Με ειδα να περιμενω πεντε. Πεντε ολοκληρα λεπτα. Πεντε ατελειωτα λεπτα. Και να ανοιγει το κειμενο χωρις να εχω σπασει το νετμπουκ. Για αλλαγες και αποθηκευση περιμενω ακομα....
Με ειδα να περιμενω πεντε. Πεντε ολοκληρα λεπτα. Πεντε ατελειωτα λεπτα. Και να ανοιγει το κειμενο χωρις να εχω σπασει το νετμπουκ. Για αλλαγες και αποθηκευση περιμενω ακομα....
Με είδα να ξαναφοράω πάλι σήμερα τα χειμερινά γάντια, το χειμερινό μπουφάν και το χειμερινό παντελόνι με τις χειμερινές μπότες... Αι σιχτίρ πια κωλόκαιρε με τις βροχές σου πια...
Πάντως δεν πήρα το αυτοκίνητο. Με τη μηχανή στη δουλειά και πρωί και απόγευμα και δεν πα να ρίχνει οτι θέλει...
Με είδα να ειπστρέφω μονόφθαλμος μετά την επέμβαση στο μάτι καβάλα στο Versys από Πανόρμου Περιστέρι. Στις στροφές υπήρχε ένα μικρό θέμα υπολογισμού αλλά τελικά με πολύ προσοχή και αργά δίχως διήθηση επέστρεψα χωρίς κίνδυνο ή έστω και μικρολάθη.
Μακάρι να είχα άτομο να με κατεβάσει αλλά δεν υπήρχε κανείς διαθέσιμος.
Φιλική συμβουλή προς όσους θελουν να πράξουν το ίδιο. Δε το συστήνω σε καμία περίπτωση και να είναι η τελευταία σας επιλογή.
Με είδα να μου απαγορεύει ο ορθοπεδικός δια ροπάλου να καβαλήσω μηχανή για 3 εβδομάδες, πάλι καλά που γλυτώσαμε το δια παντός...
Mε είδα να ξεχνάω κανα 3ώρο αναμένα τα φώτα γιατί κατα λάθος πήγε το κλειδί στη θέση P και ευτυχώς που κατέβηκα να κάμω κατι μαστορέματα.....νεξτ ταϊμ σβήσιμο και το κιλ σγουητς γαμω.Ακόμα δεν αλλάξαμε μπαταρία να τη φορτίζουμε;
Με είδα να παρακολουθώ το css level 1 στα Μέγαρα !! Φοβερή εμπειρία , ότι και αν διαβάσεις και να προσπαθήσεις να το εφαρμόσεις , θα το κάνεις σχεδόν πάντα λάθος άμα δεν έχεις κάποιον εκπαιδευτή να σε καθοδηγεί τελικά...
με είδα να ξεχνάω ξανά το κλειδί πάνω στην μηχανή όλο το βράδυ.
Δεν ειναι και τοσο δυσκολο, οσο το περιγράφεις. Μα σαφώς καλύτερα να έχεις κάποιον να σε μεταφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Με είδα να χαζεύω με αυτό που είδα.
TMAX νιτραρισμενο να μην μαζευεται. Αεροπλάνο σκέτο.
Μετα με ειδα να προβληματιζομαι γιατί να το κάνει κάποιος αυτό. Μα αλλουνού τα γένια...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Με είδα να γράφω εξετάσεις...
https://www.youtube.com/watch?v=9LhLjpsstPY
Με βλέπω να χαζεύω συνέχεια το νεό μου μηχανάκι που ειναι το μόνο που δικαιούται να ειναι κόκκινο :a07:
με είδα να ρίχνω το δανεικό fazer καθώς πήγαινα να το παρκάρω...ξενέρωσα αν και ακούμπησε γλυκά κάτω και το σήκωσα αμέσως..Αλλά έχω εναν πόνο στην μέση να μου υπενθυμίζει τον λάθος τρόπο που το σήκωσα..
done.
Με είδα να σαβουριάζομαι με το αμόρε,δικαβαλος,σε ανηφορικό παρκινκ καπου στην παραλιακή ,..ευτυχώς ερημια αφενώς...αφετέρου η ξενερα ηταν κ ειναι απιστευτη(ευτυχώς δεν γρατσουνιστήκαμε ουτε ζουπηχτήκαμε πουθενα..)
Επειτα με είδα ,να παίρνω την εξοδο για συγγρου αντι για ΛΑΜΙΑ και να ψάχνω να κάνω αναστροφη ....βγηκα πισω απο το μετροπολιταν,εκει στο πλανηταριο και εκανα μια σταση γιατι το μηχανάκι μπερδευε...
Με ειδα να μην παίρνει μπροστα το Μεκανημα,κ να χάνει και βενζίνη....εν τέλει πήρε μπροστα με βοηθεια ΣΚΟΥΤΕΡΟΒΙΟΥ και γυρισαμε...με το μηχανακι να μπερδευει και να χάνει κ μπενζίνα....
Ευχαριστω θεέ που γυρίσαμε σπιτι κ σημερα,και μαλιστα σώοι....προσοχη καθημερινα μάγκες και ψυχραιμία