Σιγουρα αυτα τα βιντεακια ειναι promotion.
Πιστευω ομως οτι το 1190 ειναι 1 (εως αρκετα) κλικ πιο πανω στη χωματινη οδηγηση σε σχεση με τον ανταγωνισμο (αν εχει ανταγωνισμο..).
Αν καποιος κανει παπαδες με super tenere 1200 ή varadero, ο ιδιος ανθρωπος θα κανει παπαδες x 2 (και βάλε) με ενα 1190.
Αν καποιος κανει παπαδες με z1000 ή cb1000, ο ιδιος ανθρωπος θα κανει παπαδες x 2 (και βάλε) με ενα tuono (v4).
Ενταξει, σιγουρα τον πρωτο λογο εχουν τα χερια, αλλά στων ιδιων ικανοτητων χερια, τον τελευταιο λογο εχει το μηχανακι..
Βασει των παραπανω, νομιζω οτι αυτα τα βιντεακια εχουν μια τοση δα ενδεικτικη δοση αληθειας..
![]()
Εννοείται πως βοηθάει (ή δυσκολεύει) το εκάστοτε μηχανάκι.
Γι' αυτό έγραψα πως με κάποια μηχανάκια "βγαίνει" πιο εύκολα το γύρισμα.
Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο. Πάντα θα δεις άλματα, δύσκολα περάσματα, ποτάμια, γκρεμούς κλπ, να γίνονται ίσιωμα.
Ασχετα αν με το 'χ' μοτό έγιναν όλα σε μισή ώρα ενώ με το 'ψ' πάλευε ο σουπερ χεράς τρεις μέρες. Χώρια οι ζημιές στα μηχανάκια που ποτέ δεν γίνονται γνωστές.![]()
Αφου αρχισαμε κακιες, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αλλο μηχανακι στο ενα βιντεο και αλλο στο αλλο.....
Φροντισαν το χρωμα να ειναι το ιδιο βεβαια....
πουτσ@@@@@@@@@
Είσαστε καχύποπτοι και γκρινιάρηδες............................
Επειδή έτυχε και υπήρχαν 5-10 εικονολήπτες και δυό τρία ελικόπτερα και μια νταλίκα μοτοσυκλέττες
παραπέρα πλέκεται ένα σωρό σενάρια.................
Γι' αυτό δεν πάμε μπροστά ρε πστη μου..................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Προφανώς και υπήρχαν ελικόπτερα ή drones.... και καλά κάνουνε στο κάτω κάτω για να είναι ωραίο το αποτέλεσμα....
Απλά το κύριο συμπέρασμα που πρέπει να βγαίνει από τέτοια video είναι ότι στα σωστά χέρια όλα φαίνονται απλά και όλα γίνονται.
Άρα ο κύριος στόχος θα πρέπει να είναι να βελτιώσω τα χέρια μου για να μπορέσω να φτάσω το όχημα μου.... και στην πορεία βλέπουμε..
Εδώ για παράδειγμα δεν έχει ούτε πολλές και καλές κάμερες ούτε άπειρες λήψεις...
Αλλά υπάρχουν χέρια!!!! και το 950 πετάει κυριολεκτικά...!!!
https://www.youtube.com/watch?v=oVGr...g&spfreload=10
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Υποθετικά και με το stelvio και με το mv tourismo κτλ κτλ έτσι θα πήγαινε...
Αλλά δεν καταλαβαίνω τι αλλάζει στο συμπέρασμα ότι στα σωστά χέρια όλα φαίνονται απλά και όλα γίνονται...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
δεν βαζεται κανενα με varadero να χαζεψουμε?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Το οδηγησα χθες στο 500 μεχρι τη Βαρκιζα και επαθα κοκομπλοκο.Διακοσαρες για πλακα.
ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
Κανα ερανο ρε παιδια?![]()