Γιατί αυτή ειναι η δουλειά τους εξ ορισμού.
Φίου φίου φι φι φίου
εγώ πάντως απορώ πως το εκλάβατε τόσο στραβά αυτό που έγραψε ο Amyrou...
δηλαδή δικαιολογείτε αυτόν που παίρνει ένα iphone αλλά αν του πέσει κάτω για 3 χρόνια μετά που θα το ξεπληρώνει δε θα έχει να πάρει ούτε τηλεκάρτα
ή σας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος μπατίρης να πάει να πάρει ένα κουστούμι Armani και αν του πέσει πάνω κάνα πιάτο φασολάκια να φοράει το βρακί του ανάποδα μετά γιατί δεν έχει να πάρει κάτι άλλο ;
Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μηχανάκι, δε μιλάμε για φαγητό για τα παιδιά μας (που εγώ δεν έχω αλλά τέλος πάντων)
Αν αγοράσεις ένα όχημα των 20 χιλιάδων γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε μπορείς να το συντηρήσεις ή δε μπορείς να ανταποκριθείς σε μια πτώση ή ότι η απώλειά του θα σε "στείλει στον τάφο" (οικονομικά εννοώ), τότε συγνώμη, αλλά κάτι λάθος έχεις κάνει![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τίτλος Θέματος:Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Απάντηση:Θα συνεχίζονται.
Φίου φίου φι φι φίου
Θέλω, εδώ και χρόνια, να κάνω ένα ταξιδάκι ως το Σούνιο. Διαβάζοντας και διάφορα θρεντάκια εδώ για την συγκεκριμένη βόλτα το σούρουπο στην παραλιακή κλπ το συναίσθημα μεγαλώνει. Το αναβάλω όμως επίσης εδώ και χρόνια, λόγο της διανυκτέρευσης που θα χρειαστώ. Που στο καλό να αφήσω το μηχανάκι το βράδυ? Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο (των 60 με εκατό ευρώ) που να το εξασφαλίζει κάπως αυτό? Υπάρχει άλλος τρόπος? Η καλύτερα να πάω «ξανά» Πελοπόννησο? Η πρέπει να το κάνω με αυτοκίνητο?
Εντάξει. 3000 το αγόρασα. Αλλά και με 10 και με 20 να μπορούσα να πάρω κάποιο, νομίζω το ίδιο θα ζοριζόμουν σε περίπτωση κλοπής.
Ρε παιδιά εγώ την κρύβω στην αυλή με 2,5 σκυλιά να τη φυλάνε και κάθε βδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι σηκώνομαι και τους βλέπω να φεύγουν με τη μηχανή μου.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι.