Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Δισκόπλακες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όλα καλά και αχρείαστα.
    Δεν μού άρεσε αυτό
    < ο τύπος κόβει φασον δισκοπλακες για την breaking>
    Δηλαδή?
    Για την μαμά εταιρεία η για κάποιον έμπορο πού τις πουλάει για ορίτζιναλ Breaking αφού τις βάλει στο κατάλληλο σακουλάκι με το κατάλληλο αυτοκόλλητο,?
    Παρόμοια ιστορία με μηχανουργειο στην Θεσσαλονίκη που έφτιαχνε εξαρτήματα για αντιπροσωπεία αυτο, η οποία αφού τα κσλοπιζε με αυτοκόλλητα και συσκευασίες, τα πούλαγε ως γνήσια made in.
    Επίσης το μου τις έκοψε επιτόπου και αυτό λίγο με ξένισε.
    Είχα αγοράσει κάτι ταψιά δισκοφρενα 6pot AP RACING/ GALFER
    Τα οποία τότε έκαναν οσο ένα καλούτσικο μεταχειρισμένο μεσαίου κυβισμού.
    Στον μήνα πάνω άρχισε να τρέμει κατά το φρενάρισμα.
    Να τις τορναριζα δεν έπαιζε.
    Ένα κάρο λεφτά έσκασα.
    Τηλ στον γενικό Ελλάδος, συνεννόηση με galfer
    Και επιστολή προς εμένα ότι ζητάνε συγγνώμη για την ταλαιπωρία γιατί λόγω λάθους στην αποθήκη σκλυρηνσης μια παρτίδα βγήκε νωρίτερα για να καλύψουν παραγγελίες.
    Και φυσικά μου έστειλαν καινούργιες
    Κατά τα λεγόμενά του εννοούσε ότι κάνει δουλειά για την breaking και όχι μαϊμουδιές. Βέβαια, κατά πόσο αληθεύει αυτό, δε μπορώ να γνωρίζω. Το ότι μου τις έφτιαξε επιτόπου μπορεί να σημαίνει ότι τις πριτσίνωσε, αποκλείεται να τις έκοψε/έβαψε σε τόσο λίγο χρόνο, ούτως ή άλλως στο εργαστήριο δούλευε κόσμος (και κάποιες καλές περιπτώσεις....), πάντως μύριζαν θάλασσα!...
    Πρώτη μέρα δοκιμής σήμερα, όλα καλά!

Ψηλέ, εσύ άσε τις δισκόπλακες για την ώρα και πρόσεχε τις μ@@@@πλακες εκεί down under!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Κατά τα λεγόμενά του εννοούσε ότι κάνει δουλειά για την breaking και όχι μαϊμουδιές. Βέβαια, κατά πόσο αληθεύει αυτό, δε μπορώ να γνωρίζω. Το ότι μου τις έφτιαξε επιτόπου μπορεί να σημαίνει ότι τις πριτσίνωσε, αποκλείεται να τις έκοψε/έβαψε σε τόσο λίγο χρόνο, ούτως ή άλλως στο εργαστήριο δούλευε κόσμος (και κάποιες καλές περιπτώσεις....), πάντως μύριζαν θάλασσα!...

Ψηλέ, εσύ άσε τις δισκόπλακες για την ώρα και πρόσεχε τις μ@@@@πλακες εκεί down under!
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όλα καλά και αχρείαστα.
    Δεν μού άρεσε αυτό
    < ο τύπος κόβει φασον δισκοπλακες για την breaking>
    Δηλαδή?
    Για την μαμά εταιρεία η για κάποιον έμπορο πού τις πουλάει για ορίτζιναλ Breaking αφού τις βάλει στο κατάλληλο σακουλάκι με το κατάλληλο αυτοκόλλητο,?
    Παρόμοια ιστορία με μηχανουργειο στην Θεσσαλονίκη που έφτιαχνε εξαρτήματα για αντιπροσωπεία αυτο, η οποία αφού τα κσλοπιζε με αυτοκόλλητα και συσκευασίες, τα πούλαγε ως γνήσια made in.
    Επίσης το μου τις έκοψε επιτόπου και αυτό λίγο με ξένισε.
    Είχα αγοράσει κάτι ταψιά δισκοφρενα 6pot AP RACING/ GALFER
    Τα οποία τότε έκαναν οσο ένα καλούτσικο μεταχειρισμένο μεσαίου κυβισμού.
    Στον μήνα πάνω άρχισε να τρέμει κατά το φρενάρισμα.
    Να τις τορναριζα δεν έπαιζε.
    Ένα κάρο λεφτά έσκασα.
    Τηλ στον γενικό Ελλάδος, συνεννόηση με galfer
    Και επιστολή προς εμένα ότι ζητάνε συγγνώμη για την ταλαιπωρία γιατί λόγω λάθους στην αποθήκη σκλυρηνσης μια παρτίδα βγήκε νωρίτερα για να καλύψουν παραγγελίες.
    Και φυσικά μου έστειλαν καινούργιες

Δεν θα πιάσουμε κουβέντα για το τι και πως.

Ο Κώστας βρήκε τις δισκόπλακες απο την πηγή και θα είναι σίγουρα ικανοποιημένος, όπως και όλοι όσοι έχουν πάρει απο εκει.

Αν θέλετε επιπλέον κουβεντούλα σε άλλο θέμα παρακαλώ.

edit: Κώστα καλοφόρετες

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Απορω πως δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι υπηρχε τετοια επιχειριση στην Ελλαδα οταν εψαχνα για δισκοπλακες.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Απορω πως δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι υπηρχε τετοια επιχειριση στην Ελλαδα οταν εψαχνα για δισκοπλακες.
    Δε ρωτησες!

Καλοφορετες Κωστα!

Η αγορά από Tsuboss πως γίνεται? Πρέπει να πάω Κορωπί? Έχουν κατάστημα ή τους παίρνω τηλέφωνο και τις στέλνουν.

Το disk lock μου μεσα....

Νέο μέλος
    Παιδιά για φρένα μιλάμε που είναι το Α και το Ω για την ασφάλεια μας. Καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο παραπάνω τις επιλογές μας, και να μην μας παρασύρουν οι τιμές και οι κουβέντες τύπου εγώ κατασκευαζω και για την braking η για την carbone lorrain που ήταν το παλιό σύνθημα.

ένα χρόνο μετά μοτοκάλλιστε, αν είχε πρόβλημα ο Κώστας θα το είχε γράψει. Το γιατί υποθέτεις πως έκανε ανασφαλή επιλογή όταν ο ίδιος δεν έχει παράπονο και άλλοι πάλι δεν έχουν...

Λοιπον εγινα αλλος ενας που εβαλε Tsouboss δισκο και τακακια. Ακομα δεν εχουν πατησει αλλα μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο ποιοτητα και εξυπηρετηση. Φαινεται να ειναι ιδιας ποιοτητας με τη Braking. Μολις γραψω μερικα χιλιομετρα θα γραψω 2 λογια με τις εντυπωσεις μου.

Μετά από δύο φορές ράγισμα στις πίσω μανήσιες brembo στο KTM 950 έβαλα δύο φορές braking. Πολύ ευχαριστημένος ΄και τώρα που βρήκα την πηγή στον Tsuboss θα συνεχίσω με Tsuboss.
    Γειά χαρά.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 18/12/2016 στις 15:53.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Μετά από δύο φορές ράγισμα στις πίσω μανήσιες brembo στο KTM 950 έβαλα δύο φορές braking. Πολύ ευχαριστημένος ΄και τώρα που βρήκα την πηγή στον Tsuboss θα συνεχίσω με Tsuboss.
    Γειά χαρά.
    Πώς έγινε το ράγισμα φίλος;

Για την τεκμηρίωση του θέματος, να πω ότι μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο χρήσης, οι δισκόπλακες συμπεριφέρονται φυσιολογικά και αναμενόμενα. Τακάκια του Tsouboss έβαλα μόνο πίσω, τα εμπρός δεν τα έχω δοκιμάσει. Το πίσω το δουλεύω λίγο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και εκεί, φυσιολογική συμπεριφορά. Οπότε, κρίνω καλή και συμφέρουσα την αγορά από εκεί...μόνο ένα θεματάκι, ότι πρέπει να πας να ψωνίσεις από την έδρα του σε κάτι χωράφια μέσα ρε γμτ....

στα στέλνει με κούριερ, πλέον.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Δισκοπλακες μαργαρίτα
    από TheOneAB στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2018, 09:42
  2. δισκόπλακες για XX
    από CyBeRseXX στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 10:10
  3. δισκοπλακες