Σελίδα 14 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Στάχτη στα μάτια ρίχνεις :-P
    Στάχτη στα μάτια πρέπει να έχω εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί σας τρέχουν τα σάλια.

Α ναι ξέχασα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.png 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	335691

Sent from me using a computer.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Στάχτη στα μάτια πρέπει να έχω εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί σας τρέχουν τα σάλια.

Α ναι ξέχασα!

Όνομα:	Untitled.png 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	335691

Πάντως στην δική μου περίπτωση πάνε χρόνια απο την τελευταία σιελόρρια μπροστά στην θέα μοτοσυκλέτας ευρείας παραγωγής
    RIDE MORE TALK LESS

Moderator

Πάντως στην δική μου περίπτωση πάνε χρόνια απο την τελευταία σιελόρρια μπροστά στην θέα μοτοσυκλέτας ευρείας παραγωγής
    Αν εξαιρέσουμε κάτι ευρωπαικά δρομίσια υπερτουμπανα όλα τα υπόλοιπα των τελευταίων χρόνων είναι να παίρνεις το ένα για να κοπανάς το άλλο.

Όλα ίδια και στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορα.

Έχουν σταματήσει να σχεδιάζουν μοτοσυκλέτες από τότε που μέχρι και τα όργανα της μηχανής μας έπρεπε να αποκτήσουν αυτοκινητάδικο στυλ.

Edit. Ευρωπαίοι και Ιάπωνες έτσι!? Ακόμα και την κτμ τη πήρε η μπάλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS

Αν εξαιρέσουμε κάτι ευρωπαικά δρομίσια υπερτουμπανα όλα τα υπόλοιπα των τελευταίων χρόνων είναι να παίρνεις το ένα για να κοπανάς το άλλο.

Έχουν σταματήσει να σχεδιάζουν μοτοσυκλέτες από τότε που μέχρι και τα όργανα της μηχανής μας έπρεπε να αποκτήσουν αυτοκινητάδικο στυλ.

Edit. Ευρωπαίοι και Ιάπωνες έτσι!? Ακόμα και την κτμ τη πήρε η μπάλα!

+1 σε όλα και στο υπογραμμισμένο,
    Απλά ένα σχόλιο για τον σχεδιασμό του 1190 adventure-r.

Σήμερα με έκανε να γυρίσω το κεφάλι και να κολλήσω για ώρα...
    Δεν είχα καταλάβει ποιο μηχανάκι ήταν αλλά έβλεπα κάτι εντυπωσιακό...μετά από ώρα και αφού την είχε κάνει, αντιλήφθηκα ποια μοτοσυκλέτα ήταν....

Να τονίσω ότι δεν είχα χρόνο να επεξεργαστώ τη μοτοσυκλέτα ούτε να την δω από κοντά...
    Ίσως από κοντά κάτι έχει να πει...
    Επίσης να πως ότι στις φωτογραφίες που την βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου....

Όσο για το όνομα Adventure, απαντάω με την ερώτηση: πόσα κιλά είπαμε είσαι???
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

Ακόμα και την κτμ τη πήρε η μπάλα!
    Α εγώ δέν ακουμπάω ιερές αγελάδες
    RIDE MORE TALK LESS

Ή να αλλάξεις συνταγή σε ότι παίρνεις ή να βρεις γκόμενα ρε φίλε γιατί έχεις γίνει γκρινιάρα αγάμητη πεθερά.
    Πάμε στην έκθεση με τα σκούτερ. Το πρώτο που μου κάνει μπαμ ήταν το μαυροκόκκινο gladius το οποίο είχα οδηγήσει παλιότερα και είναι ταμάμ (τα αναπαλαιωμένα/βιασμένα χρέπια ούτε που τα είδα σχεδόν-ποιός βέβηλος έβαλε κοστούμι CBR σε 6κύλινδρο κλασσικό... ΕΛΕΟΣ). Προσπερνάω το ασχημόπαπο (που ευχαρίστως θα οδηγούσα όμως) μεγάλο Strom, το μάτι πέφτει στα R1. Tracer, MT07, S10, ακόμα και το fjr μου άρεσε. Δίπλα ήταν το πολύ ωραίο (άσχετα με το αν θα το αγόραζα ή όχι) Tiger 1200XC, το 800ΧRX/XCX, το Crossrunner το νέο που είναι μναρα, το CBF1000F, το MSX, μετά S1000XR, R12000RS, F800GS & GSA, το R9T, Duc Scrambler έρωτας με την πρώτη ματιά (άσχετα με το αν η τιμή είναι λίγο αστεία-ακριβή), νέα Multi, το Capo, το V7, η βέσπα GTS και η άλλη η περίεργη/φουτουριστική με την κωμική τιμή, ήθελα να φύγω με τη μισή έκθεση. Δεν λέω ότι μου άρεσαν και πολλά σκούτερ... Α μου ξέφυγε. Να το κοιτάξεις αυτό το "όλα αδιάφορα" φιλαράκι, άσχημα γεράματα, πολύ άσχημα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ή να αλλάξεις συνταγή σε ότι παίρνεις ή να βρεις γκόμενα ρε φίλε γιατί έχεις γίνει γκρινιάρα αγάμητη πεθερά.
    Πάμε στην έκθεση με τα σκούτερ. Το πρώτο που μου κάνει μπαμ ήταν το μαυροκόκκινο gladius το οποίο είχα οδηγήσει παλιότερα και είναι ταμάμ (τα αναπαλαιωμένα/βιασμένα χρέπια ούτε που τα είδα σχεδόν-ποιός βέβηλος έβαλε κοστούμι CBR σε 6κύλινδρο κλασσικό... ΕΛΕΟΣ). Προσπερνάω το ασχημόπαπο (που ευχαρίστως θα οδηγούσα όμως) μεγάλο Strom, το μάτι πέφτει στα R1. Tracer, MT07, S10, ακόμα και το fjr μου άρεσε. Δίπλα ήταν το πολύ ωραίο (άσχετα με το αν θα το αγόραζα ή όχι) Tiger 1200XC, το 800ΧRX/XCX, το Crossrunner το νέο που είναι μναρα, το CBF1000F, το MSX, μετά S1000XR, R12000RS, F800GS & GSA, το R9T, Duc Scrambler έρωτας με την πρώτη ματιά (άσχετα με το αν η τιμή είναι λίγο αστεία-ακριβή), νέα Multi, το Capo, το V7, η βέσπα GTS και η άλλη η περίεργη/φουτουριστική με την κωμική τιμή, ήθελα να φύγω με τη μισή έκθεση. Δεν λέω ότι μου άρεσαν και πολλά σκούτερ... Α μου ξέφυγε. Να το κοιτάξεις αυτό το "όλα αδιάφορα" φιλαράκι, άσχημα γεράματα, πολύ άσχημα.
    Άσε μας ρε αμυρουκάι. Βρες τις διαφορές στην σχεδίαση απ' το καινούριο άφρικα αν μπορείς.

Όνομα:	images.duckduckgo.com.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	335697

Πιθανότατα το μηχανάκι να είναι γαμάτο και με κινητήρα που αν τον οδηγήσω να μη μπορέσω να ξεκολλήσω. Αν μπορούσα να έχω ότι ήθελα, δύσκολα θα έλειπε κάτι απ' το γκαράζ μου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως.
    Τι να λέμε? Θέλεις να επιλέγω μοντέλα απ' τη λίστα σου και να τα βάζω το ένα δίπλα στο άλλο?

Ρε συ όλα καλά είναι. Δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζεται η πλειοψηφία των μοτοσυκλετών σήμερα. Παλιότερα ότι υπήρχε επάνω σε ένα μηχανάκι ήταν μέρος της σχεδίασης αλλά εξυπηρετούσε και ένα σκοπό. Σήμερα εκτός του ότι όλα έχουν την ίδια σχεδιαστική γραμμή, έχουν και ένα κάρο παπάτζες μόνο για τη μόστρα. Άλλες φορές αντί να τοποθετήσουν κάτι στο σωστό σημείο και στο σωστό μέγεθος, μπαίνει όπου τους βολεύει το λουκ που θέλουνε να δώσουνε.

Παλιότερα έβλεπες μια φιγούρα στο σκοτάδι και μπορούσες να πεις ποιας χρονολογίας μοντέλο είναι. Σήμερα μπερδεύεις ένα Ιαπωνικό, ένα Αγγλικό και ένα Γερμανικό υπό το φως του ήλιου και σε κοντινή απόσταση.
    Ούτε τα bmw με το ρύγχος δεν ξεχωρίζουν πια.

Πόσο διαφορετικά ήταν μεταξύ τους τα tiger900, 990, varadero και Gs.

A λένε θα βγάλουμε ένα Ζ1000 τούμπανο. Και τι σημαίνει το τουμπανο σήμερα? Space! Λες και βγήκε από φθηνή ταινία επιστημονικής φαντασίας του 80.
    Όταν στρώσουν τον κώλο τους στα σχεδιαστήρια και θυμηθούν τι προσπαθούν να φτιάξουν τα ξαναλέμε.

Edit. Γκόμενα έχω αλλά πιθανότατα να πρέπει να την αλλάξω.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 15/05/2015 στις 01:00.

To tiger900 και η ΑΤ ποσο διαφορετικά ηταν από μπροστά; Η τα οπισθια της με του KLE ας πούμε...

Δεκτά τα όσα για το σταϊλινγκ, μερικώς (εγώ τα ξεχωρίζω άνετα τα gs ας πούμε, καβαλησα και το 1200adv και πολύ με αρεΖε επίσης και έμοιαζε και στενό κιόλας). Δεν μοιάζει με tracer το Μούτρο, όχι. Ούτε το πλαϊνό

Η ουρά του νέου Άφρικα και οι σελες μου φερνει σε multi 1200. Η 1190. Και πόσο δεν με νοιάζει...

Αν form follows function και το επιθυμητό function είναι το ίδιο, γιατί εκπλησσεσαι και γιατί θα πρέπει να εφεύρουν μια πρωτότυπη λύση αμφίβολης αισθητικής για να γουσταρεις; Η παλιά Άφρικα είχε άθλια σέλα, αυτό διαβαζω. Ούτε τότε ξεχώριζε όμως... Το μεγάλο Τενερέ, το κατζιβα, το τιγκερ που είπα ήδη... Ε, μικρή σουπιτσα;

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Ακόμα με αυτό ασχολούμαστε ;;;

:a13:
    Φύγαμε...

Αποστολ' ο αμυρου τα λεει σωστα..
    Υπερβαλλεις ολιγον τι

Moderator
    Διάολε με διαολίζεις και θα περάσω τον cap10 στο post counting μόνο από τούτο το θρεντ.

Και εγώ τα ξεχωρίζω τα gs, τρόπος του λέγειν ήταν. Τα gs έχουν λίγο πιο μακρύ ρύγχος απ' τα υπόλοιπα.

Αν αρχίσουμε να βρίσκουμε ομοιότητες...

Ή μάλλον, αν αρχίσουμε να ψάχνουμε διαφορές και στο μούτρο, καλύτερα να κολλήσουμε αυτοκόλλητα στη ζελατίνα που να λένε bmw - ktm -yahaha κτλ για να μη ξεχνάμε τη αγοράσαμε!

Απάντησες μόνος σου σε αυτό που με ρωτάς ενώ λίγο πολυ λέμε και οι δύο το ίδιο. Ψάχνουμε σχεδιαστικές διαφορές σε επιμέρους τμήματα και όχι στην γενικότερη σχεδιαστική γραμμή της μηχανής. Αντιγραφές και παρόμοια αισθητική υπήρχαν πάντα (elefand - tenere 750) aλλά εκτός του ότι έβγαινε και κανένας bigoulas, οι ομοιότητες περιορίζονταν ανάμεσα σε κάποια κορυφαία μοντέλα της ίδιας κατηγορίας.
    Εδώ έχουμε καινουρια μοντέλα σε διαφορετικές κατηγορίες που εκτός του ότι έχουν περισσότερες ομοιότητες από διαφορές, οι διαφορές περιορίζονται σε λεπτομέριες. Και πολλά απ' αυτά αν τα δεις σαν μαύρη σκιά σε λευκό πανί θα μοιάζουν όλα ίδια.

Τέλος πάντων θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά είμαστε εκτός. Νομίζω ότι κάπου έχω ξαναγραψει κάτι παρόμοια. Μπορεί σε κανένα παλιότερο θρεντάκι για κάποιο χοντα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αποστολ' ο αμυρου τα λεει σωστα..
    Υπερβαλλεις ολιγον τι
    Tai δεν μίλησα μόνο για τις ομοιότητες και τις αντιγραφές. Σημερα κάνουμε τα απλά δύσκολα μόνο και μόνο για να φαίνονται όλα λίγο πιο εντυπωσιακά.

Η ομορφιά της μηχανής είναι στην απλότητα και στον λιτό σχεδιασμό. Δίτροχο είναι το γμν. Τις φτιάχνουν όλες με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνουν και τα σκούτερ.

Σε πολλές βιδώνουν μέχρι και λωρίδες πλαστικού για να μη φαίνεται το πλαίσιο. Είναι ντροπή να δείχνεις το πλαίσιό σου δημόσια.

Άλλες πάλι φορές παίζεις παζλ με μερικά πλαστικά κομματάκια και μια τσέπη βίδες για να λύσεις και να δέσεις ένα κάτι.

Σε άλλες εκθέτουν κομμάτια σχεδιάζοντάς έτσι ώστε να δείχνουν μεγαλύτερα, τα τοποθετούν σε ένα μέρος όπου θα χρειάζονται ένα προστατευτικό καπάκι, το οποίο μπορεί να έχει τέτοιο σχήμα ώστε να δείχνει η μηχανή τούμπανο.

Έτσι φτιάχνονται τα τούμπανα?

Έτσι φτιάχνονται τα τούμπανα:

Όνομα:	honda CB 1100R 5.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	105,4 KB 
ID:	335701

Εδώ δες κατάσταση:

Όνομα:	images.duckduckgo3.com.jpeg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	335702
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 15/05/2015 στις 02:59.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    δεν θελουν ενα αρχιδογκριλ ρε απουστολ σαν μερικατμ αλλα μεκανακια. να φευγει η ζεστΑ, να αναπνεει το μοτερ. και αν πεσει να μην χτυπησει αυτο που δεν υπαρχει στο πλαϊ. απλο...
    Αποκλείεται να είναι τόσο απλό. Θα το είχα καταλάβει μέχρι και εγώ!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 15/05/2015 στις 03:18.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μλκ Αποστολη,

Ετσι και σε δω να κωλοτουμπιαζεις, σε πηδησα
    Γιατί τώρα είναι αργά!?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Θα είναι άραγες Γιάπωνας ή θα είναι Honda Italia, Honda Μalaysia και δε συμαζεύται ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44