Σελίδα 127 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 335788
    Σε έχω

Αλλά

Έχω και υπέρ ατού
    Συνημμένο 335789

ρε σε έχω πολλές σελίδες πριν
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Το χάνεις ότι για υπάρξει ευρεία αποδοχή
    Θα παίξουν αυτοί Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χαρτονομίσματα.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	335793

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το χάνεις ότι για υπάρξει ευρεία αποδοχή
    Θα παίξουν αυτοί Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χαρτονομίσματα.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	102,8 KB 
ID:	335793
    βρε συ..!!!!!!!!!!

τον μέγιστο,τον τιτανοτεράστιο,(που να μη λιώσουν ποτέ τα κόκαλά του) μόνο 100 δραχμές????
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Καταραμένο χιλιάρικο, σέξυ πεντοχίλιαρο
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    βρε συ..!!!!!!!!!!

τον μέγιστο,τον τιτανοτεράστιο,(που να μη λιώσουν ποτέ τα κόκαλά του) μόνο 100 δραχμές????
    Είναι του λαού γι αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    http://www.koutipandoras.gr/article/...to-psyhiatreio

Χωρίς ανθρώπους τα νοσοκομεία.... Δεν έχουν καν νόημα ύπαρξης.
    Ο ψυχιατρικός ασθενής όμως θέλει και τα πιο πολλά λεφτά.
    Μια και η κουβέντα ήταν για το Μπουμπούκο χτες που θα γίνει και εθνικός ήρωας.
    Τι έλεγε?
    -Δεν θα μου πάρει εμένα η τρόικα τη δόξα. Εγώ τους απέλυσα !
    Και το αποτέλεσμα να περνάει ντούκου.

(θα επανέλθω)
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tsipras-skitso-708.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	335796

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Τι έλεγε?

(θα επανέλθω)
    Ολίγον άσχετο το περιστατικό των δύο ψυχοπαθών με τον Μπουμπούκο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ελα MG...

υγ
    Να σου βάλω κι εγώ ένα κουίζ?
    Πως θα φέρεις επενδύσεις στην Ελλάδα όταν η ΕΕ απαιτεί τρελή φορολογία?
    -Απλό... Δεν θα φέρεις !
    Μόλις ξεπουλήσεις τα πάντα....
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
    Εισηγήσεις για επιβολή έκτακτης εισφοράς σε χιλιάδες επιχειρήσεις, δέχεται ο πρωθυπουργός. Σε μια χρονική στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών βρίσκονται με συνεχόμενες ζημιογόνες χρήσεις, φαίνεται να εξετάζεται ένα σχέδιο για επιβολή έκτακτης εισφοράς στα κέρδη των επιχειρήσεων –στα πρότυπα της έκτακτης εισφοράς κοινωνικής ευθύνης που επιβλήθηκε το 2010 από τους Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου- επεξεργάζεται η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει τον «λογαριασμό» των μέτρων που απαιτούνται για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015.
    Οπως αναφέρει το TheToc, το μέτρο έχει ήδη «μετρηθεί» από το οικονομικό επιτελείο και εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρει έσοδα ακόμη και άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ καθώς θα αφορά στα κέρδη της προηγούμενης φορολογικής κρίσης.
    Υπάρχουν βεβαίως και αντίθετες εισηγήσεις καθώς το μέτρο εκτιμάται ότι έχει έντονα υφεσιακό χαρακτήρα, μπορεί να γονατίσει τις επιχειρήσεις λόγω έλλειψης ρευστότητας ή ακόμη και να οδηγήσει σε νέο κύκλο απολύσεων.

Ο προβληματισμός για το περιεχόμενο του πακέτου μέτρων που θα «προχωρήσουν» είναι πολύ μεγάλος στην κυβέρνηση καθώς εκτιμάται ότι οι προτάσεις που έχουν πέσει μέχρι τώρα στο τραπέζι δεν επαρκούν για να καλύψουν το δημοσιονομικό κενό, το ύψος του οποίου εκτιμάται σε τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια ευρώ.
    Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται εδώ και αρκετές ημέρες τον νόμο 3845/2010 που ψήφισε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Ο συγκεκριμένος νόμος, προέβλεπε φορολόγηση επί των κερδών των επιχειρήσεων. Όχι όμως από το πρώτο ευρώ αλλά και από τα 100.000 ευρώ και πάνω έτσι ώστε να μείνουν στο απυρόβλητο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο συγκεκριμένος νόμος, προέβλεπε τέσσερις φορολογικούς συντελεστές:
    · 4% για τα κέρδη έως τις 300.000 ευρώ
    · 6% για τα κέρδη από τις 300.000 έως το ένα εκατομμύριο ευρώ
    · 8% για τα κέρδη από το ένα εκατομμύριο έως τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και
    · 10% για τα κέρδη από πέντε εκατομμύρια ευρώ και πάνω
    Το μέτρο είχε άμεση εισπρακτική απόδοση καθώς οι εφορίες εξέδωσαν και απέστειλαν το εκκαθαριστικό κατευθείαν στις επιχειρήσεις οι οποίες και κλήθηκαν να πληρώσουν σε 12 μηνιαίες δόσεις.
    Ωστόσο, υπήρξαν «παράπλευρες» απώλειες καθώς πολλές από τις εταιρείες που κλήθηκαν να πληρώσουν, προχώρησαν σε αθρόες απολύσεις για να αντισταθμίσουν τη ζημιά.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
    http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=113526347
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ρε παλουκάρια, με το μπαρδό, αλλά να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνω....

Τί σκατά θέλουμε να κάνει η ρημάδα η κυβέρνηση με το θέμα των διαπραγματεύσεων περί μέτρων, "πού θα βρεθούν τα μπικικίνια" κλπ?

Πάει να βάλει έκτακτη εισφορά σττις μεγάλες επιχειρήσεις, λέμε θα λακίσουν και θα φύγουν και θα μείνουμε με τα @@ στα χέρια. Ωραία.

Κράζουμε (ορθά) ότι δεν έχει τηρήσει (σχεδόν) τίποτα από τα όσα είχε πει στη φτωχομάνα τη Θεσ/νίκη, γυρνάει και λέει τουλάχιστον θα κρατήσω αυτά που είχα πει για εργασιακά κι ασφαλιστικό και δε θα ρίξω άλλο μισθούς και συντάξεις. Και δώσ'του πάλι κράξιμο. Θέλω να δω αν τελικά τα πειράξει, ποιοί θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν να πουν "Α τσι πούστηδοι! Είδες? Πάλι κορόιδο μας πιάσανε!"

Ενοχλούν τις επιχειρήσεις. Κορόιδο μας πιάνουνε.
    Δεν ενοχλούν τις επιχειρήσεις. Κορόιδο μας πιάνουνε.
    Άμα πειράξουν τα μισθά και τις συντάξεις, κορόιδο θα μας έχουνε πιάσει.
    Άμα δεν τα πειράξουνε, πάλι κορόιδο θα μας έχουνε πιάσει.

Μα τη μπαναγία δε βγάζω άκρη.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4

Τι έλεγε?

(θα επανέλθω)
    Δυστυχώς, αυτό που για μια προσωπική αντιπάθεια μπορούμε να παραβλέπουμε οτιδήποτε άλλο (και κυρίως την αλήθεια αυτών που λέμε), είναι πολύ συνηθισμένο στην ανθρώπινη φύση.

Η ακριβής φράση να θυμίσω ήταν «Δεν θα μου κλέψει εμένα τη δόξα ο Τόμσεν. Αν χρειαστεί να απολύσω κόσμο θα το κάνω από μόνος μου» και την προτιμώ χιλιάδες φορές από την ευθυνόφοβη «εγώ δεν θέλω να τα κάνω, ο Τόμσεν με βάζει» την οποία είχε κάνει πιπίλα η μισή ΝΔ.
    Στην πράξη, καλό βέβαια θα ήταν να ανέφερες και πόσες απολύσεις έγιναν τελικά.

Αν θέλεις, μέσα στην αλαζονεία του και την έπαρσή του ο μπουμπούκος είναι μια από τις ελάχιστες φωνές λογικής στην πολιτική σκηνή. Ψυχρής λογικής ναι, αλλά λογικής. Και φυσικά το ότι είναι τόσο μισητός φυσικά και δεν έχει να κάνει με τις πράξεις του στα διάφορα υπουργεία (δεν θα ήταν άλλωστε και ο πρώτος κακός υπουργός του κόσμου), αλλά γιατί μόλις πας να ονειροπολήσεις και να φανταστείς μια εύκολη λύση, έναν σωτήρα ρε αδερφέ, τρέχει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, πως δηλαδή σωτήρες δεν υπάρχουν και πως όσοι τους τάζουν είναι απλώς ψεύτες. Είναι επίσης τόσο μισητός γιατί δεν γλύφει το λαό στα παράθυρα, βγαίνει χύμα και λέει πως είμαστε ένας λαός ονειροπαρμένων άσχετων που μόλις κάποιος αρχίζει να μας τάζει μας κάνει ό,τι θέλει.

Βέβαια, δεν είναι πως δεν τα ξέρουμε κι εμείς όλα αυτά, αλλά τι να κάνουμε αδερφέ, όταν σου τα λέει ο άλλος στα μούτρα πονάει αλλιώς βλέπεις...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε παλουκάρια, με το μπαρδό, αλλά να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν καταλαβαίνω....

Τί σκατά θέλουμε να κάνει η ρημάδα η κυβέρνηση με το θέμα των διαπραγματεύσεων περί μέτρων, "πού θα βρεθούν τα μπικικίνια" κλπ?

Πάει να βάλει έκτακτη εισφορά σττις μεγάλες επιχειρήσεις, λέμε θα λακίσουν και θα φύγουν και θα μείνουμε με τα @@ στα χέρια. Ωραία.

Κράζουμε (ορθά) ότι δεν έχει τηρήσει (σχεδόν) τίποτα από τα όσα είχε πει στη φτωχομάνα τη Θεσ/νίκη, γυρνάει και λέει τουλάχιστον θα κρατήσω αυτά που είχα πει για εργασιακά κι ασφαλιστικό και δε θα ρίξω άλλο μισθούς και συντάξεις. Και δώσ'του πάλι κράξιμο. Θέλω να δω αν τελικά τα πειράξει, ποιοί θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν να πουν "Α τσι πούστηδοι! Είδες? Πάλι κορόιδο μας πιάσανε!"

Ενοχλούν τις επιχειρήσεις. Κορόιδο μας πιάνουνε.
    Δεν ενοχλούν τις επιχειρήσεις. Κορόιδο μας πιάνουνε.
    Άμα πειράξουν τα μισθά και τις συντάξεις, κορόιδο θα μας έχουνε πιάσει.
    Άμα δεν τα πειράξουνε, πάλι κορόιδο θα μας έχουνε πιάσει.

Μα τη μπαναγία δε βγάζω άκρη.....
    η μπαναγιά μαζί μας...

ΥΓ. Όλη η ιστορία, είναι πως δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους προηγούμενους. Παραμύθια και ψέματα στα αυτιά των ανίδεων πολιτών. Εκτός αυτού τους θεωρώ επικίνδυνα γραφικούς...πως να χαρακτηρίασεις δηλαδή έναν υπουργό χώρας που καταρρέει, όταν σκηνοθετεί ολόκληρη παράσταση στον δρόμο με τον Αυτιά για μια "αυθόρμητη" συνέντευξη "εφ΄όλης της ύλης"?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    η μπαναγιά μαζί μας...

ΥΓ. Όλη η ιστορία, είναι πως δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους προηγούμενους. Παραμύθια και ψέματα στα αυτιά των ανίδεων πολιτών. Εκτός αυτού τους θεωρώ επικίνδυνα γραφικούς...πως να χαρακτηρίασεις δηλαδή έναν υπουργό χώρας που καταρρέει, όταν σκηνοθετεί ολόκληρη παράσταση στον δρόμο με τον Αυτιά για μια "αυθόρμητη" συνέντευξη "εφ΄όλης της ύλης"?
    Δεν αντιλέγω ρε Βύρωνα.

Και δεν προσπαθώ να "καταλάβω" την κυβέρνηση.
    Χεσμένους τους έχω, ούτε τους ψήφισα, ούτε έχαψα τα μύρια όσα. Προσωπικά ίδιους με τους προηγούμενους δεν τους θεωρώ για πολλούς λόγους. Πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα (κυριολεκτικά) για να τους πω ίδιους. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση.

Εμάς προσπαθώ να "καταλάβω".
    Όχι το μέσο Έλληνα ψηφοφόρο, ή τον κλασσικό το μαλάκα τον Έλληνα.

Γράφουμε 2 κουβέντες (όχι εγώ ή εσύ, γενικά μιλάω) και βλέπω ότι έρχεται σε αντίφαση η πρώτη με τη δεύτερη.

Πάρτε τα από αυτούς που τα έχουν. Όοοοοοχι!!!! Μη!!!!! Θα φύγουν!!!!!
    Μην πειράξετε τους φτωχούς! Αφήστε ρε τις μαλακίες και πετσοκόψτε ό,τι υπάρχει να πάμε παρακάτω.
    Δεν τηρήσατε τίποτα από αυτά που ειπατε προεκλγικά! Ρε ποιές κόκκινες γραμμές να τηρήσετε, περάστε στο παρασύνθημα καιγόμαστε.

Μου θυμίζει διάλογο με γκόμενα
    -Θες να βγούμε σήμερα αγάπη μου.
    -Όχι κάτσε να δεις την μπάλα σου.
    -Δε με πειράζει. Πάμε να βγούμε.
    -Όχι σου είπα μωρό μου. Δεν έχω πρόβλημα, κάτσε να δεις την μπάλα σου.
    -Σίγουρα βρε μάτια μου?
    -Ναι σου λέω.

Και μόλις ανάψεις την τηλεόραση βάζει τα κλάματα και φέυγει τρέχοντας στο δωμάτιο να πάρει τηλέφωνο τη μάνα της.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    .....όταν σου τα λέει ο άλλος στα μούτρα πονάει αλλιώς βλέπεις...
    Αυτό το τελευταίο είναι γεγονός και συμφωνώ. Είναι κάτι που ισχύει γενικά.

Με όλα τα υπόλοιπα επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.

Ο μπουμπούκος δεν είναι απλά ένας ρεαλιστής, που μας πετάει την πραγματικότητα στα μούτρα και μας πονάει.

Είναι ένα σκουπίδι από αυτά που βρωμάνε περισσότερο, ένας φαντασμένος "πολιτικός" που πάσχει από αρχαιολαγνεία, ο οποίος νομίζει ότι έχουμε κάποιου είδους πόλεμο και είναι απολύτως λογικό να έχουμε απώλειες και να ψοφολογάει ο κόσμος αλλά χεστήκαμε γιατί συμβαίνουν αυτά, στο φινάλε και οι αρχαίοι δούλους είχανε, τον ενδιαφέρει η υστεροφημία του νομίζοντας ότι θα αφήσει όνομα στην ιστορία αν συνεργαστεί με τους νικητές Γερμανούς, θεωρεί σωστό το δίκαιο να είναι το δίκαιο του δυνατού και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αυτός που απλά βλέπει την πραγματικότητα είναι αυτός που μιλάει περιγραφικά. Δε χαίρεται κιόλας για την κατάσταση και προσπαθεί να την αλλάξει ή μπορεί καν να μην ασχολείται.
    Ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη πραγματικότητα κανονιστικά. Χαίρεται για την κατάσταση και τις ευκαιρίες που του ανοίγονται μέσα από αυτήν και προσπαθεί να την διαιωνίσει.

Τα λοιπά χαρακτηριστικά του, όπως αυτά του καραφασίστα του κερατά, αντικομμουνιστή, αγενέστατου, υπερόπτη/παντογνώστη κλπ τα αφήνω απλά στην άκρη γιατί αρκετά ανακατεύτηκα μεσημεριάτικα κι ευτυχώς που δεν έχω φάει ακόμα.

Πάιπ, με βάση αυτά που έγραψες, αν δεις τι λέει ο Βαρούφ που όλοι τον έχουν πιάσει στο ψιλό γαζί (όχι εγώ) θα δεις πόσο μα πόσο δίκιο έχει.

Η λύσεις βρίσκονται ΜΟΝΟ out of the box.

Ναι, δε θα γίνει τίποτα, απλά θα τον πιούμε. Αλλά θα μπορούσαμε να μην τον πιούμε. Ούτε εμείς, ούτε οι άλλοι.

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ