Σελίδα 9 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    ....Κάτι μου λέει ότι θα βγεί ψηλό το χόντα και ψάχνουν τρόπους να το κοντύνουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    13000 euro λένε θα βγει 'ιδωμεν βεβαια..
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

... άψογα μουλάρια. Χρηστικά, φθηνά, βαριά...
    ΓκουχουυXT660Zγκουχουγκουχου205κιλαγκουουχουουγκουχμε660 ccμονοκυλινδρογκουχουμοτεργκουουχαααργκχχ...
    Λιγο νερο, στραβοκαταπια τα ποπ κορν που ετρωγα στην αρχη του thread..

υ.γ. Δεν εχεις παντως αδικο. Υπηρξαν πολλες περιπτωσεις που εκαναν ακριβως αυτο που λες οι Ιαπωνες. Ετσι ομως κερδισαν την αγορα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    αποστολ... περιγράφεις σχεδόν το συνολο των "Ιαπωνικών" εταιριων και μοντελων...

ελαφρια , τουμπανα, με χαραΧτηρα βγανουν στας ευρωπας....

....μην πας να παρεις τωρα το 1190,εεε?
    Όχι ρε αυτό χαλάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    ΓκουχουυXT660Zγκουχουγκουχου205κιλαγκουουχουουγκουχμε660 ccμονοκυλινδρογκουχουμοτεργκουουχαααργκχχ...
    Λιγο νερο, στραβοκαταπια τα ποπ κορν που ετρωγα στην αρχη του thread..

υ.γ. Δεν εχεις παντως αδικο. Υπηρξαν πολλες περιπτωσεις που εκαναν ακριβως αυτο που λες οι Ιαπωνες. Ετσι ομως κερδισαν την αγορα.
    Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που έκαναν αυτό που λέω?!!! Τι λες μωρέ τρελέ?
    Όλες οι περιπτώσεις ήταν αυτό που λέω πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Και το xt660z σίγουρα δεν είναι μια απ' αυτές. Ίσα ίσα είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω και το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές χωρίς το βυχαλάκι.

Το χτζ είναι κλασικό παράδειγμα Ιαπωνικής φιλοσοφίας. Αλλά θέλω να μου πεις πότε η χοντα σχεδίασε ένα τόσο καλό μηχανάκι όσο το κακό χτζ. (καταλαβαίνεις τι ρωτάω?)
    Αν προσπαθήσεις να μου απαντήσεις θα πας πολλά χρόνια πίσω και ίσως φτάσεις στην ίδια χρονολογία με το μηχανάκι που έχεις στην αυλή σου.

Τώρα προσπαθεί να το κάνει (μάλλον-ελπίζω-φαντάζομαι) σε μια άλλη κατηγορία με λίιιιιιιιιιιιγο πιο προσεκτικές κινήσεις και σχεδιασμό και δες τι γίνεται από πάνω. Ψάχνουν να βρουν τι λάστιχα θα βάζουν.
    Αν όντως το κάνει, θα έχουμε να συζητάμε για το ταρακούνημα που έκανε η big Ήτα στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό στερέωμα τότε το μακρινό 2015. Και τι έκανε (ή λέει ότι θα κάνει) με αυτό το μηχανάκι? Το ευνόητο! Το Α και το Ω! Λέει ότι θα το σχεδιάσει με την φιλοσοφία που ΕΠΡΕΠΕ-ΠΡΕΠΕΙ- ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το κάνει κάθε κατασκευαστής που σέβεται τον εαυτό του και τον πελάτη του. Έλα ρε!

Ο λόγος που ο καθένας από εμάς επιλέγει να καβαλάει αυτό που καβαλάει δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι σαν μηχανάκι, ούτε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο δυνατό μηχανάκι γι' αυτόν. Αν τον καλύπτει ή όχι, αν αποφάσισε να συμβιβαστεί με αυτό και για ποιους λόγους το έκανε είναι άλλο κεφάλαιο που στην δική μου περίπτωση νομίζω το έχουμε συζητήσει υπεραναλυτικότατα και σε σημείο που μπορούμε να μιλάμε χωρίς βήχα.

Εξ' άλλου αν οδηγούσα ευρωπαικό δεν θα μπορούσα να σας τα χώνω με τόση ευκολία διότι διότι θα με θεωρούσατε βαμμένο ευρωπαϊκάκια και η άποψή μου δεν θα πονούσε τόσο! Το να καβαλάμε ότι σκατά γουστάρουμε δεν είναι καθόλου κακό, το να μην ξέρουμε τι σκατά είναι αυτό που καβαλάμε ή να μη θέλουμε να δούμε, είναι αυτό που με πειράζει.

Αλλά μη παρεκτρέπεις τη συζήτηση.
    Για να έχει ο αμυρουκάι σεντόνι να σκεπαστεί το έκανες ε?
    Sent from me using a computer.

Όχι ρε αυτό χαλάει.

Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που έκαναν αυτό που λέω?!!! Τι λες μωρέ τρελέ?
    Όλες οι περιπτώσεις ήταν αυτό που λέω πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Και το xt660z σίγουρα δεν είναι μια απ' αυτές. Ίσα ίσα είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω και το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές χωρίς το βυχαλάκι.

Το χτζ είναι κλασικό παράδειγμα Ιαπωνικής φιλοσοφίας. Αλλά θέλω να μου πεις πότε η χοντα σχεδίασε ένα τόσο καλό μηχανάκι όσο το κακό χτζ. (καταλαβαίνεις τι ρωτάω?)
    Αν προσπαθήσεις να μου απαντήσεις θα πας πολλά χρόνια πίσω και ίσως φτάσεις στην ίδια χρονολογία με το μηχανάκι που έχεις στην αυλή σου.

Τώρα προσπαθεί να το κάνει (μάλλον-ελπίζω-φαντάζομαι) σε μια άλλη κατηγορία με λίιιιιιιιιιιιγο πιο προσεκτικές κινήσεις και σχεδιασμό και δες τι γίνεται από πάνω. Ψάχνουν να βρουν τι λάστιχα θα βάζουν.
    Αν όντως το κάνει, θα έχουμε να συζητάμε για το ταρακούνημα που έκανε η big Ήτα στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό στερέωμα τότε το μακρινό 2015. Και τι έκανε (ή λέει ότι θα κάνει) με αυτό το μηχανάκι? Το ευνόητο! Το Α και το Ω! Λέει ότι θα το σχεδιάσει με την φιλοσοφία που ΕΠΡΕΠΕ-ΠΡΕΠΕΙ- ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το κάνει κάθε κατασκευαστής που σέβεται τον εαυτό του και τον πελάτη του. Έλα ρε!

Ο λόγος που ο καθένας από εμάς επιλέγει να καβαλάει αυτό που καβαλάει δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι σαν μηχανάκι, ούτε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο δυνατό μηχανάκι γι' αυτόν. Αν τον καλύπτει ή όχι, αν αποφάσισε να συμβιβαστεί με αυτό και για ποιους λόγους το έκανε είναι άλλο κεφάλαιο που στην δική μου περίπτωση νομίζω το έχουμε συζητήσει υπεραναλυτικότατα και σε σημείο που μπορούμε να μιλάμε χωρίς βήχα.

Εξ' άλλου αν οδηγούσα ευρωπαικό δεν θα μπορούσα να σας τα χώνω με τόση ευκολία διότι διότι θα με θεωρούσατε βαμμένο ευρωπαϊκάκια και η άποψή μου δεν θα πονούσε τόσο! Το να καβαλάμε ότι σκατά γουστάρουμε δεν είναι καθόλου κακό, το να μην ξέρουμε τι σκατά είναι αυτό που καβαλάμε ή να μη θέλουμε να δούμε, είναι αυτό που με πειράζει.

Αλλά μη παρεκτρέπεις τη συζήτηση.
    Για να έχει ο αμυρουκάι σεντόνι να σκεπαστεί το έκανες ε?
    Αμ' πως, μες τα κρυα θα τον αφηνα;;;

Στα ον-οφ που λες, εχεις δικιο, μαλλον το τελευταιο καλο παραδειγμα δυστυχως γκουχουουγκουχουτοεχωστηναυλημουγκουχουχου..

υ.γ. Το εχω σε κλειστο γκαραζ για την ακριβεια. Μην μου ριχνεις την μεταπωλιτικη αξια. Τωρα που θα βγει και το νεο Africa θα γινουν της μοδας ξανα τα on-off της Honda και θα το μοσχοπουλησω. Εδω ο αλλος ζηταει 4,5 χιλιαρικα για Astrea Grand.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν θελανε να το κοντυνουν θα βαζαν 17αρα.
    Το 140/60 μου αρεσει γιατι θα εχει πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο με 3-3.5 ζαντα, ενω θα διατηρει το καλο φαρδος για το χωμα.
    Στο χώμα όμως θέλουμε και μεγάλη συνολική διάμετρο τροχού που με το 140/60/18 δέν βλέπω να επιτυγχάνεται σε σχέση με άλλες διαστάσεις.
    Με βάση το 140/60/18 και θέλοντας να βάλουμε 17άρα:
    1η επιλογή.Αν έμπαινε 17άρα ζάντα θα ήταν 150/70/17(πχ F800GS), το οποίο είναι μεγαλύτερο σε διάμετρο αλλά και με μεγαλύτερο προφίλ.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	140x60xR18-150x70xR17_sbs.png 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	2,0 KB 
ID:	335635
    https://www.tacomaworld.com/tirecalc...0r18-150-70r17

2η επιλογή.140/80/17(σαν του AT750),πάλι μεγαλύτερο σε διάμετρο και σε προφίλ

Όνομα:	140x60xR18-140x80xR17_sbs.png 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	1,9 KB 
ID:	335636
    https://www.tacomaworld.com/tirecalc...0r18-140-80r17

3η επιλογή.140/70/17 το οποίο ταιριάζει αρκετά με το 140/60/18 αλλά και εδώ(όπως και στις άλλες δύο περιπτώσεις) δεν βοηθάει στο να χαμηλώσει η μοτοσυκλέτα παρά τον 17άρη τροχό.

Όνομα:	140x60xR18-140x70xR17_sbs.png 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	1,9 KB 
ID:	335637
    https://www.tacomaworld.com/tirecalc...0r18-140-70r17

Συν τοις άλλοις νομίζω η διάσταση 140/70/17 δέν είναι καθόλου διαδεδομένη,ίσως να μην υπάρχει καν.
    RIDE MORE TALK LESS

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    25.0000 €

Δεν νομίζω.... πρόσεξε το καλύτερα. Δικύλινδρος κινητήρας στη σειρά με ένα εκκεντροφόρο και τίποτα το ιδιαίτερο. Τετραπίστονες δαγκάνες (αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ελαφρύ) Ούτε ρυθμίζει σε urban ούτε stret όπως μερικά ντουκάτια τρανσφόρμερ... είναι καθαρά Off ! CRF το ονομάζεi.
    Το κόβω γύρω στα 12-14 το πολύ.

Υ.Γ Εγώ βρήκα τι θα αγοράσω από αυτό.... τις χούφτες για να τις βάλω στο βαραδέρνω. Επιτέλους Αξιόλογες χούφτες.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 14/05/2015 στις 00:21.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ποιος ειπε οτι θα εχει εναν εκκεντροφορο?

Η φωτογραφία της τομής του κινητήρα... http://www.motorcyclenews.com/news/2...twin-revealed/

Moderator

Όνομα:	Dual_Clutch_Transmission.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	82,0 KB 
ID:	335638

Moderator
    Πω πω έχω γίνει πολύ αργός.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αα καλως, δεν ειχα δει τη φοτο

Πω πω έχω γίνει πολύ αργός.
    Καααλλλα πρίν ποστάρω την απάντηση προσπαθούσα να ανεβάσω την φώτο αλλά δεν την δεχότανε

Εσύ πως το κατάφερες ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    αα καλως, δεν ειχα δει τη φοτο

Άκυρο. Άλλο σκεφτόμουν.

Θετικό είναι πάντως γιατί όσο λιγότερα παρελκόμενα τόσο ποιο ελαφρύ.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 14/05/2015 στις 00:44.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ποιος ειπε οτι θα εχει εναν εκκεντροφορο?
    CRF δεν ειναι;;;
    Unicam οποτε!
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 9 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19