Σελίδα 17 από 139 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 2083

Θέμα: AFRICA!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μωρε εγω τα αφομειωσα ολα πολυ καλα και γρηγορα.Η τσεπη μου ειναι τρυπια και κανω οτι δεν μου αρεσουνε .......
    Αυτό.Έτσι.Αν υπήρχαν τα φράγκα δεν θα αγόραζε κάποιος το παπαγάλε ή τον κουασιμόδο ή το μουλτιμιξερ ή το F4; Ολα ευρωπαικά έτσι;
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Αυτό.Έτσι.Αν υπήρχαν τα φράγκα δεν θα αγόραζε κάποιος το παπαγάλε ή τον κουασιμόδο ή το μουλτιμιξερ ή το F4; Ολα ευρωπαικά έτσι;
    Μωρε τρια τρια θα τ αγοραζα.Μεχρι και tuono θα επαιρνα,να καθομαι να το βλεπω.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    θα σε ξεχωρίζουμε από το παντελόνι καμπανα και το πουκάμισο με τους μεγάλους γιακάδες γιατί τα κωλόπαιδα οι μόδιστροι άλλαξαν τα ρούχα από τα αγαπημένα σου 80ς και δεν προλαβαίνεις να ψωνίσεις; ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ ΕΣΥ;;;;
    Μπα, κυριως φορμες φοραω και κανα τζιν για γαμπριατικο.. Μες τη μοδα ειμαι ρεϊ!!!

Δεν ειμαι τοσο ρετρολαγνος, ουτε καν. Μου αρεσουν πολλα καινουργια design σε μοτο αλλα και πολλα οχι και κυριως οχι τα πολυ φουτουριστικα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Η τσεπη μου ειναι τρυπια και κανω οτι δεν μου αρεσουνε .......
    Αυτό λες να το ονομάσουμε κάπως; Δεν ξέρω λέω τώρα στην τύχη, Dazισμό να το πούμε; Dazίαση; Dazίτιδα; Λες να είναι βακτήριο, Dazomoteus tripiotsepus h8erus; Η οξεία μορφή εκδηλώνεται με σεντονοειδή έκφραση της δυσαρέσκειας και παιδαριώδεις δικαιολογίες περί της αντιρρήσεως στην ύπαρξη της μοτοσικλέτας (ευτυχώς από το πλΕκτρολόγιο δεν φαίνονται τα διαρρηγμένα ιμάτια - ή όπως γράφεται δαύτο το αρχαίο).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ο Καραχάλιος πάντως στο τεστ του νέου βεστρόμ επανέλαβε ότι το παλιό ήταν από τα καλύτερα του είδους. Να μην τον πιστέπσουμε λες εσύ;
    At your own risk...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Γιατί τώρα είναι αργά!?
    Πες ότι βγάζει η ΚΤΜ το 690 με φαίρινγκ, πόσο θα το έχει; τουλάχιστον 10.000 Ε.

Αν το αφρικα εχει γύρω στα 12000 θα το αγοράσει το 90% και το ΚΤΜ με το ζόρι ενα 10% γιατί ο κόσμος θέλει πουλ μουρ περιπέτεια και ανέσεις και όχι πραγματικές δυνατότητες off αλλά και περιορισμένη άνεση, βλέπε σέλα, αναρτήσεις. Το κοινό που θέλει ενα πραγματικό μαχιμο ον/ΟΦ μονοκύλινδρο είναι μικρό και οι φανατικοί το εχουν πάρει ήδη και το εχουν μετατρέψει.

Αν δεν είχε παρουσιαστεί το νεο άφρικα και εβγαζε η ΚΤΜ το 690 adv θα πούλαγε σα τρελό απλά γιατί δεν θα υπήρχε κάτι αλλο φρέσκο πουλ μουρ αντβέτσουρ να αγοράσει ο εχων τα φράγκα νεανίας.

Ομως τώρα το άφρικα θα πουλήσει σα τρελό γιατί εχει ΚΑΙ ονομα. Μπορεί όντως να ναι καλό μηχανάκι αλλά πολλοί θα το πάρουν χωρίς να ξέρουν το γιατί, απλά και μόνο επειδή είναι άφρικα, όπως με το 750 δηλαδή. Πως πέρνουν οι πιο πολλοί GS λόγω μάρκετινγκ, εεε το ίδιο θα γίνει και με το άφρικα. Φαντάσου να βγει και καλό τι εχει να γίνει...

Μόνο αν το πουλάνε πολύ ακριβά δεν θα πάει καλά εμπορικά.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος

Αν το αφρικα εχει γύρω στα 12000 θα το αγοράσει το 90% και το ΚΤΜ με το ζόρι ενα 10% γιατί ο κόσμος θέλει πουλ μουρ περιπέτεια και ανέσεις και όχι πραγματικές δυνατότητες off αλλά και περιορισμένη άνεση, βλέπε σέλα, αναρτήσεις. Το κοινό που θέλει ενα πραγματικό μαχιμο ον/ΟΦ μονοκύλινδρο είναι μικρό και οι φανατικοί το εχουν πάρει ήδη και το εχουν μετατρέψει.

Αν δεν είχε παρουσιαστεί το νεο άφρικα και εβγαζε η ΚΤΜ το 690 adv θα πούλαγε σα τρελό απλά γιατί δεν θα υπήρχε κάτι αλλο φρέσκο πουλ μουρ αντβέτσουρ να αγοράσει ο εχων τα φράγκα νεανίας.

Ομως τώρα το άφρικα θα πουλήσει σα τρελό γιατί εχει ΚΑΙ ονομα. Μπορεί όντως να ναι καλό μηχανάκι αλλά πολλοί θα το πάρουν χωρίς να ξέρουν το γιατί, απλά και μόνο επειδή είναι άφρικα, όπως με το 750 δηλαδή. Πως πέρνουν οι πιο πολλοί GS λόγω μάρκετινγκ, εεε το ίδιο θα γίνει και με το άφρικα. Φαντάσου να βγει και καλό τι εχει να γίνει...

Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός του ότι το GS πουλάει (πλέον) λόγω marketing... παλιά καραμέλα και κλισέ φράση που δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε Απουστόλ έχεις αρχίσει να γίνεσαι σαν τα ταλιμπανάκια κάθε είδους, ότιμαλακίαναναι αρκεί να βγεις δήθεν σωστός.
    Το ένα είναι μαζικής παραγωγής σχετικά αποτυχημένο εμπορικά μοντέλο - σχεδιαστικό πείραμα (απορώ πως δεν έβαλες το Vultus στο παράδειγμά σου) το οποίο όμως έδωσε νέα ταυτότητα στα "ψηλά δρόμου" της Χόντα, το άλλο είναι ένα μόνο για αγώνες πρωτότυπο. Το ένα το καβαλάς και είσαι χλιδή και άνεση και πόλη και επαρχιακό και όπου θέλεις, το άλλο αν δεν είσαι τζόκεϊ 155 ύψος και 45 κιλά υποφέρεις οπουδήποτε εκτός από την πίστα. Ναι είναι πιο όμορφο. Καμία σχέση όμως.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ. Το δικό μου σε κοκκινάκι λες ή κανένα HRC χρωματάκι αν βγάλουν;
    Ρε χαμένε πως γίνεται σε ένα θέμα που αφορά την αισθητική να υπάρχει σωστό και λάθος?
    Εγώ βάζω κάτι που δεν έχει τίποτε εξεζητημένο και μπορεί να θεωρηθεί όμορφο και εσύ συγκρίνεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
    Εγώ μιλάω για δυο διαφορετικές σχεδιαστικές φιλοσοφίες επάνω σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μηχανές και εσύ μου λες τι μπορεί να κάνει η μία και τι η άλλη.
    Δεν τα έβαλα για να κρίνουμε πιο μηχανάκι είναι καλύτερο και που ρε αμυρου.
    Αν μετά από 2 σεντόνια δεν κατάλαβες ούτε αυτό, τι άλλο μπορώ να κάνω?

Αρχαιολάγνος δεν είμαι, τα κλασικά μου αρέσουν όσο αρέσουν στους περισσότερους νομιζω.

Όπως ανέφερες και εσύ, οι απαιτήσεις αυξάνονται, αλλάζουν και επιβάλουν διαφορετική σχεδίαση. Η διαφορετικότητα αυτή δεν είναι απαραίτητο κακό για μένα. Μ' αρέσει το νέο και το πρωτοπόρο (για σχεδίαση μιλάω ακόμα) ίσως και το υπερβολικό μερικές φορές.
    Δε μ' αρέσει το δήθεν. Δε μου αρέσουν τα σχεδιαστικά τρικ και τα φθηνά κόλπα στην σχεδίαση που μερικές φορές παρασέρνουν και την λειτουργικότητα. Δε μ' αρέσει που οι μηχανές σήμερα έχουν χάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Όλα όσα θέλω, δεν απαιτούν ούτε καν συντηρητική σχεδίαση. Και αν βάζεις στο μυαλό σου ότι θέλω να παντρέψω το κλασικό με το σύγχρονο πάλι λάθος κάνεις. Στα παλιοτερα αναφέρθηκα μόνο και μόνο επειδή τότε η σχεδίαση προσπαθούσε να λύσει πραγματικές ανάγκες και να βελτιώσει όσο μπορούσε την κάθε μηχανή σε διάφορους τομείς. Σήμερα οι μηχανές σχεδιάζονται σαν να πρόκειται να κατασκευάσουν ένα βάζο και μετά ρωτάνε τους μηχανικούς αν μπορεί να τους βγει το σχέδιο σε ον-οφφ.

Θέλω σύγχρονη σχεδίαση που να πηγάζει απ' τις ανάγκες, τις πραγματικές ανάγκες. Θέλω όταν βλέπω ένα μηχανάκι να μου λέει τι είναι και τι μπορεί να κάνει.

Ας πάρουμε μια κατηγορία που είναι απαλλαγμένη απ' το μάρκετιν, τα ραλυ πχ που είναι μηχανάκια τα οποία σχεδιάστηκαν με βάση τις ανάγκες ενός αγωνιζόμενου. Δεν έχουν επάνω τους τίποτα περιττό ή περίτεχνα σχεδιασμένο χάριν εντυπωσιασμού. Η ιδιαίτερη αισθητική τους με τα μεγάλα τεπόζιτα και τις ψηλές ζελατίνες θεωρήθηκε όμορφη. Τα καινούρια είναι ακόμα πιο όμορφα απ' τα παλιά. Εξελίχθηκαν σε όλους τους τομείς ενώ η άψογη αισθητική τους πηγάζει από πραγματικές ανάγκες.

Την ίδια πορεία θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και οι μηχανές πολιτικής χρήσης. Μα λίγο αυτές, λίγο εμείς χάσαμε τον προσανατολισμό μας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε σε κάτι που ίσως έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο.

υγ. Τώρα κατάλαβες ότι και το vultus να έβαζα σε συζήτηση περι αισθητικής και σχεδίασης δεν θα ήταν καθόλου άκυρο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Αποστόλη συμφωνώ μαζί σου αλλά απεναντίας με εσένα δε θέλω να γίνω γεροντοπαράξενος που βρίσκει «λογική» και «ομορφιά» μόνο στα παλιά αντικείμενα. πρόσεξε το αυτό δεν έχει να κάνει με τις μοτοσυκλέτες.

το πιο μεγαλοπρεπές παράδειγμα της άνω ασθένειας, γεροντοπαραξενίασης / γκρίνιας / αρνητισμού με τα μεγαλύτερα και αθεράπευτα πλέον χαρακτηριστικά (έχει περάσει στην αντίπερα όχθη) είναι ο Terens

πρόσεξε σου λέω

Σπύρο σ' αρέσει το 690 ο μυρμυγκοφάγος? Εμένα μ' αρέσει!
    To xt που πολλοί το βρίσκουν όμορφο σ' αρέσει? Εμένα καθόλου!

Καταλαβαίνεις ότι στο χτ δε με χαλάει το γεγονός ότι δεν μοιάζει στον προκάτοχό του και επιζητώ το νέο και το καινοτόμο, πολύ περισσότερο από πολλούς. Και αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν το βλέπω όσο συχνά θα ήθελα.
    Γι' αυτό τώρα υπάρχει κάποιο χάπι ή να κάνω χαρακίρι?
    Αλλά για να φτιάξεις κάτι καινοτόμο ή εμπνευσμένο ή και τα δύο, δεν πρέπει να το θέλεις μόνο εσύ, πρέπει να το θέλει και ο κόσμος. Και απ' ότι βλέπω ο κόσμος έχει βολευτεί μια χαρά με την μετριότητα. Έχει δίκιο ο ggs. Που πάω με τέτοια μυαλά?

Αυτό λες να το ονομάσουμε κάπως; Δεν ξέρω λέω τώρα στην τύχη, Dazισμό να το πούμε; Dazίαση; Dazίτιδα; Λες να είναι βακτήριο, Dazomoteus tripiotsepus h8erus; Η οξεία μορφή εκδηλώνεται με σεντονοειδή έκφραση της δυσαρέσκειας και παιδαριώδεις δικαιολογίες περί της αντιρρήσεως στην ύπαρξη της μοτοσικλέτας (ευτυχώς από το πλΕκτρολόγιο δεν φαίνονται τα διαρρηγμένα ιμάτια - ή όπως γράφεται δαύτο το αρχαίο).
    To νου σου μλκ όταν βρεθούμε γιατί είναι κολλητικό στο λέω!

(η πολλαπλή παράθεση θεωρείται σεντόνι?)
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος

Ίσως να είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Μα θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος που θέλει πραγματικές δυνατότητες ον και οφφ δεν είναι τόσο λίγος όσο φανταζόμαστε.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ίσως να είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Μα θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος που θέλει πραγματικές δυνατότητες ον και οφφ δεν είναι τόσο λίγος όσο φανταζόμαστε.
    Νομιζω φανταζεσαι. Γιατι ο κοσμος θελει να ΝΟΜΙΖΕΙ πως θα εχει αντβεντσουρ μηχανακι για να βρει καμια γκομενα. Ποσοι εχουν πατησει χωμα; 1% και πολυ λεω....

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Νομιζω φανταζεσαι. Γιατι ο κοσμος θελει να ΝΟΜΙΖΕΙ πως θα εχει αντβεντσουρ μηχανακι για να βρει καμια γκομενα. Ποσοι εχουν πατησει χωμα; 1% και πολυ λεω....
    Το ποσοστό στο οποίο αναφέρεσαι είναι σίγουρα μεγάλο.

Μα το ποσοστό που θέλει πραγματικό on-off είναι όντως τόσο μικρό όσο νομίζουμε?

Το adv rider με κάνει να πιστεύω ότι ίσως υπάρχουν αρκετοί με πραγματικές και όχι βεβιασμένες ή εικονικές ανάγκες.

Κακως πιστευεις κατι τετοιο.

Ποιο adv rider εννοεις;;το ελληνικο;;

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος

Γιατί, γκόμενα πιστεύεις πως βρίσκουν περισσότεροι;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ......
    Σπύρο σ' αρέσει το 690 ο μυρμυγκοφάγος? Εμένα μ' αρέσει!
    ....:
    δες προ 4ετίας πόστ μου

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=44270&page=2

αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι η παγίδα που έχεις πέσει (και πέφτω και εγώ συχνά) είναι οτι για παράδειγμα το 2006 υπήρχαν παλιοι "γνώστες" που έβριζαν τη ΚΤΜ για το 690 SM και αναπολούσαν για τη παλιά "καλή εποχή" που η ΚΤΜ έβγαζε το 625 SM .

πρόσεξε σου λέωωωωωω

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Γιατί, γκόμενα πιστεύεις πως βρίσκουν περισσότεροι;;;;;;;;;;;;;
    Γκομενα;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχ

Παρόμοια θέματα

1. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket