Οπως και τίγρη800άρι αλλά μετα πάμε σε άλλες καταστάσεις..
Οπως και τίγρη800άρι αλλά μετα πάμε σε άλλες καταστάσεις..
τοσα φράγκα για μεταχειρισμένο δεν υπάρχουν. 7.500 για καινούριο η 4.500 για μεταχειρισμένο. Εκεί γύρο κοιτάω.
Ωραίο το καινούργιο. Πάντως αν θα δεις, οι μαμά (φαντάζομαι) βαλίτσες έχουν "κόψιμο" να χωρά το πόδι της συνοδηγού.
Το 800ρι της BMW δεν ξέρω αν είναι τόσο τουριστικό, έχω ακούσει ότι έχει κοντές σχέσεις, πύραυλος μεν αλλά λίγο υψηλόστροφο σε ταξίδι. Αυτά από ότι έχω ακούσει. Το απλό δικύλινδρο μου φαίνεται καλύτερο για τουριστική χρήση. Επίσης έχει ακουστεί κάπως και ο κινητήρας στο 800ρι, δεν νομίζω ότι είναι πολύ long-play.
Για africa twin τι λέτε ? Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι σε καλή κατάσταση ?
Επί της ουσίας, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι "ναι". Μπορείς να βρεις καλό αφρικα, διότι ήταν καλοφτιαγμένες μοτοσυκλέτες με καλή ποιότητα υλικών, που συνεπάγεται αντοχή στον χρόνο.
Δεν παύουν όμως να είναι όλες παλιές μοτοσυκλέτες. Αν δεν κάνω λάθος τελευταία παραγωγή έγινε το 2002.
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει από τότε.
Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Μερικοί περνάνε καλά μαζί τους και δεν τις αλλάζουν.
Αν σε ενδιαφέρει πιστεύω πως πρέπει να οδηγήσεις κάποια, για να δεις αν σου αρέσει.
Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις καινούργιες που παρέθεσες.
Δλδ εσεις θα του προτεινατε να παρει αφρικα αντι για οποιοδηποτε απο αυτα που προαναφερθηκαν; ενω μπορει;
πουτσ@@@@@@@@@
Παράλογο μΕ φαίνεται αυτό με τις άφρικα.
245 κιλά αντί για 205 του Βέρσις πχ ή του Τενερέ ή 195 του GS. Μεγάλη διαφορά.
Κατανάλωση; Τεράστια διαφορά που μεγαλώνει εκθετικά όσο πιο γρήγορα ταξιδεύεις.
Φρένα; Αναρτήσεις; ABS;