει και φυσικα μετα το 2003 λογω των ανεπαναληπτων ABS/CBS φρενων που ειναι κορυφη ακομα και σημερα..
Κατα τα αλλα στο λουκ σαφεστατα μου αρεσει πιο πολυ ο τιγρης, ειδικα ο μαυρος με τις ασημι ριγες...ευχομαι στο συναδελφο να βρει λυση και να χαιρεται την μηχανη του για ππολλα πολλα χρονια γιατι αυτες οι σχεδιασεις ειναι ανεπαναληπτες..
Κολλημένο ρελέ μίζας. Αλλάζεις ρελέ και είσαι κομπλέ. Διάβασε περισσότερα εδώ για να ξέρεις άλλη φορά.
http://www.forumtriumph.gr/viewtopic...&t=4837#p65452
(στο Triumph ενδέχεται το ρελέ σου, να είναι κυβικού σχήματος, αντί κυλινδρικού, δεν αλλάζει κάτι με αυτό)
Συνήθως τα ρελέ κολλάνε από την διάβρωση, στην ανοικτή θέση, οπότε πατάς μιζιά και δεν γίνεται τίποτα, αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο που συνέβη σε εσένα, να κολλήσει στην κλειστή θέση και να δίνει μίζα ατελεύτητα.
Έχω ξαναδεί περίπτωση κολλημένου ρελέ, και μάλιστα στα μέρη σου κοντά, Γιάννενα, σε Multistrada 1000.
Είμαι σχεδόν βέβαιος, άμα ανοίξεις το παλιό ρελέ, θα είναι τίγκα στην διάβρωση μέσα.
Καλή συνέχεια.
Ρε γιατί δε μου το σφυρίξατε ότι το zopas και ο coyote γράφουν πάλι για το varadero να μπω να κράξω και εγώ λίγο?
Να σας πω ρε καρντάσια, σας πείραξε που το varadero έβγαλε το ίδιο πρόβλημα με ένα ducati και μια σοβρακοφανέλα και δεν μπορέσατε να κράξετε τα ευρωπαικά ε?
Γι' αυτό αρχίσατε εν' ριπή οφθαλμού να εξυμνείται το βαρίδι σας?
Sent from me using a computer.
πρεπει να γινει ένα θρεντ με τα best of "η χοντα είναι η καλυτεροτερη".
Να τα βρίσκουμε ευκολα για στιγμες γελιου....
τελικά μάθαμε τι μάρκα ήταν το ρελέ....???? και με πόσα χρόνια ζωής στην πλάτη του??
Σου δόθηκε η ευκαιρία να έχεις υβριδικό - ηλεκτροκίνητο Triumph και εσύ πήγες και το ξαναέκανες βενζινοκίνητο.
Αν είναι δυνατόν!!!!!![]()