Σελίδα 85 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1994

Θέμα: Με είδα

Με ειδα να περιμενω πεντε. Πεντε ολοκληρα λεπτα. Πεντε ατελειωτα λεπτα. Και να ανοιγει το κειμενο χωρις να εχω σπασει το νετμπουκ. Για αλλαγες και αποθηκευση περιμενω ακομα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να περιμενω πεντε. Πεντε ολοκληρα λεπτα. Πεντε ατελειωτα λεπτα. Και να ανοιγει το κειμενο χωρις να εχω σπασει το νετμπουκ. Για αλλαγες και αποθηκευση περιμενω ακομα....
    Τη Δομη ανοιξες
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Τη Δομη ανοιξες
    15kb αρχειο.
    θλιψη.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Με είδα να ξαναφοράω πάλι σήμερα τα χειμερινά γάντια, το χειμερινό μπουφάν και το χειμερινό παντελόνι με τις χειμερινές μπότες... Αι σιχτίρ πια κωλόκαιρε με τις βροχές σου πια...

Πάντως δεν πήρα το αυτοκίνητο. Με τη μηχανή στη δουλειά και πρωί και απόγευμα και δεν πα να ρίχνει οτι θέλει...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με είδα να ειπστρέφω μονόφθαλμος μετά την επέμβαση στο μάτι καβάλα στο Versys από Πανόρμου Περιστέρι. Στις στροφές υπήρχε ένα μικρό θέμα υπολογισμού αλλά τελικά με πολύ προσοχή και αργά δίχως διήθηση επέστρεψα χωρίς κίνδυνο ή έστω και μικρολάθη.
    Μακάρι να είχα άτομο να με κατεβάσει αλλά δεν υπήρχε κανείς διαθέσιμος.
    Φιλική συμβουλή προς όσους θελουν να πράξουν το ίδιο. Δε το συστήνω σε καμία περίπτωση και να είναι η τελευταία σας επιλογή.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Με είδα να μου απαγορεύει ο ορθοπεδικός δια ροπάλου να καβαλήσω μηχανή για 3 εβδομάδες, πάλι καλά που γλυτώσαμε το δια παντός...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Με είδα να μου απαγορεύει ο ορθοπεδικός δια ροπάλου να καβαλήσω μηχανή για 3 εβδομάδες, πάλι καλά που γλυτώσαμε το δια παντός...
    Σιδερένιος γίγαντα!!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Mε είδα να ξεχνάω κανα 3ώρο αναμένα τα φώτα γιατί κατα λάθος πήγε το κλειδί στη θέση P και ευτυχώς που κατέβηκα να κάμω κατι μαστορέματα.....νεξτ ταϊμ σβήσιμο και το κιλ σγουητς γαμω.Ακόμα δεν αλλάξαμε μπαταρία να τη φορτίζουμε;

Νέο μέλος Το avatar του/της prehist_dog
    Με είδα να παρακολουθώ το css level 1 στα Μέγαρα !! Φοβερή εμπειρία , ότι και αν διαβάσεις και να προσπαθήσεις να το εφαρμόσεις , θα το κάνεις σχεδόν πάντα λάθος άμα δεν έχεις κάποιον εκπαιδευτή να σε καθοδηγεί τελικά...

Παλαιό μέλος
    με είδα να ξεχνάω ξανά το κλειδί πάνω στην μηχανή όλο το βράδυ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Με είδα να ειπστρέφω μονόφθαλμος μετά την επέμβαση στο μάτι καβάλα στο Versys από Πανόρμου Περιστέρι. Στις στροφές υπήρχε ένα μικρό θέμα υπολογισμού αλλά τελικά με πολύ προσοχή και αργά δίχως διήθηση επέστρεψα χωρίς κίνδυνο ή έστω και μικρολάθη.
    Μακάρι να είχα άτομο να με κατεβάσει αλλά δεν υπήρχε κανείς διαθέσιμος.
    Φιλική συμβουλή προς όσους θελουν να πράξουν το ίδιο. Δε το συστήνω σε καμία περίπτωση και να είναι η τελευταία σας επιλογή.
    Δεν ειναι και τοσο δυσκολο, οσο το περιγράφεις. Μα σαφώς καλύτερα να έχεις κάποιον να σε μεταφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με είδα να χαζεύω με αυτό που είδα.
    TMAX νιτραρισμενο να μην μαζευεται. Αεροπλάνο σκέτο.
    Μετα με ειδα να προβληματιζομαι γιατί να το κάνει κάποιος αυτό. Μα αλλουνού τα γένια...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Με είδα να γράφω εξετάσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=9LhLjpsstPY

Με βλέπω να χαζεύω συνέχεια το νεό μου μηχανάκι που ειναι το μόνο που δικαιούται να ειναι κόκκινο :a07:

με είδα να ρίχνω το δανεικό fazer καθώς πήγαινα να το παρκάρω...ξενέρωσα αν και ακούμπησε γλυκά κάτω και το σήκωσα αμέσως..Αλλά έχω εναν πόνο στην μέση να μου υπενθυμίζει τον λάθος τρόπο που το σήκωσα..
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Με είδα να σαβουριάζομαι με το αμόρε,δικαβαλος,σε ανηφορικό παρκινκ καπου στην παραλιακή ,..ευτυχώς ερημια αφενώς...αφετέρου η ξενερα ηταν κ ειναι απιστευτη(ευτυχώς δεν γρατσουνιστήκαμε ουτε ζουπηχτήκαμε πουθενα..)

Επειτα με είδα ,να παίρνω την εξοδο για συγγρου αντι για ΛΑΜΙΑ και να ψάχνω να κάνω αναστροφη ....βγηκα πισω απο το μετροπολιταν,εκει στο πλανηταριο και εκανα μια σταση γιατι το μηχανάκι μπερδευε...

Με ειδα να μην παίρνει μπροστα το Μεκανημα,κ να χάνει και βενζίνη....εν τέλει πήρε μπροστα με βοηθεια ΣΚΟΥΤΕΡΟΒΙΟΥ και γυρισαμε...με το μηχανακι να μπερδευει και να χάνει κ μπενζίνα....

Ευχαριστω θεέ που γυρίσαμε σπιτι κ σημερα,και μαλιστα σώοι....προσοχη καθημερινα μάγκες και ψυχραιμία

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας