Treksimataki, arga to vrady monos me mp3..... magia
Η ένσταση σε αυτό, είναι ότι στο βιβλίο του ο ήρωας γ@μιόταν στη δουλειά προσδοκώντας την συνωμοσία για να αποκτήσει αυτό που ήθελε. Δεν άραζε για φράπα όσο το σύμπαν του έφερνε ότι ήθελε. Και είχε τα @@ να αρχίσει από το μηδέν ξανά και ξανά. Μελό ναι γιατί μπορεί να τα κάνεις όλα "σωστά" και πάλι να είσαι στο μηδέν, αλλά έχει χιλιομυρΓιοπαρεξηγηθεί η φράση.
σόρι για το οφτόπικ
Α :Ανοιγω την τβ βλεπω ειδησεις ,τελειωνουν οι ειδησεις κλεινω την τβ και λεω:Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ,τι καλα που ειμαι(συγκριτικα με αυτα που ειδα).Β: Βαζω και βλεπω τον ΖΗΚΟ.
Βολτα με το μηχανακι ή το αμαξι ή βολτα με το σκυλο. Εναλακτικα, αν υπαρχει προσβαση στη φυση, πεζοπορια.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν βρίσκω καμία ένσταση. Είπαμε όταν θέλεις κάτι ΠΟΛΥ.
Επίσης ο ήρωας ποτέ δεν γαμήθηκε στη δουλειά, πούλησε το κοπάδι του και πήγε ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Α και που'σαι, άμα σου συμβεί κάτι μια φορά ίσως να μην ξανατύχει,
αλλά άμα γίνει κάτι 2 φορές να είσαι σίγουρος ότι θα την φας και τρίτη στάνταρ.![]()
Αν έκαψες το φαΐ το μεσημέρι
Αν δεν έπιασε η επισκευή στο μπ@@ρδελο σου
Αν σιχτιρίζεις που σε έγραψαν για 300μ απόσταση
Αν σε χώρισε η γκόμενα/ γκόμενος
Αν σου κλέψανε το μηχανάκι και έμεινε αμανάτι η αλυσίδα στο κάγκελο.
Για όλα αυτά και αρκετά ακόμα κάτι απ τα παραπάνω θα βοηθησει.
Στα πολύ σοβαρά όμως τι???
Σε αυτά που δεν χωράει λογική που σηκώνονται τα χέρια ψηλά - που λέει η επιστήμη.
Που δεν υπάρχει εξήγηση.
Σε αυτά λοιπόν πώς την παλεύει κανένας?
Πώς το περνάς ή το ξαναπερνας και πώς το αντέχεις?
Πώς βλέπεις δικό σου άνθρωπο να λιώνει κυριολεκτικά?
Τι να του πεις και τι να σού πούνε?
Θες ευτυχία;
-Να λες "σ'αγαπώ" στον/ην αγαπημένο/η σου.
-Να βγεις με τη μηχανή (600 κ.εκ και άνω) βόλτα βράδυ στην πόλη.
-Να πας για μια μπύρα με τα φιλαράκια σου.
-Να πετάξεις την τηλεόραση.
-Να είσαι λίγο στ'@@ σου.
-Άμα είσαι μπάτσος να βαράς κανά δυό χοντρές μαλακίες.
εξαρτάται απο τον οργανισμό σου.
υπάρχουν οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με το αλκοόλ (νο. 1 μηχανισμός ψυχικής επιβίωσης απο τα πανάρχαια χρόνια). εγώ προσωπικά ποτέ δε τα πήγα κάλα, γενικά με χαλάει.
στη δικιά μου κατηγορία χρειάζεται σωματική κούραση (διάλεξε εσύ το τρόπο), εγώ τρέχω
υπάρχει και η universal κατηγορία (δηλαδή όλοι) που η ηρεμία περνάει απο το στομάχι
και έχασε όλα του τα λεφτά την πρώτη μέρα άφιξης στο άγνωστο και... εργάστηκε ως τίποτας μετανάστης σε κατάστημα με κρύσταλλα, από το οποίο έφυγε μετά από πολλά χρόνια δουλειάς για την επόμενη "περιπέτεια" που θα τον οδηγούσε στο επιθυμητό, έχοντας κερδίσει φίλους, έχοντας μάθει νέα γλώσσα, νέα "τέχνη" και έχοντας κερδίσει χρήματα; Λέμε τώρα...