Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: κλοπες tuono

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πρωτα πρεπει να βγουν στο δρομο αυτοι που φυλανε επωνυμους
    μετα πρεπει να δωσουν λεφτα να συνεφερουν τα οχηματα που σημερα κινουνται με βενζινη ρεφενε
    και μετα ας τα βαλουμε με το προσωπικο
    με ολους πρεπει να τα βαλουμε οταν μου κλεψαν το μηχανακι παω στο α.τ. και του λεω του μπατσου ξερω ποιος το εχει παρει
    το μηχανακι οι δουλεια του ηταν εξαλου να κλεβει.
    μου λεει δεν κλεβει το παιδι τα περνει και τα φτιαχνει μονο!Ο ΜΠΑΤΣΟΣ.
    οταν παιζαν λεφτα ηταν πιο κοπροσκυλα εδω στην επαρχια παντα!
    σε σταματαγε για αλκοτεστ και ηταν πατατα ο μπατσος και το ουισκι το ειχε τσι πορτα του αστρα που ειχαν τοτε!

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Σημειώστε και μία απόπειρα στο Χαλάνδρι στις 29/4 από πυλωτή!!! Μαύρο του 06. Τη γλύτωσε λόγω συναγερμού. Ζημιά στις κλειδαριές τιμονιού και σέλας.
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εδώ μιλάτε για κλεμμένα tuono ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εχεις να προσθέσεις;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Εχεις να προσθέσεις;
    Που είναι το περίεργο δεν κατάλαβα. Καιρό κλέβουν tuono...ένας σκασμός στουκαρισμένα tuono υπάρχουν, σιγά μην δεν τα έκλεβαν. Βάλε και την καινούργια μόδα να βάζουν ζάντες από tuono σε Busa μπας και γλυτώσουν κανένα κιλό οι φάλαινες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    προσωπικά 5-6 χρόνια που ασχολούμαι με τα τουόνο δεν θυμάμαι τόσα περιστατικά μαζεμένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    θα καταντησει το tuono σαν το tdm,που κλεβαν ολο το μηχανακι για το μουτρο....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Μέλος
    ασε που μπορει να φτιαχνουν παλια tuono καινουρια με ενα γραψιμο στο σκελετο για ιδιοχρησια.σε οτι ειπε ο βυρωνας ισχυει παντως

Μέλος
    κακα τα ψεματα.οσο ο καθε ασφαλιτης πρωτη εννοια εχει να φυγει απο το τοπικο τμημα κ να παει συνοδεια καπου για να τσιμπουριαζει η οσο το ολο ζητημα δεν εχει πολιτικο η επικοινωνιακο οφελος για την Ε.Λ.Α.Σ. δε θα δουμε φως

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIGEORGE Προβολή μηνύματος
    κακα τα ψεματα.οσο ο καθε ασφαλιτης πρωτη εννοια εχει να φυγει απο το τοπικο τμημα κ να παει συνοδεια καπου για να τσιμπουριαζει η οσο το ολο ζητημα δεν εχει πολιτικο η επικοινωνιακο οφελος για την Ε.Λ.Α.Σ. δε θα δουμε φως
    http://policenet.gr/article/%CF%84%C...B5%CE%B9%CF%82
    Το νέο δόγμα

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εγω Δημήτρη βλέπω διαφορετικό νέο δόγμα : πρόσφατα έχω πακετάρει επαγγελματία κλέφτη και επαγγελματία κλεπταποδόχο,
    και στο τμήμα να με απειλεί ο (νεομετατεθείς) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αστ.τμήματος οτι αν ΤΟΛΜΗΣΩ να κάνω μήνυση θα έχω ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!

ο δε αξυπ και οι λοιποί παριστάμενοι να έχουν μείνει εξίσου μαλάκες με εμένα...........
    Δεν ξέρω αν είναι άνωθεν εντολή ή αν ενήργησε αυτοβούλως.

ο προηγούμενος διοικητής τουλάχιστον μου είχε ομολογήσει ότι υπάρχει εντολή μη φυλακίσεων λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών , αλλά μέχρι εκεί.

Με τα νέα δεδομένα , χωρίς να είμαι συνομοσιολόγος , κάτι σε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας μου κάνει.

βασικά και τα 2 δόγματα μη αστυνόμευσης είναι
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 10/05/2015 στις 13:52.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    εγω Δημήτρη βλέπω διαφορετικό νέο δόγμα : πρόσφατα έχω πακετάρει επαγγελματία κλέφτη και επαγγελματία κλεπταποδόχο,
    και στο τμήμα να με απειλεί ο (νεομετατεθείς) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αστ.τμήματος οτι αν ΤΟΛΜΗΣΩ να κάνω μήνυση θα έχω ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!

ο δε αξυπ και οι λοιποί παριστάμενοι να έχουν μείνει εξίσου μαλάκες με εμένα...........
    Δεν ξέρω αν είναι άνωθεν εντολή ή αν ενήργησε αυτοβούλως.

ο προηγούμενος διοικητής τουλάχιστον μου είχε ομολογήσει ότι υπάρχει εντολή μη φυλακίσεων λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών , αλλά μέχρι εκεί.

Με τα νέα δεδομένα , χωρίς να είμαι συνομοσιολόγος , κάτι σε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας μου κάνει.

βασικά και τα 2 δόγματα μη αστυνόμευσης είναι
    Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω.
    Πριν μήνες εξαρτημένο άτομο που πήγε να πάρει φάρμακα απ το κ.υγειας που εργαζόταν η σύζυγος,της κλέβει το ποδήλατο,αξίας 200+ ευρό.
    Για καλή μου τύχη λόγω ότι παράλληλα με αυτό έγινε και άλλο ποιο σοβαρό περιστατικό τους μάζευαν ως ύποπτους.
    Έχω ήδη ενημερώσει για την κλοπή και μετά από λίγη ώρα με παίρνουν τηλέφωνο ότι βρήκαν το ποδήλατο.
    Πηγαίνω βλέπω το ποδήλατο έλειπε το καλαθάκι και η κλειδαριά που παραβίασε και την πέταξε.
    Μέσα στα νεύρα εγώ θέλω να το τραβήξω.
    Μου λέει ότι θα τραβιέται η γυναίκα μού, ήταν ευτελους αξίας,θα ταλαιπωρηθώ τζάμπα και λοιπές πίπες.
    Του λέω ότι αφού τον έπιασαν επ αυτόφωρο κατοχή κλπ, τότε ή δίωξη γίνεται αυτεπάγγελτα.
    Ναι - μου λέει - αλλά δήλωσε ότι θα το επέστρεφε γιατί ήθελε να πάει να πάρει καμιά ψιλή ,αφού δεν του έδωσαν στο κ υγείας.
    Και αφού ισχυρίστηκε χρησικτησια ο εισαγγελέας θα τον αθωωσει και θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο!!!!!
    Μετά έγινε της ποπης. Αλλά άκρη δεν βρήκα.
    Δυο μέρες μετά το ίδιο άτομο είχε μπει στο νεκροταφείο τού χωριου μου και έβγαλε από μνημεία σταυρούς,καντηλια και λοιπά ορειχαλκινα αντικείμενα.
    Τον είδαν τον κυνήγησαν συγχωριανοί τούς απείλησε με σύριγγα έτυχε να είμαι στο χωριό.
    Τέλος πάντων τον οδήγησα ενώπιον του ίδιου διοικητή που ήταν και στην περίπτωση με το ποδήλατο.
    Ξέρεις τι μού απάντησε.
    Να πω στους χωριανούς μού να βάζουν πλαστικούς σταυρούς και αντικείμενα για να μην τα κλέβουν!!!!
    Καταλαβαίνεις τι είπε το άτομο???
    Του απαντάω αν ξαναπατήσει εκεί, αν πειράξουν τον τάφο του πατέρα μού δεν θα μείνω ψύχραιμος.
    Και υπεύθυνος θα είσαι εσύ.
    Δυστυχώς έχετε πολλά δίκια πολλοί εδώ μέσα.
    Γιατί από βαρεμάρα, ασχετοσύνη, η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο να δικαιώνονται τα λαμογια οι κοπρίτες και να την πατάνε οι νομοταγείς.
    Αν μη τι άλλο ο κοσμάκης περιμένει τα αυτονόητα και όχι να εκβιάζεται για να μην προχωρήσει η διαδικασία και να λυμαίνονται κοπρίτες.
    Το πρόσχημα γέμισαν τα κελιά δεν μού λέει κάτι.
    Στα @@ μου, ας φτιάξουν και άλλες, ας απελάσουν ας τούς πάρουν σπίτι.
    Να μην διαταζουν- ψηφίζουν αποσυμφόρηση.
    Γιατί θα ξανακάνουν τα ίδια όσοι βγουν έξω, δεν θα γίνουν Παναγίες, και ειδικά όταν ξέρουν ότι θα τούς κλασουν τα @@ .
    Πώς λες να σκέφτεται ένας έντιμος καθ αξιοπρεπής αστυνομικός όταν στελνονται μέσω εντολων για κάποιο περιστατικό με οποιοδήποτε κόστος η κίνδυνο και αφού γίνει η σύλληψη να αφήνεται ελεύθερος?
    Διαβάζω κάθε μέρα και εδώ και αλλού για κλοπές, διαρρήξεις κλπ
    Ο κόσμος χάνει περιουσίες και τι γίνεται?
    Νομιζω πώς ξέρουν και μπορούν η δεν θέλουν ή δεν τούς αφήνουν.
    Εδώ αηδιάζω εγώ προσωπικά μαθαίνοντας κάθε λίγο για κλοπές κλπ δεν θα αηδιάσει ο απλός πολίτης?
    Δεν θα αγανακτήσει?

Για τα δικά σου έχεις πμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καλα που δεν επεσε πουθενα με το ποδηλατο να σε τραβαει μετα για φθαρμενα λαστιχα

Παλαιό μέλος
    Οι κλοπές έχουν πάρει μεγάλη έκταση και ότι και να λέμε, αστυνόμευση που θα επιδρούσε έστω και αποτρεπτικά, δεν υπάρχει. Να δεχθώ την "αποσυμφόρηση" στις φυλακές, θα μπορούσαν να πάρουν τα "εργαλεία" δουλειάς των κλεφτών (μηχανάκια, φορτηγάκια, κλοπιμαία) και να έλεγχαν πηγές πώλησης "μεταχειρισμένων" ανταλλακτικών.

Επίσης, για μένα, χειρότερες διαστάσεις έλλειψης ουσιαστικής αστυνόμευσης έχει να κάνει με την καθημερινή ζούγκλα που βιώνουμε ως οδηγοί μοτοσυκλέτας. Σε κάθε φανάρι περνά τουλάχιστον ένας με κόκκινο. Και δεν μιλάμε για τις γνωστές σκατόφατσες που το έκαναν τόσα χρόνια ανενόχλητοι αλλά και για νοικοκυρές με κινητό στο αυτί, κυριούληδες και κάθε είδους άλλου παραβάτη.

Ο αστυνομικός έχει φυσικά τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Έχω βαρεθεί να ακούω παιδικές δικαιολογίες. Είναι ο χείριστος δημόσιος υπάλληλος και απόδειξη είναι είτε η απουσία του, είτε η παρουσία του σε δεκάδες ειδήσεις (μαστροπείες, εκβιασμοί, ληστείες κτλ) που φτάνουν στα νέα από καιρό σε καιρό.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Φοβερό thread, θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "μια κοινωνιολογική μελέτη της αστυνόμευσης με αφορμή τις κλοπές Tuono"... όταν με το καλό μπει στη συζήτηση και η μόνιμη επωδός και παράμετρος μετανάστες και χριστιανοί ορθόδοξοι, θα είναι πλέον ολοκληρωμένο...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Rsv Tuono Fighter!!
    από DUKASII στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 13:22
  2. Πωλειται Aprilia Tuono 1000r '04
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 23:48
  3. Aprilia RSV 1000 Mille Tuono
    από Avapxia στο forum Aprilia